Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Guiden til det bedst sælgende mande-legetøj

Dansk super-shop med sexlegetøj har lavet den ultimative guide til at få mest ud onani Fleshlight produkter

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Den tid er heldigvis ovre, hvor både mænd og kvinder skammede sig over at onanere samt skammede sig endnu mere over, at onanien blev krydret sexlegetøj.

I dag har langt de fleste af os en vis erfaring med at benytte sexlegetøj i forbindelse med både onani og sex – og når det kommer til de bedste og mest effektive produkter til mænd, så er Fleshlight masturbatoren ikke til at komme uden om.

Her får du den store danske guide til alverdens Fleshlight fornøjelser 

Mund, mis eller anus?
Mange, der aldrig har prøvet at solo- eller sexhygge med sexlegetøj, kan godt have en forudfattet ide om, at det nok er super svært at slappe af med brugen af en vibrator, dildo eller masturbator.

Altså lige indtil de træder ind over dørtærsklen til den evigt ekspanderende verden af sexlegetøj. For er man i dette rette humør og klar på at give det nye chancen, så tager lysten og liderligheden som regel lynhurtigt over.

Sådan også ved brugen af de kendte og berømte Fleshlight onanirør, der opleves som den helt ægte vare. Ikke mindst når røret på forhånd drypper af glidecreme.

Men hvad er en Fleshlight overhovedet? Og hvordan får man mest ud af sine masturbatorer? Dette har danske Sinful.dk, Skandinaviens førende online sexshop med sexlegetøj, lavet en mere udførlig guide omkring:

”En Fleshlight er et personligt onanihylster - eller onani handjob, der udenpå ligner en stor lommelygte, deraf navnet.

Indvendigt er lommelygten dog udstyret med et sleeve lavet i det realistiske materiale TPE, som ligger meget tæt på følelsen af ægte hud.”

Sådan forklares det blandt andet i guiden, hvor man naturligvis også kommer ind på de typer af Fleshlight masturbatorer, der nu findes. Samt hvordan man kommer frem til lige netop det produkt, der passer til ens lyster og præferencer bedst:

”Første skridt på vejen til at vælge din Fleshlight er at finde ud af, hvilken sexoplevelse du ønsker. Er det følelsen af at trænge ind i en våd kvinde, der tænder dig? Eller måske følelsen af intens analsex?

Åbningen på Fleshlight findes både som vagina og anus, og anus-udgaven fås som afstøbninger af både mænds og kvinders anus. Så vælg den åbning, du tænder på.”

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: