Annonce:
Annonce:

Hans penis sad fast i flaske - efter fire dage måtte den amputeres

En 50-årig mand fra Honduras har mistet sin penis efter at han brugte en flaske som sexlegetøj

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Det kostede dyrt at en 50-årig mand fra Honduras ikke med det samme søgte lægehjælp, da hans penis sad fast i en flaske, som han havde brugt som sexlegetøj. Det skriver Daily Mail.

Manden - der hverken har kone eller kæreste - havde i mangel af bedre benyttet flasken som sexpartner, men den pinlige situation gjorde, at han først søgte hjælp efter fire dage, da hans penis sad fast i flasken.

Da han ankom til hospitalet var hans penis helt sort og ifølge kirurgen, Dennis Chirinos, umuligt at redde:

- Når man kommer sin penis i en flaske og den sidder fast, så bliver der lukket for blodomløbet. Efter blot fire timer kan man miste sin penis. I dette tilfælde var der gået fire dage, fordi patienten syntes, at situationen var pinlig og derfor ikke søgte hjælp.

Kirurgen, Dennis Chirinos, forklarer sig i et tv-interview.
Kirurgen, Dennis Chirinos, forklarer sig i et tv-interview.
 

- Den var fuldstændig sort og var gået i forrådnelse, da han ankom til hospitalet og derfor var der ikke andet at gøre end at amputere den, forklarer kirurgen i et tv-interview. Dennis Chirinos kan desuden fortælle, at den uheldige mand stadig kan tisse ved egen hjælp, fordi det lykkedes, at redde hans urinrør og flytte det under operationen.

Den 50-årige er ikke den eneste, der har været uheldig og har skadet sin penis. Denne 32-årige mand oplevede, at hans penis brækkede med et frygteligt smæld - vi advarer mod stærke billeder i artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: