Her er den nye måde at redde dit forhold (måske)

Egen lejlighed og fremmede sexpartnere skulle holde liv i Robins ægteskab. Dette er, hvad der skete...

Følg Sex & Samliv

Da den nu 50 årige Robin Rinaldi fra San Francisco var 44, trængte hun til fornyelse. Hun elskede sin mand, og de havde et godt og fornuftigt sexliv, men alligevel følte hun en udtalt tomhed.

Hun havde kun haft fire elskere, før hun blev gift, og børn var det ikke blevet..

Sammen med sin mand besluttede Journalisten at leve i et åbent forhold i et år. Hun flyttede i egen lejlighed på hverdage, og så gik hun ellers på sexjagt.

Fantaserer om at konen bliver knaldet af fremmede

12 forskellige sexparterne blev det til, samt et ophold hos sexkulten OneTaste, der står bag konceptet Orgasmisk meditation. Og nu også en bog, 'The Wild Oats Project.'

'Jeg længtes efter forførelse og seksuel frihed. Jeg havde en midtvejskrise og søgte efter en dybere mening og anden måde at være kvinde på.'

Så begge parter måtte knalde andre - med kondom - men de skulle fortælle hinanden om deres oplevelser. Og Rinaldi bollede et bredt udvalg. Både en 23-årig fyr, en moden advokat og en kunstner, der gav hende hjerneblæsende god sex - og to kvinder. Hendes mand var primært sammen med den samme unge kvinde i den periode.

Claus og Anette giver hinanden frikort til feriesex

Og hvordan gik det så - blev ægteskabet reddet?

Næ, hun blev forelsket i en af sine sexpartnerne, som hun i dag bor sammen med et monogamt forhold. Også eksmanden har nu en anden kæreste.

Alligevel mener hun, at projektet var vellykket, siger hun til salon.com, for måske var hun blevet skilt i sidste ende:

- Det handler om at lære at lytte til sin krop. Hvilket ikke nødvendigvis betyder, at man skal gå ud og have sex med en masse fremmede mænd. Det var bare, hvad min krop ville. Din krop vil måske gå i cølibat. Jeg vil ikke fortælle kvinder, hvad de skal, jeg ønsker, de gør, hvad de har lyst til. Jeg vil bo i en verden, hvor kvinder er i kontakt med deres stærke, ufrygtsomme og feminine kerne - uden frygt for at blive dømt af mænd, af andre kvinder, af patriarkatet, af feminister.

Hvad mener du - ville du turde at tage et år i et åbent forhold? Eller er det dømt til at mislykkes?

SEXPERT-TV: Find din egen grænse for utroskab

 TV: Få sex med andre - uden at være utro

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind