Halloween - kun for uartige voksne

I en Halloween-video demonstrerer dansk sexlegetøjsekspert de mere skræmmende produkter

Privatfoto
Privatfoto

Mens en ny storstilet videnskabelig undersøgelse af danskernes sexliv viser, at 30 procent bruger sexlegetøj mindst en gang om året, er en danske ekspert på sexgadget-området netop vendt hjem fra en gigantisk fagmesse i Tyskland.

På Erofame 19, hvor branchefolk fra hele verden udstiller, sælger og køber de nyeste sexlegetøj, fandt JoanB fra joanb.dk en række skræmmende produkter.

- Selv om jeg har nu testet sexlegetøj i 20 år, er der klart produkter, jeg normalt holder mig fra. Ikke fordi de eventuelt er mere ringe end andre, men fordi de simpelthen er over mine personlige grænser, forklarer sexblogger JoanB til Ekstra Bladet.

Foto: Screenshot Kys & kærlighed Banebrydende sexlegetøj til mænd giver også kvinder glæde

Men i år valgte hun en anderledes tilgang

- På årets messe i Hannover prøvede jeg for første gang nogensinde, hvad såkaldt elektro-sex handler om. Altså hvor man helt bogstaveligt sætter strøm til for eksempel brystvorterne og sine kønsdele.

Herunder kan du se JoanB's oplevelser med hårrejsende sexlegetøj.

Sex & samliv Det mest skræmmende sexlegetøj

Bloggeren fortæller, at man i genren også kan få produkter, der benyttes analt, ligesom der findes masturbatorer til mænd, hvor en del af penetrations-fornøjelsen består i at få stød.

- Som mand har man også mulighed for at dyrke såkaldt sounding kombineret med strøm. Altså tynde pinde/stålrør, der føres ned i urinrøret, fortsætter sexlegetøjseksperten.

Screenshot Sex & samliv Sexlegetøj for viderekomne

Under sin jagt på messen efter skræmmende produkter endte hun i en ekstremt klaustrofobisk latexkasse, hvor kun brugerens hovede er ude i det fri. En faktisk ret så overraskende omfavnende og fed oplevelse, måtte 42-årige JoanB efterfølgende indrømme.

Vagina-masken er ikke for sarte sjæle. Sex & samliv Klædt ud som vagina: Er dette den mest uhyggelige halloweenmaske nogensinde?

6 kommentarer
Vis kommentarer