Håndfri sexleg med den frække bille

Verdens sexlegetøjshandlere mødes i Tyskland denne uge, hvor sexbillen Eva er dukket op

Bæveren og billen.
Bæveren og billen.

I disse dage mødes verdens sexlegetøjsproducenter, dildopushere og sexbloggere i en messehal i den tyske by Hannover, hvor efterårets nyheder indenfor sexgadgets lanceres, promoveres og indkøbes.

Vi har fået denne lille rapport fra sexlegetøjsbloggeren Joan B., som er nede for at få fingrene i alle de nye og spændende erotiske hjælpemidler.

For eksempel Eva.

En lille vibrator-bille, der ifølge Joan B. kan nemt blive efterårets helt store sexlegetøjshit.

Beaver-buggen, som producenten kalder Eva, er den første hånd- og strapfri klitorisvibrator henvendt hende og parret, der ønsker hænderne fri til andet spændende under sexakten. Beaver er slang for kvindens kønsdele, bugg er bille/insekt.

Se også: Lav din egen lyssværdsdildo

- Jeg synes, at Eva minder lidt om en stor tæge. Men hun er altså ikke et skadedyr, kan jeg godt love. Tværtimod! Hun kilder og gør kun godt, siger Joan, der som den første i Norden har haft Eva-vibratoren mellem benene og anmeldt det nye stykke sexlegetøj på sin blog her.

- Eva fungerer på den måde, at 'billens to vinger' simpelthen sættes i spænd mellem kønslæberne, hvorefter den sidder helt af sig selv og vibrerer på klitoris. Og det fungerer altså efter hensigten - og gør så også, at man har sine hænder fri til andet, når man leger.

Hygger man solo, så kan man fx samtidig benytte en dildovibrator. Og er manden med i sengen, så klarer Eva stimulationen af klitoris, mens begge parter får glæde af hendes ret så gode vibrationer, når han penetrerer vagina, fortsætter JoanB.

Hun fraråder, at man benytter glidecreme, inden man har fået placeret sexbillen på rette klitplads. For så risikerer beaver-buggen nemlig bare, at Eva igen smutter ud af position. Så vent med glidecremen, indtil sexbillen har indtaget sin helt nøjagtige bulls-eye-position. 

Joan forestiller sig, at det nye parprodukt kunne blive en storsælger her op i mod jul. 

Køb din Eva her

Vind din egen sexbille
I samarbejde med Sexshop.dk, der som de første i Danmark har fået Eva fra producenten Dame på hylderne, udlodder vi nu tre sexbiller i en lille lynkonkurrence, hvor du skal svare rigtigt på følgende spørgsmål: Hvad er sexbillens navn?

A) Ole

B) Anna

C) Eva

Du bedes e-maile dit svar til info@sexshop.dk senest fredag den 16. oktober, hvor der vil blive trukket tre vindere blandt alle korrekte svar. De heldige vindere vil få direkte besked.

Sex & samliv - 10. jul. 2015 - kl. 22:38 TwerkingButt - sexgadget for de porno- og numseglade

5 kommentarer
Vis kommentarer