Guiden til den ultimative klitoris stimulator 

Dansk sexshop lavet den ultimative guide til alle kvinder og par, der ønsker at blive klogere på det revolutionerende stykke sexlegetøj

Womanizer hævdes at give 99 ud af 100 kvinder orgasme. Et produkt, folk i sexlegetøjsbranchen så en smule skævt til, da første udgave af klitoris stimulatoren kom på markedet.

Men i takt med, at flere og flere kvinder verden over meldte tilbage, at den nye type af klitoris stimulator fungerede endda rigtig godt, så blev skepsis meget hurtigt vendt til entusiasme – og herfra er resten historie, som man siger.

Kvinde, kend dig klitoris
Apropos historie, så indeholder Ultimativ guide til Womanizer naturligvis også en del baggrundsviden om produktet til kvinder, der med lynets hast tog verden med storm.

Lige som der gives gode råd og tip i forhold til at kende sin klitoris bedre – samt ikke mindst om måden, klitoris reagerer på under brugen af sexlegetøjet. 

I guiden, udviklet af danske Sinful.dk, der er landets førende shop med alle typer af sexlegetøj, fortælles der blandt andet følgende om Womanizer – her direkte henvendt kvinden:

”Har du hørt hvisken i krogene på kontoret eller farverige historier i venindeflokken om et vidundermiddel, der giver orgasmer på stribe? Så har du hørt om Womanizeren! Woma-hva-for-noget? Her taler vi ikke om et 00’er hit fra Britney Spears, men et hit til natskuffen.

Womanizer stimulerer klitoris med pirrende og pulserende trykbølger helt uden at komme i direkte kontakt med huden. Det bløde sugehoved omslutter din klitoris og pulserer omkring den i stedet for direkte på den.”