Annonce:
Annonce:

Gør weekenden frækkere med disse hotte nyheder

Danske dildodamer præsenterer nogle af par-nyhederne på Europas største legetøjsmesse

Frække nyheder til parret.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Danske Mathilde, Bitten og JoanB har på Erofame messen i Hannover fundet frem til årets bedste nye sexlegetøjsprodukter til parret.  

Erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB er netop hjemkommet fra EroFame messen i Tyskland, hvor producenter, forhandlere og indkøbere fra hele verden lancerer årets sexlegetøjsnyheder til ham, hende og parret.

- På messen rendte jeg på Mathilde fra Sinful.dk, der anbefaler den helt nye udgave af Hot Octopuss til parret. Et produkt, der oprindeligt blev udviklet til vibratorstimulation af manden, men som med stor glæde og fornøjelse også kan benyttes af par.

Hot Octopuss-vibratoren kan fx benyttes som super frækt og intenst forspil, hvor hun rider ham, uden at han penetrerer hende, men hvor begge parter bliver vibratorstimuleret og er helt tæt sammen.

Annonce:

Produktet er desuden velegnet til manden, som på trods af problemer med rejsningen alligevel gerne vil kunne tilfredsstille sin partner med penis, forklarer JoanB på sin blog her.

Glidende glat sexnyhed
Bitten fra danske Sexshop.dk mødte JoanB også på legetøjsmessen for voksne i Hannover, og Bittens bud på bedste fund til parret er en glidende, glat nyhed, som blandt andet kan benyttes på laklagnet og i badekaret.

- Og jeg vil da ikke udelukke, at det nye pulver, man blander op med vand, så det bliver til en farverig og duftende omgang glidecreme, man kan dyrke sex i, også bliver et hit hjemme hos os. Men vi har endnu ikke prøvet det, så det må tiden vise. Ideen er dog helt klar god og nyskabende, og henvender sig ikke mindst til personer, der tænder på glidende glat og drivvåde sexlege, siger den danske sexblogger.

HERUNDER KAN DU SE LEGETØJSNYHEDER TIL MANDEN:


 

Glem vibrationerne: Nu skal hun suges til orgasme

Mand efter 700 dage uden onani: Jeg har fået superkræfter

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Inflation er den største ødelægger af almindelige menneskers økonomi
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: