Golden showers - ikke kun noget for Trump

Her er en række danske eksempler på, at urinsex er ganske udbredt

For nogle handler det om pirrende ydmygelse ved at blive tisset på. For andre er de gyldne dråber snarere en intim gave. Og så er der dem, der blot nyder de varme stråler på huden. Foto: shutterstock.com.
For nogle handler det om pirrende ydmygelse ved at blive tisset på. For andre er de gyldne dråber snarere en intim gave. Og så er der dem, der blot nyder de varme stråler på huden. Foto: shutterstock.com.

I de gode gamle Clinton-dage var sexskandaler i politik noget med cigarer og sædpletter.

Nu er vi i en situation, hvor vi taler om Donald Trumps mulige urinsex med russiske prostituerede.

Måske synes du, at de der golden showers vidner om en depraveret seksualitet i et depraveret menneske, men faktum er, at lysten til champagnesex er ganske udbredt:

Sexologen Signe V. Bentzen får jævnligt spørgsmål om våde lege i sin brevkasse, hvor danske kvinder og mænd giver udtryk for deres trang til at blive tisset på eller tisse på andre:

Bentzen svarer dette til kvinden, der vil prøve madsex og urinsex med sin tøvende mand:

'Mht urinsex - det er jo ganske uskadeligt. Urin er faktisk sterilt. Men måde at åbne op for urin-lege kan være at tisse lidt på hinandens ben under bruseren. Måske kan du få ham til at tisse på dig, det vil sikkert være mere sjovt en frækt, men et uskyldigt sted at begynde.

I det hele taget handler det om at tage bitte-små skridt henimod, det du fantaserer om. Lige netop så småt, at det ikke virker særligt farligt for ham at gå med på. Og så gå et lille skridt videre næste gang. Du må ikke være for grådig og ville det hele på en gang, heller ikke selvom han så ud til at kunne lide det, I lige lavede. Lidt ad gangen fra gang til gang, så han kan bearbejde det og få sig selv med i det.'

Sex & samliv Ung pige vil tisses på

(Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Er urinsex farligt?

Tag små skridt i dine våde lege. (Foto: shutterstock.com) Sex og samliv Sådan kommer du i gang med champagnesex

Tis i Smilets By
Senest har et dansk par fra Aarhus fortalt ekstrabladet.dk, hvordan de nyder urinsex- som en helt naturlig del af deres sexmenu:

- Nogle gange står Jesper over mig, mens jeg ligger i sengen - vi har her som regel vores laklagen på - og så tisser han udover hele min krop. Duften og følelsen af det varme tis, der rammer min krop, gør mig virkelig liderlig. Han gnider det derefter ud over mig, så hele min krop er smurt ind i hans tis. Laklagenet gør, at man ligger og 'svømmer' rundt i tisset, hvilket er vildt frækt. Hele værelset lugter af tis og liderlighed.

- Andre gange sætter jeg mig hen over hovedet på Jan og får ham til at slikke min fisse. Efter lidt tid begynder jeg at lade tisset løbe, nedover hans ansigt og ind i hans mund. Når jeg er færdig med at tisse ham i munden, slikker han min fisse helt ren for tis, siger Tilde, der helt overordnet elsker det forbudte.

- Vi tænder vist bare generelt på alt, der ikke er 'almindeligt' - des mere beskidt og 'forbudt,' desto frækkere. Og vi elsker at udvikle os sammen seksuelt, og så er sex jo de voksnes plads og rum til leg, lyder det fra Jesper.

- Tis og lignende handler for os mest om det intime i at dele noget, der normalt er meget privat og noget, man kun gør alene. Det bliver ikke mere intimt, dyrisk og 'dirty,' og det gør det virkelig frækt.

LÆS mere om parrets perversioner her

Litterære perversioner
Den danske forfatter og oversætter Niels Lyngsø, der udkommer på Gyldendal, udgav i 2013 tekstsamlingen 'Fremmed under samme hud.'

En række saftige og til tider grænseoverskridende digte, der er skrevet fra både en mands og en kvindens synsvinkel. Og altså også om urinsex. Her er et uddrag af 'Ind i de ir':

Læs meget mere fra og om Fremmed under samme hud på nielslyngsoe.dk.

Niels Lyngø skriver om seksuelle utopier i 'Himlen under jorden. Kys & kærlighed Dansk forfatter: - Sex med mange kan gavne dine sociale evner

SexDigte
Det er ikke kun de etablerede forfattere, der nyder de gyldne dråber. I 2015 udkom digtsamlingen SexDigte af en kvindelig advokat, der kalder sig Viveka Wickit, fra Østerbro i København. Det skrev vi om her, hvoraf følgende er et uddrag:

Hvorfor skriver du frække tekster, som er ret kinky visse steder - her er både urinsex, klemmer og smæk:

- Først og fremmest skriver jeg fordi jeg, som alle andre skrivende og tænkende mennesker ikke kan lade være. Lige nu debuterer jeg som en 'fræk skribent', fordi jeg selv elsker en fræk historie fra det virkelige liv og underliv. Det, jeg skriver om, ser jeg jo hverken som kinky eller kedeligt. Båse er for landbruget.

Tænder du selv på det, der sker i teksterne? Hvordan bruger du dig selv i teksterne?

- Alle mine tekster er selvoplevede episoder og på den vis bruger jeg mig selv 100 procent i mine tekster. Så ja, jeg tænder på de scener, jeg viderebringer til mine læsere og håber, at de kan inspirere på mange planer...

Her er et uddrag fra digtet 'Dine Safter Slukker Min Tørst'

I forbindelse med Trump-historien spurgte vi Viveka Wickit om hendes holding til urinsex:

- Min egen tilgang til urinsex er jo som så meget andet: At en mand pludselig præsenterede mig for det, og jeg tænkte: Why not?! Jeg indtager meget gerne den underdanige rolle seksuelt, og urinsex er jo blot endnu et 'værktøj' i den forbindelse. Det er et krydderi nu og da og i en dominansleg, som beskrevet i digtet.

Forbandelse
I denne EKSTRA-artikel om den 41-årige håndværker Philip er urinsex både en lykke og en forbandelse:

- Så længe, jeg kan huske tilbage, har jeg været til sex under bruseren, sex i badekaret, sex, hvor man ruller sig rundt i olie, og har også altid tændt på godt med spyt og savl. Mens urinsex i min verden altid var over grænsen. Ja, for blot små to år siden, da tænkte jeg faktisk ikke engang tanken.

Nu er situationen derimod en helt anden.

- I dag har jeg kun mere og mere svært ved at komme uden, at urinsex er del af sexlegen. Alternativt skal jeg bruge nogle af de mest heftige fantasier og film, jeg har set i den genre, forklarer Philip, der er håndværker og kommer fra Storkøbenhavn.

Sociale medier
Et hurtigt kig på vores google-lyster viser, at interessen har været lav, men stabil gennem de seneste fem år. Omend vi spår en snarlig opblomstring som følge af Trump-historien:

Vi har indsat BDSM, så der er noget at sammenligne populariteten med:

Twitter går amok i vandede vittigheder om Trump og golden showers. Det er allerede døbt #pissgate og #howigetmyyellowhair:

Roskilde 2016 Sexolog om tissende festival-kvinder: Derfor tænder det mænd

Sex & samliv Grænseoverskridende: Køber både øl og sex i Tyskland

Dyre dråber: Champagnesex koster mange penge hos sexarbejdere. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Urin-Frede elsker champagnesex: Smagen og følelsen er fantastisk

47 kommentarer
Vis kommentarer