Har droppet dating: Nu har Per sex med sine dukker

Per er træt af afvisninger: - Dukken siger sgu aldrig fra. Hun er med på det hele - og i lige så lang tid, jeg gider og orker...

Per dømmer om Jenna, der koster 15.000 kroner.
Per dømmer om Jenna, der koster 15.000 kroner.
Følg Sex & Samliv

Per blev så træt af afvisninger på nettet og dyre udskrivninger til købesex, at han købte sig en sexdukke.

I dag har manden droppet kvinder til fordel for sex med sine dukker – og drømmer om den ultimative sexdukke, men Penthouse-Jena koster altså kassen.    

46-årige Per er single, håndværker og bor og arbejder i det midtjyske, og selv om manden ikke 100 procent har udelukket tanken om en skønne dag at finde sig en kæreste eller en elskerinde, så tager han sig en meget lang pause fra netdating og køb af sex. For mange nederlag og dyre lån i forbindelse med at skaffe kroner nok til at kunne købe sig til sex har fået manden til i stedet at kaste sig over dukkerne.

- Jeg er helt sikker på, at jeg ikke er den eneste mand, netdating og sexdating via nettet hænger langt ud af halsen. Jeg har haft utallige profiler på danske og internationale sider, og alt i alt har jeg være på sølle tre dates, der intet førte med sig. Hertil kommer en syndflod af afvisninger, hvis man da overhovedet er så heldig at få et svar på sine henvendelser, forklarer Per, der på grund af sin familie og arbejdsplads ønsker at være anonym.

Per er ikke træt af kvindeligt selskab, men er dødtræt af at blive afvist af kvinder. Dette fik for et lille års tid siden ham til at investere i sin første bolledukke. En på daværende tidspunkt desperat og lidt latterlig handling, som Per selv udtrykker det. Men det var altså dengang. 

- Som ung prøvede jeg et af de her bollefår i plastik og følte mig vildt dum – og fik heller ikke noget positivt ud af oplevelsen. Siden er der heldigvis sket meget med hensyn til udviklingen af bolle- og sexdukker. I dag kan man få bløde og bøjelige dukker, der opleves endda meget livagtige at være sammen med. Specielt dukker, der er produceret i superblødt cyberskin-materiale, er meget livagtige, fortsætter den dukkeglade mand. Som for en periode nu også har lagt købesex på hylden.

 Fremtidens sex er lige her - og det er en smule skræmmende

Slapper bedst af i selskab med en sexdukke

Dette er to af Pers dukker, TwerkingButt og Jenna Jameson.
Dette er to af Pers dukker, TwerkingButt og Jenna Jameson.

- Tidligere brugte jeg rigtig mange penge på at købe mig til sex med kvinder, men slap aldrig helt af med tanken, at de her kvinder ikke ville røre mig med en ildtang, hvis jeg ikke lagde mange penge.  Så ikke nok med, at jeg mange måneder havde underskud på kontoen, da jeg fyrede en del kroner af på købesex, så var det også pænt ydmygende for mig.

- Ikke når jeg stod i situationen og var liderlig, for så fandt jeg pengene. Men når jeg igen forlod klinikken, så følte jeg mig utrolig dum og ydmyget, fortsætter Per, som i dag har brugt en del penge på forskellige typer af sexdukker.

Men til forskel fra oplevelsen med plastikdukken som helt ung så slapper han i dag 100 procent af med at have sex med sine hullede dukker.

- Det er vel ikke meget anderledes, end når en kvinde benytter dildo eller vibrator. Jeg har bare mere brug for 'en rigtig kvinde' i sengen fremfor en såkaldt masturbator, et blødt bollerør. Men det er altså ikke sådan, at jeg ligger der og taler og hvisker frække ord til den dukke, jeg er sammen med. Til gengæld er jeg kommet over hurdlen med, at det føles lidt akavet.

- Nu kører jeg bare på og dyrker den sex med mine dukker, jeg i øjeblikket tænder på – og bedst af alt: Hun, altså dukken, siger sgu aldrig fra. Hun er med på det hele - og i lige så lang tid, jeg gider og orker. Og nej, jeg skammer mig ikke efterfølgende. Som jeg ofte gjorde efter mine besøg hos luderne – og det betyder rigtig meget for oplevelsen.

Det mest skræmmende sexlegetøj

Næsten som en rigtig kvinde
Den dyreste og 'mest ægte' dukke, Per endnu har købt, kostede ham næsten 5000 kroner – og hun bliver brugt flittigt. Nu har manden dog fået øjnene op for en såkaldt Penthouse sexdukke, gerne Jana-modellen, der koster i omegnen af tre gange så meget. Men hvor oplevelsen også skulle være helt i top.

- Passer man ordentligt på sine dukker, både under og efter sex med dem, så kan de holde til lidt af hvert. Men fortsat er små 15.000 kroner rigtig mange penge, og jeg betaler stadig af på en række knald, jeg snart for lang tid siden købte mig til. Men går det, som det plejer, så finder jeg nok pengene på den ene eller anden måde til Jena – og sådan en dukke kan jeg formentlig have glæde af i årevis, smiler Per, der aldrig kunne finde på at tale med familien eller vennerne om sin sexdukke-entusiasme.

- Det ER Ikke en fetich, men entusiasme, påpeger manden, der har valgt at have sin dukke-samling liggende oppe på loftet – og som kun kommer ned, når han er alene i huset.  

- Når jeg er sammen med en eller flere af mine dukker, så er det næsten som den ægte vare. Specielt når man har lært at abstrahere fra, at det 'kun er dukker'. Og da jeg pt. har det fint med at leve alene og ikke savner en kvinde i huset, så er dukkerne en fin erstatning, men kun rent seksuelt. De kommer sgu ikke med i bilen og en tur i biografen, slutter Per med et stort grin.

Sexdukkerne tager springet ind i fremtiden

Stigende interesse for luksusmodellerne

Biiten mærker øget interesse i sexdukker.
Biiten mærker øget interesse i sexdukker.

Per er så langt fra den eneste danske mand, der er blevet hooked på sexdukker. Men der er stor forskel på, hvad man som kunde i denne kategori lige går efter, kan Bitten fra Sexshop.dk, damen med dukkerne, fortælle.

- Hvis man fx tænder på en fræk bagdel, og primært kun på det, så er det næsten dumt at investere i en hel sexdukke, når man i stedet kan nøjes med en lækker og indbydende numse. Og er man hooked på oralsex, så kan et frækt dukkehoved med en tiltalende mund for de fleste mænd gøre tricket.

Dermed ikke sagt, at vi ikke sælger hele sexdukker, for det gør vi i høj grad, og i dag er der rigtig mange modeller at vælge imellem. Lige fra de helt billige, der koster fra et par hundrede kroner og opefter – og så helt op til luksusmodellerne, Penthouse-dukkerne Jenna Rose, Marica Hase og Nicole Aniston, der koster små 15.000,00 kroner stykket, forklarer Bitten.

Derfor skal sexrobotter forbydes

I den meget maleriske beskrivelse af Jenna Rose dukken, Per savler over, udført i 100 procent blødt og bollevenligt cybersin-materiale, kan man på Sexshop.dk blandt andet læse:

'Ansigtet ligner en rigtig kvinde, med de håndmalede små detaljer. Kroppen ser meget realistisk ud, og det bløde smidige Cyberskin materiale gør at man føler man rører ved ægte hud.

Knepper du hende i munden, vil du mærke det ribbede luftrør, som vil være en sand nydelse for din pik. Vælger du at kneppe hendes fisse eller hendes røv, så vil du mærke de teksturerede kanaler, som vil få din pik til at eksplodere af liderlighed.'

- Vi sælger med jævne mellemrum, cirka 1 – 2 gange om måneden, en af de dyre Penthouse-modeller. Men 15.000,00 kroner er da rigtig mange penge. Så ikke sjældent får vi forespørgsler fra interesserede, om de dyre dukker på et tidspunkt kommer på tilbud, eller om man kan få nedslag på prisen.

- Interesses er under alle omstændigheder stor, og vil med tiden formentlig kun blive endnu mere intens, er mit bud. Dette gælder både de helt dyre modeller og de sexdukker, hoveder, bagdele mv. der koster knapt så meget, fortsætter Bitten, der kan føje til, at de dyre Penthouse sexdukker vejer i omegnen af 20 kilo. S

om for de fleste mænd er ok kaste rundt med på lagerne, men som helt klart også kan give godt med sved på panden.

Hun leger kærestens bolledukke

Sexdukkerne tager springet ind i fremtiden

HERUNDER SEXPERT-TV: Så fræk er TwerkingButt

SEXPERTERNE TESTER røvrystende sexlegetøj

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Himmelråbende åndssvagt, at vi først ophæver restriktionerne på tirsdag