Grænseoverskridende: Køber både øl og sex i Tyskland

Dennis og Torben tager sparer penge og får særlige erotiske ydelser syd for grænsen

Hvorfor ikke lige nuppe et blowjob, når man alligevel er taget over grænsen efter billig øl og sukkervand. Eller hvorfor ikke lige nappe en halv palle cola, når man nu er alligevel er i Tyskland efter grænseoverskridende sex?

Torben og Dennis slår to fluer med et smæk med deres grænsehandel.

En del danske mænd tager til Tyskland for i større byer som fx Husum, Flensborg og Hamborg, ikke så langt fra grænsen til Danmark, at købe sig til forskellige former for erotiske og seksuelle oplevelser.

Torben og Dennis, der ikke kender hinanden, ynder begge at tage på daglange hyggeture til Tyskland. Men hvor 55-årige Torben køber sig til sex med massagepiger, så har 40-årige Dennis, der er amatørfotograf, fået øjnene op for de erotiske fotoworkshops i det tyske.

- Jeg ville da lyve, hvis jeg påstod, at jeg ikke påvirkes rent fysisk af de her flotte og veldrejede modeller. Men jeg er udelukkende på workshop for at lave lækre billeder til min egen samling, ikke for åbenlyst at få jern på og savle over pigerne. Det er ret vigtigt, synes jeg helt personligt, at modellen jeg nu engang tager billeder af, har det godt og trygt i mit selskab, fortæller singlemanden Dennis til side6.dk.

Dennis elsker at fotografere pigerne i Tyskland. (Foto: Sexnord.net)
Dennis elsker at fotografere pigerne i Tyskland. (Foto: Sexnord.net)

Tidligere var Dennis højeste ønske at komme til at arbejde som pigefotograf. Med tiden har manden dog måttet sande, at han kom lidt for sent ud af starthullerne. Så de fotos, han nu får skudt på de erotiske fotoworkshops i Tyskland, handler primært om at øve sig på flotte, sexede og afklædte pigemodeller, der rigtig gerne lader sig knipse for en håndfuld euro. 

Og da de foto-erotiske workshops i det tyske er timet og tilrettelagt helt ned i detaljen, så skal man som deltager udelukkende koncentrere sig om at få de helt rigtige skud i kassen. Ikke noget med selv at opstøve og hyre egnede modeller, finde den helt rigtige location, sætte lys osv.

Det tiltaler den danske amatørfotograf rigtig meget.

- Nu hvor jeg er single og alligevel tager turen over grænsen for at tage billeder af sexede modeller, så hænder det da, at jeg efterfølgende vælger at besøge en massageklinik i fx Flensborg på vejen hjem. For helt upåvirkelig af de her fotosession er jeg da heller ikke. Og så slutter jeg dagen af med handle lidt billige varer i en af de store grænseforretninger, siger Dennis.

  Mon det også skal forbydes, at to sexrobotter knalder med hinanden... (Foto: sinthetics.com) Sex & samliv Derfor skal sexrobotter forbydes

- Når jeg køber mig til sex i Tyskland, så har jeg som regel bestilt tid hjemmefra. Nøjagtig som man gør det hjemme i Danmark.  For at være sikker på, at pigen, man rigtig gerne vil mellem benene på, også er på job og har tid til at være sammen med en, siger Dennis til ekstrabladet.dk.

Dennis mener ikke, at de tyske købesexpiger er bedre eller meget anderledes end de danske. Men nøjagtig som med indkøbene af slik, chokolade og spiritus generelt er noget billigere i Tyskland, så sparer man også en del kroner/euro ved at købe sig til et knald på den tyske side af grænsen.

Når heteroseksuelle mænd søger mandesex, er der ikke så meget pis, kun pik. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Mød Rasteplads-slaven og Homo-doggeren

Dyre dråber: Champagnesex koster mange penge hos sexarbejdere. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Urin-Frede elsker champagnesex: Smagen og følelsen er fantastisk

Dyrker grænseoverskridende sex
Torben har tidligere købt sig til sex i nogle af de større byer rundt om i Jylland, men han føler sig mere fri til at udleve sine lyster og fantasier i udlandet.

Han tager turen til Hamborg, når trangen til et købeknald eller to melder sig.

- I andres øjne og ører lyder det måske lidt dumt, men for mig betyder det rigtig meget at kunne besøge en fræk og sexet pige, jeg ikke risikerer at møde nede i supermarkedet dagen efter. Samtidig har jeg også en stor svaghed for piger, der ikke taler dansk.

- Mest af alt handler mine månedlige sexture til Hamborg dog om, at jeg på den anden side af grænsen har modet til at dyrke former for sex med pigerne, jeg bare ikke ville kunne gå ind på en dansk massageklinik og bede om. Som fx og modtage analsex. Der i min verden er meget lidt mandigt, men som jeg med alderen kun er kommet til at tænde mere og mere på, fortæller Torben til side6.dk.

- En uges tid eller mere, inden jeg tager på en tur til Hamborg, så begynder jeg så småt at finde frem til de klinikker og kvinder, jeg ønsker at besøge. Og det næste, jeg påtænker at kaste mig ud i, er at lave en aftale med en model, der er til at give urinsex. Noget jeg aldrig ville kunne få mig selv til at opsøge her i Danmark.

Dyre dråber: Champagnesex koster mange penge hos sexarbejdere. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Urin-Frede elsker champagnesex: Smagen og følelsen er fantastisk

- Men lige så snart, jeg er kommet på den anden side af grænsen, så er jeg som regel klar til at gå skridtet længere end ellers, siger Torben, som dog ikke kun 'går over grænsen' for at udleve nogle af sine lidt mere kinky sexfantasier.

For ham helt personligt betyder det også en del, at prisen for et købeknald i det tyske ligger på nogenlunde det halve af, hvad man(d) betaler her i Danmark.

- En fræk fantasi, jeg også påtænker at opleve på en af mine kommende ture til Hamborg, er at være sammen med to kvinder på samme tid. For snart mange år siden prøvede jeg en trekant, hvor jeg og en anden mand var sammen om at ordne en kvinde – og det var da en fræk oplevelse. Jeg er dog ret overbevist om, at to kvinder om mig vil blive tanden frækkere. Specielt når det foregår på den anden side af grænsen, siger Torben til ekstrabladet.dk.

EM, VM og OL: hjælp - nu kommer luderne!  Eller hvad? (Foto: colourbox.com) Sex & samliv Kamp om OL-ludere

Erfaring og sprogkundskaber er nødvendige. Sex & samliv Her er dit nye drømmejob: Massagetester

Frank Hanebuth her sammen med advokat  Goetz-Werner von Fromberg, som han har kørt et tæt parløb med i mange år. Billedet er fra en underskrivelse af en fredsaftale mellem Hells Angels og Bandidos. Foto: APN Vagthund Bordelkongen af Hannover

- Når jeg fx lægger 2000 kroner for at blive taget analt af en kvinde, så ligger det da helt klart i baghovedet på mig, at hun formentlig mere tænder på pengene end på at gøre mig glad og tilfreds, siger Glen. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex og samliv Analglad trucker: Kvinder vil kun sjældent mit numsehul

20 kommentarer
Vis kommentarer