Annonce:
Annonce:

Her er de kinky kvinders frække lyster

Hvilke af de 126 forskellige slags erotiske udfoldelser er du til?

Ni ud af ti af de kinky kvinder har leget med håndjern, reb elelr andet bondage-udstyr. Foto: shutterstock.com.
Ni ud af ti af de kinky kvinder har leget med håndjern, reb elelr andet bondage-udstyr. Foto: shutterstock.com.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Så er det snart tid til anden ombæring af filmversionen af '50 Shades of Grey'. Det erotiske drama handler som bekendt om rigmanden Christian Grey og hans opvakte studine udi det mørke s/m-sexunivers, Anastasia Steele.

Derfor er det passende, at vi op til premieren 7. februar ser nærmere på, hvad de kinky kvinder egentlig foretager sig seksuelt.

Forskeren bag det relativt nye studie, 'Sensual, Erotic, and Sexual Behaviors of Women from the “Kink” Community,' indsamlede data fra 1580 kvinder i BDSM-miljøet.

Kvinderne kom fra 21 lande, de fleste fra USA, og halvdelen var i forhold.

Det viste sig, at kvinderne, i alderen 19 til 72, hengav sig til i alt 126 former erotisk adfærd, fra det blide sensuelle til det voldsomt bizarre.

Deltagerne skulle angive, om de i en eller anden form har deltaget i diverse former for erotiske udfoldelser - enten som givende, modtagende eller observerende.

Annonce:

De kinky kvinder er ikke mere perverse end, at de også kysser og kærtegner, hvilket som så godt som alle har prøvet: 99,61 procent.

Herefter kommer så de mere klassiske s/m-udfoldelser: Smæk, rive i hår og bide har mere end 90 procent på en eller anden facon med med eller været vidne til. Og bondage har 87,39 været med til.

Det fremgår også af svarene, at de fleste kvinder må være i den modtagende/submissive/masochistiske ende af legen, for de har oftere prøvet at fx blive pisket og bundet og på andre måder være underkastet, end de selv har straffet.

Næsten 67 procent har fx prøvet breath play, hvor man kvæler eller stranguler eller på anden måde stopper iltilføslen.

56,52 prøvet har hygget sig med barberblade og knive, mens 54,56 procent har oplevet, at en person er blevet brugt som objekt, menneskeligt møbel, askebæger, dukke, og 53,99 procent har leget med ild...

Annonce:

Golden showers, urinlege, som har været vældigt omtalt efter Trumps påståede deltagelse i lignende, har været prøvet af 45,7procent.

Diverse former for tortur er også på opgørelsen: Analtortur: 32,85 procent. Fodtortur: 27,53 procent. Vandtortur: 23,73 procent.

Den mindst populære leg på listen er scat - seksuel omgang med afføring, som 13,73 i et eller andet omfang har deltaget i.

Synes du det lyder af meget, så vær opmærksom på, at det er den midterste kolonne, der viser, hvor mange der rent fysisk har deltaget. De tal vi har anført herover, inkluderer også dem, der bare har observeret handlingen:

 

 

 

Forskeren undersøgte også kvindernes deltagelse i rollespil, som mere end de ovennævnte går på den mentale side af BDSM:

Ikke overraskende hitter Master/slave-leg, hvor 83,53 procent på den ene eller anden måde har deltaget eller set på: 30,56 procent som dominerende, 60,12 procent som submissiv.

Annonce:

Et rollespil som chef og ansat er også populært (69,44 procent), og age play, hvor man typiske leger voksen og barn er ganske brugt: 53,83 procent. Det modsatte, hvor man leger ældre end man er, er langt mindre populær: 9,39 procent. Klassikeren doktorlege er prøvet af cirka halvdelen: 53,9 procent.

I bunden ligger leg med lig, altså i fantasien, hvor den ene fx leger død - 7,9 procen:.

Mere specifikke feticher blev også undersøgt, og her fremgår det, at især udvalgte beklædningsgenstande er populære. 75,92 procent har noget med undertøj, sko og korsetter, mens særlige materialer som læder, gummi og vinyl er noget for 56,54 procent:

Også en række lege, som forskeren ikke kunne placere i diverse BDSM-katergorier, figurerer: Onani (98,76 procent), gruppesex (45,71 procent) samt dyresex (5,45 procent) er med i rapporten.

Her er det mest overraskende måske, at tre-fire stykker har prøvet sex med et vildt dyr, og at en person haft sex med et lig i virkeligheden:

HER kan du se hele listen med alle udfoldelser.

Din kat skyld i dine kinky sexlyster

Dansk par fra Aarhus: Så vildt er vores sexliv

Det frække flow: Dette gør kinky, sort sex ved dit sind

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: