Annonce:
Annonce:

Her er Danmarks billigste sexshop

Der er mange penge at spare, hvis du tjekker markedet ud først

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der er seriøst mange penge at spare, hvis man ser sig lidt for og undersøger markeder, når man vil købe sexlegetøj.

Det fremgår af den opgørelse, som prissammenligningssiden dildo-priser.dk har offentliggjort over de billigste sexshops i Danmark.

Dildo-priser.dk opdaterer priserne to gange i døgnet på de mest populære brands og produkter hos udvalgte danske sexshops.

- De fleste webshops med salg af sexlegetøj kører med rigtig mange af de samme produkter og brands. Men alt afhængig af den webshop, man nu lige kommer ind på, når man er i markedet for et nyt stykke sexlegetøj, så kan prisen på selvsamme produkt variere endda rigtig meget.

- Som også var baggrunden for, at jeg overhovedet startede Dildo-priser.dk op, forklarer Jonas, indehaver af en prissammenligningsside på alle typer af sexlegetøjsprodukter.

Annonce:

- I min verden er det logik for perlehøns, at man lige scanner markedet for prisen på netop den vibrator, penisring, buttplug eller noget helt fjerde eller femte, man godt kunne tænke sig, inden man køber. Ikke mindst når det viser sig, for nu bare at tage et godt og fortællende eksempel, at man på få minutter som regel kan spare op til flere hundrede kroner på en luksusvibrator fra fx svenske LELO eller tyske Fun Factory, siger Jonas, hvis site netop har kåret og offentliggjort Danmarks billigste sexshop 2016.

Det blev sexshop.dk

Hun underviser i sexlegetøj på universitetet

12 shops og ni produkter
Dildo-priser.dk har haft 12 af landets førende shops med salg af sexlegetøj med i konkurrencen, og disse er blevet mål og vejet på baggrund af salgsprisen på ni specifikke produkter, de fleste af de deltagende shops alle har på hylderne.

Læs hele resultatet af prisundersøgelsen og kåringen af landets billigste shop med sexlegetøj her.

Et af årets ni udvalgte produkter var den super populære parvibrator We-Vibe4 med app og fjernbetjening. Dette specifikke produkt, da prissammenligningen fandt sted, kostede hos den dyreste sexshop 1449 kroner, mens man i den anden ende af skalaen, hos den billigste af de 12, på dagen kunne købe selvsamme produkt til blot 689 kroner. En besparelse på 52 procent.

Annonce:

Et andet eksempel fra konkurrencen er et sæt politihåndjern med plys, der på dagen, hos den dyreste shop, kostede 249 kroner, mens en anden shop i konkurrencen solgte de samme håndjern til blot 50 kroner. En besparelse på 199 kroner, lig med hele 80 procent.

- Der hvor shoppen ikke har haft produktet, der har vi taget en gennemsnitspris. Så har vi fundet produktet i fx tre butikker, og butik 1 har haft den til 100 kroner, butik 2 til 200 kroner og butik 3 til 300 kroner, så har de resterende shops, der ikke havde produktet, fået prisen 200 kr.

- Og det er udelukkende prisen og intet andet, fx levering, vi har målt de 12 shops på.

Sexpert: Sådan undgår du numsepanik med buttplug

Stram på 60 dage med vaginal lysbehandling

TV: Få fræk weekend med dette legetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Ekstra Bladet vil opfordre Jakob Ellemann til at holde sine løfter

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: