Her er det bedste tidspunkt på dagen at dyrke sex

Hvis I begge skal have noget ud af det, er der ét bestemt tidspunkt, hvor det er bedst at have sex

Hormoner hos både mænd og kvinder gør, at det bedste tidspunkt for begge køn at dyrke sex er klokken 15. Her kan du se, hvordan du får en romantisk jul
Følg Sex & Samliv

Det allerbedste tidspunkt at dyrke sex er klokken tre om eftermiddagen.

Det kan måske virke lidt upraktisk, eftersom mange af os er på arbejde på lige det tidspunkt. Ikke desto mindre beskriver hormonekspert Alisa Vitti ifølge Daily Mail det halvsene eftermiddagstidspunkt som et ’perfekt kompromis for begge køns tilfredsstillelse'.

Det kalder hun det dels fordi, kvinders niveau af hormonet kortisol, som gør dem mere opmærksomme og energiske, er højere om eftermiddagen. Og dels fordi mænd lige omkring samme tidspunkt har et forhøjet niveau af hormonet østrogen, hvilket kan gøre dem mere ’emotionelt til stede’ under samlejet. Derfor, siger eksperten, kan mænd omkring klokken 15 give kvinder den ’følelsesmæssige opbakning’, de gerne vil have, samtidig med, at de selv kan få det maksimale ud af det.

Sådan skal penis være - og sådan gør du den stenhård

Ser man udelukkende på det mandlige køn, siger Alissa Vitti, som har udgivet hormonguiden WomanCode, er det bedste tidspunkt til sex faktisk om morgenen. Mens de sover, producerer mænd nemlig hormonet testosteron, som er essentielt for deres seksuelle præstation og opstemthed.

- Mænd er mere interesserede i at indlede et samleje på dette tidspunkt, og er bedre til at komme med seksuel respons, siger Alisa Vitti.

Mød kvinden, der har dusket 3000 mænd - og hun er ikke luder

Men skal det fungere allerbedst for begge parter i et heteroseksuelt forhold, får man altså mest ud af at dyrke sex ud på eftermiddagen.

- Selvom det måske ikke virker som det mest logiske set-up for tilfredsstillelse, når man tænker på den tidligere stigning af testosteron, gør kombinationen faktisk mænd mere følelsesmæssigt tilstedeværende under sex, og bedre i stand til at fokusere på kvindens behov og tilfredsstillelse, siger hormoneksperten.

Her er den frække gave til parret

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+