Her er de nyeste sextrends

Se penis- og klitorismassage med ekstra lang perlekæde

Sexolog Signe V. Bentzen besøgte også messen.

-- Over artiklen kan du se det nyeste sexlegetøj på messen --

Hvis man vil vide, hvad der gror i danskernes seksuelle muld, er Erotic World messen i Valby Hallen et fugtigt og frugtbart sted at grave.

Her har sexlegetøjseksperten JoanB, på vegne af Ekstra Bladet, fundet en række trends.

- De fleste danskere kender i dag til de mere gængse produkter, men i takt med, at rigtig mange af os har valgt sexlegetøj til, som ekstra krydderi på sexlivet, så stiger interessen også for de lidt mere specielle stykker sexlegetøj. Som fx intimmassage-kittet med ekstra lang perlekæde og en fed glidecreme, til masturbation af klitoris og penis, henvendt specielt parret, fortæller JoanB, hvis anmeldelse og personlige massageguide til sættet, du kan læse her.

Intimmassage med perlekæde er en mere end 150 år gammel tradition, der stammer fra Paris, hvor dansepigerne i området omkring Montmartre efter deres shows benyttede deres dekorative perlekæder til at intimhygge om de mandlige gæster - og hvor manden også kunne bruge perlerne på hende. En lidt anderledes og meget pirrende form sexlegetøj. 

Kvindens helt nye bedste ven
- Et andet stykke sexlegetøj på messen, der til gengæld er spritnyt – og som udelukkende henvender sig til os kvinder, er en kombineret klitoris-stimulator og G-punkts-vibrator. En helt ny kvindens bedste ven, der efter min bedste overbevisning vil blive et kæmpe hit her i 2018. Produktet, jeg på min blog for nylig har testet og anmeldt - og som aldrig er set før, hedder Satisfyer Pro Rabbit. Og ja, den får mig hele vejen i mål, hver gang – og er samtidig en vibrator-stimulator, der passer alle kvinder, er min klare overbevisning, smiler JoanB.

Sex & samliv - 7. apr. 2018 - kl. 23:32 'Bunny' om bondage: - Reb giver en fantastisk nydelse

25 år på sexmesse – and still goin strong
Hvis du på noget tidspunkt har været på sexmesse i Danmark, så er du med garanti stødt på Butik Paradiss. Der fra første, erotiske messe på dansk grund har været fast indslag i omrejsende Cirkus Sex siden dag – og som naturligvis også var at finde på Erotic World i Valby Hallen.

- At vi her i 2018 kombinerer vores fysiske butikker og årlige deltagelse på danske messer med en moderne webshop, er en kæmpe fordel i forhold til at opleve produkterne rent fysisk, inden man eventuelt køber via nettet.

- Dermed ikke sagt, at danskerne ikke køber sexlegetøj her på messen, for det gør de i høj grad – endda i den helt store stil, smiler Due, den daglige leder af Paradiss.nu. Og kunderne er unge som ældre, singlekvinder, singlemænd og par, siger Due fra Butik Paradiss.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen