Her er de farligste sexstillinger

Advarsel til alle mænd: Denne artikel vil gøre ondt

Det her kan være ret ubehageligt… Arkvifoto: shutterstock.com.
Det her kan være ret ubehageligt… Arkvifoto: shutterstock.com.

I hver andet tilfælde kan man høre den forfærdelige lyd af penis, der knækker.

Ja, det er blot en af de grusomme detaljer, som forskere fremlægger i nyt studie om såkaldte penisfrakturer.

Penisfraktur sker når, det erigerede lem bliver pludselig overbelastet ved for eksempel, at kvinden sætte sig ned ovenpå hans penos - men ikke rummer rent, så hun med hele sin vægt får knækket penis. Så så går hul på et eller flere svulmelegemer.

Det kan føre til kronisk impotens.

Forskerne bag den nye undersøgelse gennemgik 90 tilfælde for blandt andet at finde ud af, hvilke stillinger der var skyld i de smertefulde uheld.

Og bagfra viser sig at være den stilling, hvor flest er mændene er kommet i til skade. 41 procent.

Det forklares med, at den ivrige mand kan ramme ved siden af - kønsbenet, mellemkødet, balden - hvis han er faldet ud og så støder igennem.

Nummer 2 på listen over farlige sexstillinger er den gode gamle missionær. 25 procent af de knækkede dillere skete i denne ellers romantiske stilling. Det kan ske ved fx, at både manden og kvinden er lidt entusiastiske, så pikken falder ud, hvorpå manden så støder igennem på kvindens kønsben - eller gulvet, hvis de ligger der.

Endnu en god klassiker er på tredjepladsen. Cowgirl - altså når kvinder sidder på manden og rider ham. Her kan kun komme til at sætte sig skævt på han stive penis, så den knækker.

Ud af de 90 knækkede penisser, konstaterer forskerne, er doggy style skyld i fleste af de meget alvorlige tilfælde.

I og med at det statistiske materiale ikke er så omfangsrigt - heldigvis - er det svært at drage entydige konklusioner på, hvilken stilling der virkeligheden er den farligste. For eksempel viste brasiliansk undersøgelse fra 2015 blandt 44 uheldige mænd, at cowgril var den farligste.

Hørbart smæld
Sidste år kunne British Medical Journal fortælle om en 32-årig mand, der under et hidsigt samleje oplevede det frygtelige, at hans penis brækkede - med et hørbart smæld.

Han søgte straks lægehjælp. Og lægerne kunne konstatere, at der var et brud på svulmelegemet på den blåsorte, skæve penis, ligesom også vævet omkring urinrøret var skadet.

Forrige år oplevede en 42-årig amerikaner noget lignende: New England Journal of Medicine et tweetede et foto, der gør ondt at se på, hvis man er mand:

Penissen ejermand kom galt afsted under et samleje med kæresten: Han ville hamre sin diller op i kærestens vagina, mens ramte i stedet mellemkødet.

Resultat: Vilde smerter og fraktur på svulmelegemet.

Man kan risikere at blive impotent ved denne slags sexskader.

Morale: Onani er sikker sex på alle måder.

Sådan undgår du at komme til skade under sex

Hudafskrabninger og ridser i læberne er blandt de hyppige og relativt milde sexskader.

Penisfraktur og hjernerystelser er derimod i den decideret ubehagelige, men også sjældne ende.

Redaktionen har tidligere lsitet en rækker måder, du kan komme galt afsted, når du dyrker den sundeste form for kampsport på denne side af skyggeboksning. Og nej, kønssygdomme, kiksede knald og utroskab tæller ikke med her.

Hjernerystelse
Måske er det ikke den mest udbredte sexskade, men det sker - og det gør nas. Måske hamrer I hovederne sammen, måske falder en ud af sengen, måske støder du hovedet mod sengegærdet, eller måske falder I om i badeværelset, hvor vild sex kan være risikabelt på det glatte gulv.

Hvad kan du gøre: Lær af footballspillere - brug hjelm.

Rifter
Ridser og rifter i skede og endetarm er udbredte, især når kvinden ikke er varmet godt nok op, så hun er tør. Men ved langvarig og vild sex kan det være nødvendigt at supplere med glidecreme, for hun kan tørre ud, selv om hun er liderlig nok. Ved analsex skal man huske at bruge ekstra meget glidecreme. Også mangen an hudafskrabninger på penis af friktionen i en tør skede. Hendes risiko for at få svampe og indfektioner øges.

Hvad kan du gøre: Lær af bøssefistingsegmentet - hav en balje glidecreme ved hånden.

Hudafskrabninger
En klassiker ved sex i hundestillingen. Bløden hudafskrabninger på knæ og albue. Især hvis det foregår på nålefiltstæpper i lagerlokalet til firmafesten eller blot på gulvet derhjemme. Både manden og kvinden kan komme til at ligne 9-årige knægte efter fodbold i skolegården.

Hvad kan du gøre: Lær af rulleskøjteløberne - brug knæ- og albuebeskyttere:

Ømme, hudløse læber
To timers intenst kysseri og kønsorgansslik kan resultere i ømme, hævede læber, så du ligner Angelina Jolie på botox og føler det, som nogen har slebet dit kyssetøj med sandpapir.

Hvad kan du gøre: Lær af pornostjernene - spar ikke på spyttet. Lad det endelig være vådt og pjasket - både ved kys og oralsex.

Flækkede læber
Under det vilde samleje mødes I til et hidsigt kys. Lidt for hidsigt. På grund af manglende koordinering hakker din partners tænder din læbe til blods. Pas på - næste skridt er tabte tænder, når du banker fortænderne ned i din partners pande.

Hvad kan du gøre: Lær af bokserne - brug tandbeskytter.

Forstrækning
Det er ligesom med firma-fodbold. Kolde, klodsede, stive og fulde af tro på egne evner, der bygger på to sæsoner som drengespiller i 70'erne, vralter de gamle mænd på banen - og humper derfra med forstrækninger. I sengen kan man forstrække en muskel ved vild sex, eller når man prøver at skifte fra en akavet stilling til en anden, og man så ikke er smidig nok.

Hvad kan du gøre: Varm op eller lær af tantrikkerne - lig helt stille og nyd de små bevægelser. Måske falder I i søvn. Og der kommer man ikke til skade.

Det fortabte sexlegetøj
Det er en klassiker i netjournalistikken: Vandrehistorier om kvinder og mænd, der må til lægen med en eller andet dingenot, der er gået tabt oppe i anus eller skeden. Desværre sker det i virkeligheden. Du kan enten bide smertehelvedet i dig, når du cykler på arbejde med et aubergine/dildo/flaske/telefon oppe i røven, eller du kan se pinlighedsfaktoren øjnene: Meget få af dine kolleger vil tro på, at du faldt over din iPhone i badet…

Hvad kan du gøre: Læs brugsanvisningen - hvis den ikke er beregnet til numselege, så lad være.

Undskyld, men jeg har en squash i skeden  

Penisfraktur/knækpølse
En sjælden, men usigeligt smertefuld skade, som kan opstå, hvis kvinden sætter sig tungt på mandens erigerede penis, og den ikke ryger ind i hende og ejheller bøjer af, men derimod får et knæk.

Hvis det utænkelige sker, skal du søge læge med det samme, for operationsresultatet er bedst ved hurtig reaktion. Den ømme, blå hævelse af penis, der pisser blod, er det mindste af dine problemer ved en penisfraktur.

Hvad kan du gøre: Lær af de lesbiske - brug påspændings-dildo.

Hold i nakken
Hvis du vil være populær blandt kvinder, er det svært at komme udenom at yde oral service. Og det gør de fleste vel så - og ikke kun fordi det forventes, men fordi det er lækkert i sig selv.

Men.

Desværre kræver mange kvinder mere end et par minutters aktiv slikning, hvilket kan resultere i hold i nakken på manden, der ligger mellem hendes spredte ben.

Hvad kan du gøre: For at undgå en tur til kiropraktor og/eller fysioterapeut, hver gang du har slikket fisse, kan du med fordel trække din partner ud til sengekanten, så du kan sidde på hug og ordne det fornødne.

Alternativt kan du investere i en Tounge Tickler, der kan passe dit job for dig, mens du læser en bog.

Krampe i kæberne
Mænd vil have suttet pik. I tide og utide. Og gerne i laaang tid. Det kræver sin kvinde. En der kan gabe stort (eller knap så stort). Og selv om kvinden kan variere sin slikke-, sutte- og throate-teknik med diverse håndøvelser, kan kæberne komme på overarbejde.

Hvad kan du gøre: Redaktionen anbefaler træning, så dine muskler og led bliver stærke og smidige. Når du alligevel sidder alene og ser tv, kan du øve dig på en dildo. Så kan du med tiden også komme i stand til at throate - ingen mænd vil klage over den udvikling...

Alternativt kan du købe en Rota Mund, der kan passe dit job, mens du læser en bog.

De tre værste onaniskader: Lad nu være med at misbruge støvsugeren

Vild sexskade: Knaldperlen brækkede kærestens haleben

Ondt i ryggen? Her er den bedste sexstilling

Knækkede penis så blodet sprøjtede