Har hun svært ved at få orgasme? Her er løsningen

Nyt videnskabeligt studie viser, at en vibrator kan være vejen frem for kvinder med seksuelle problemer

Sexpert-tv: Onaniguide til kvinder

--Over artiklen her viser sexologen, hvordan kvinder onanerer bedst --

Det kommer næppe bag på sexlegetøjseksperter, dildopushere og sexterapeuter, men en vibrator er vejen frem for kvinder, der har problemer med orgasmen.

Det viser ny amerikansk undersøgelse, der har fulgt 70 kvinder i tre måneder

Kvinder, i alderen 19 til 64, havde alle til at begynde med seksuelle problemer, enten svært ved at blive ophidset og/eller svært ved at få orgasme.

De udfyldte diverse spørgeskemaer om deres seksuelle funktioner før vibrator-terapien, efter en måned og efter tre måneder. Desuden fik de målt, hvor følsom deres kønsdele var.

Både efter en måned og efter tre måneder var der signifikante forbedringer hele vejen rundt på alle målte seksuelle funktioner - udover orgasme og ophidselse også tilfredshed med sexlivet, lubrikation samt mindre stress over sexlivet og mindre smerte.

67,5 procent rapporterede bedre lubrikation, 65 procent  om orgasmer og hele 82,5 procent kunne bedre mærke kønsdelene.

Sex & samliv Kvinder, der har orgasmeproblemer: Ikke liderlige nok

Sådan præsenterer We-vibe deres We-vibe 3, der er velegnet til parsex. Sex & samliv Sexlegetøj sundt for modne kvinder

Blod
Vi forelagde studiet for den danske sexblogger og legetøjstester JoanB.

- Det undrer mig ikke spor at undersøgelsen viser det, den nu gør. Altså at regelmæssig stimulation af kønsæberne og klitoris giver en positiv effekt i form af både bedre evne til at lubrikere, men også giver mere lyst og mulighed for at opnå en orgasme.

Selv den mindste berøring af de kvindelige kønsorganer giver en klart øget blodgennemstrømning, og det er blandt andet den som fremprovokerer lyst og dannelse af sekret i vagina. Og gør man det regelmæssigt, så har stimulationen på sigt en temmelig kærkommen betydning for et måske ellers tamt sexliv. Jeg er stor fortaler for regelmæssig pleje og stimulering af mine kønsorganger, som i min verden er en lige så vigtig ting som al anden personlig pleje, jeg fortager mig. Så kvinder: Det kan kun gå for langsomt med at komme onani med yndlingsvibratoren på skemaet.

Danske kvinfer
JoanB fortæller om en om kvinde, hun har omtalt på sin blog;

- Hun burde være et forbillede for mange af os kvinder. Hun ville nemlig ikke finde sig i, at en langvarig depression med medicinering til følge skulle begrave hendes sexlyst og muligheden for at kunne opnå orgasme. Ofte skulle hun kæmpe, seriøst kæmpe, op i mod en time for at opnå klimaks, og alligevel var det ikke sikkert, det kunne lade sig gøre. Men så kom en såkaldt Wand/tryllestav ind i billedet.

- Den nok kraftigste og mest effektive vibrator til klitorisstimulation, der nogensinde er blevet fremstillet. Og med dette stavmassageapparat fandt hun hurtigt melodien igen - og kunne nu endelig igen opnå orgasme, forklarer sexlegetøjsekspert JoanB.  

Under overskriften ” Jubiiiiii!!!!!!!! – endelig en super-orgasme!!! kan du på JoanB-bloggen læse om kvindens første møde med den super kraftige klitorisvibrator. Og Joan har selv testet tre forskellige Wand her:

Joan med de tre kraftige tryllestave. Sex & samliv Hun prøvede tre orgasmesikre tryllestave: Her er vinderen

- En anden ret fantastisk kvinde, jeg ligeledes har kendt i nogle år, er 31-årige Veronica, som endnu aldrig har oplevet at få en orgasme. Der skyldes et traume hun var udsat for som helt ung pige. Heldigvis har Veronica den holdning til en dag at kunne opnå orgasme, at det kommer, når det kommer. Og selv om hun ikke decideret jagter den ultimative forløsning, så lader hun heller ikke bare stå til, smiler JoanB. Som for noget tid tiden anbefalede Veronica at forsøge sig med et helt nyt produkt på markedet, en såkaldt Womanizer, der giver trykbølger på klitoris. Womanizer er en klitorisstimulator, som stimulerer uden at have direkte fysisk berøring med klitoris – og som i dag også er blevet min egen personlige favorit. Og som nu også har hjulpet Veronica endda meget tæt på målet.

Veronica med sin Womanizer.
Veronica med sin Womanizer.

Womanizer har Joan anmeldt her.

- En voksen kvinde, Lisbeth, har fået rigtig stor glæde af en vibrator, jeg skaffede hende nede fra tyske Fun Factory. Min gode veninde fra Fun, Barbara, havde på forhånd fortalt mig om denne her nye vibrator, Lady Bi. Den skulle kunne hjælpe kvinder, der døjede med tørhed i skeden, med at lubrikere bedre. Et af de helt problemer, Lisbeth døjede med, da hun så småt var kommet i overgangsalderen.   

Lisbeths påbegyndende overgangsalder gjorde desuden, at hun heller ikke havde helt den samme lyst som tidligere.

- Men både lysten og den manglede, naturlige smøring/lubrikation kunne Lady Bi heldigvis hjælpe hende med at rette op på. Og ja, jeg har også selv en Lady Bi liggende derhjemme. Min tur kommer jo også en skønne dag, siger JoanB med en stort smil.

JoanB har anmeldt Lady Bi her

Sex & samliv Derfor får kvinder orgasme

Sex & samliv Forskere ikke i tvivl: G-punktet findes

Sexperterne Sådan giver du hende orgasme med fingrene