Heidi går i orgasme-mode: Nu skal jeg have forløsning hver dag

Heidi, Christina, Mette, Mill, Joan og 12 andre danske kvinder deltager nu i projektet ‘30 dage med orgasmer’

33-årige Heidi skal sørge for daglige orgasmer i en måned. Privatfoto 
33-årige Heidi skal sørge for daglige orgasmer i en måned. Privatfoto 
Følg Sex & Samliv

Hvad sker der, når man får orgasmer dagligt i 30 dage?

Det vil sexblogger JoanB, der står bag nyt O-projektet, finde ud af.

Mere end 100 kvinder ønskede at deltage i legetøjstester JoanB’s forestående projekt. Og nu er 17 kvinder i alle voksne aldre så klar til på hver deres helt egen måde at påbegynde ‘30 dage med orgasmer.’

Læs mere om O-projektet her.

Herunder fortæller deltageren Heidi om, hvorfor hun er med:

- Jeg er netop blevet gift med en super dejlig mand, jeg nu har været sammen med i tre år – og vi har et både godt og spændende sexliv sammen. Men på et tidspunkt bliver det som bekendt også hverdag, hvor der går lidt mere rutine i tingene, også med hensyn til det rent seksuelle, fortæller 33-årige Heidi Adler fra Midtfyn.

Privatfoto 
Privatfoto 

- Personligt håber jeg på at blive bekræftet i, at en eller flere orgasmer på daglig basis vil give mig mere glæde og overskud i dagligdagen. Onani såvel som orgasme udløser jo både et skud endorfiner og lykkehormonet oxytocin, fortsætter Heidi, der på grund af sin mands arbejde er alene hjemme med ungerne, to piger på henholdsvis 5 og 8 år, de fleste hverdage.

Så der er fart på fra tidlig morgen til ud på aftenen.

- Min mand er meget spændt på, om jeg får gjort det hver dag. Men det er jeg nu ret så sikker på. Spørgsmålet er bare, om det skal være morgen, middag eller aften. Her må jeg prøve mig lidt frem. Indtil videre hælder jeg dog mest til en aften-orgasme eller to, inden jeg skal sove - så jeg kan bruge forløsningen som en slags sovepille, siger Heidi Adler, der også benytter sig af ‘30 dage med orgasmer’ til at lære sin krop bedre at kende. 

Lukket orgasme-gruppe på Facebook
Blogger JoanB forklarer, hvorfor hun er gået i gang:

- I perioder har jeg selv på daglig basis forsøgt mig med onani og orgasme, og for mig fungerer det klart bedst, når jeg lige er vågnet. For orgasmen giver mig simpelthen mere energi til at komme ud af sengen - så umiddelbart virker det. I hvert fald for mig, og jeg er ellers om noget et B-menneske, der altid har haft svært ved at komme op og igang, siger sexlegetøjsekspert og sexblogger JoanB, der i fælleskab med blogger-veninden Mill, står i spidsen for O-projektet - og hvor JoanB og Mill naturligvis også selv deltager.

- Vi har valgt at køre projektet/undersøgelsen over 30 dage i træk for blandt andet at finde ud af, om man kan gøre det at få orgasme til en positiv vane. For ens eget velvære og sundheds skyld. En daglig vane, der formentlig også kan bidrage til at booste sexlivet, hvis man er i et forhold. 

- Men da vi har sat os for at gøre det hver eneste dag, uanset hvad der ellers er på programmet, så vil der nok også komme en dag eller to, tænker jeg, hvor det bare skal overstås - eller hvor man måske helt springer over. Som jo også hører med i ligningen, når man kaster sig ud i sådan en her omgang, fortsætter JoanB.

Hun har oprettet en lukket gruppe på Facebook, hvor de 17 deltagende kvinder frit fra leveren kan skrive og sammen debattere om både gode og måske mindre gode erfaringer med de kommende ‘tvangs-orgasmer’.

Derfor bør du onanere (endnu) mere
Alle andre vil på hjemmesiden Joanb.dk kunne følge i projektet, når de 17 kvinder også her fortæller nyt fra projektet.

- Min opfordring til alle andre både kvinder og mænd går her til sidst på, at man på et tidspunkt selv, eventuelt sammen med sin partner, burde give sig selv en lignende udfordring.

- Så man på egen krop har mulighed for at finde ud af, hvad selvtilfredsstillelse over en lidt længere periode kan gøre af sundt og godt for både en selv og det fælles sexliv, siger den kvindelige danske sexpert og sexblogger, der her kommer med sine helt egne 10 gode grunde og råd til bedre onani - henvendt både kvinder og mænd.

Danskere: Sådan onanerer vi

Onani er sundt for sexlivet
Det er nok kun et spørgsmål om tid, før Sundhedsstyrelsen anbefaler daglig onani som en del af Det gode liv - du ved, spis grønt og ingen sukker, drik moderat og dyrk motion - og husk cykelhjelmen.

En portugisisk undersøgelse i 'Journal of Sex & Marital Therapy' peger på en sammenhæng mellem onani og et velfungerende og tilfredsstillende sexliv for kvinder.

I studiet deltog 3687 kvinder, og forskerne kunne konstatere, at masturbation var relateret til et større seksuelt repertoire, flere seksuelle fantasier og en mere ubesværet evne til at blive ophidset og få orgasme, ligesom en onani i en ung alder var forbundet med en ophidselse og orgasmer som voksen.

Det får ikke overraskende forskerne til at konkludere, at onani er godt for kvinders sexliv.

Bedre onani

Sexolog Katrine Berling har i mange år har hjulpet danske kvinder til bedre sexliv og vildere orgasme ved blandt andet at optimere på kvindernes onani. Hun mener, vi gør for lidt ud af onanien:

- Der findes mange fordele ved at elske med sig selv hver dag, og det gælder egentlig både for mænd og for kvinder. Men de fleste af os kan blive meget bedre til det.

- Mange af os starter med at onanere, når vi er helt unge og bor hjemme hos mor og far. Det gør så, at onani bliver noget, der skal gøres hurtigt og gerne lydløst. Dette mønster tager de fleste af os med ind i voksenlivet, så når vi elsker med os selv, så gør vi stort set altid det samme. Vi stimulerer os selv, i den samme stilling og bruger evt. en fantasi eller porno. En to tre, orgasmen er hjemme, siger Berling, der mener, at man ikke udvikler sig seksuelt på den måde.

Ved at ændre fokus kan vi få meget mere ud af onani:

- Vi kan begynde at undersøge og udforske os selv. øge vores egen sensitivitet, så vi lære at nyde mere. Udforske nye erogene punkter på vores krop og lære at få andre orgasmer. Give os selv egenomsorg, berøring og kærlighed. Give os selv orgasmer i andre stillinger, end vi plejer, hvilket så gør, at det bliver lettere for os, når vi er sammen med en partner.

- Selv har jeg lært uendeligt meget af at være sammen med dig selv, jeg har lært mig selv at bruge min vejrtrækning, at bruge mere lyd, jeg har udforsket mine bryster, min klitoris, g-punkt, min livmoderhals og andre erogene zoner. Alt sammen har resulteret i, at jeg kender mig selv rigtig godt seksuelt.

- Og det gode ved det hele er at der er at det blot er super dejligt - det er også sundt. Berøring frigør oxytocin i vores krop, det er det rene lykkehormon, som er stressnedsættende og godt for vores velvære. Samtidig er det dejligt og skønt at være med sig selv, du kan gøre det til det rene selvkærlighed.
 

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind