Annonce:
Annonce:

Her er det frækkeste legetøj til parret

Dansk par tester sexlegetøj og kårer de bedste

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Der findes rigtig mange lettere skøre og finurlige stykker sexlegetøj henvendt par på markedet.

Legetøjsblogger JoanB og Manden har testet fem af de mere populære produkter. Men ikke alt guld glimter, er parret enige om.

- Da We-Vibe i 2008 kom på markedet med deres ret så revolutionerende vibratorklemme, blev produktet, der stimulerer kvinden indvendig og udvendig på samme tid, ikke kun en global kæmpesucces. Vibratorklemmen, hvor der under vaginalt samleje også giver plads til ham, blev samtidig startskuddet på udviklingen af lang række helt nye og finurlige parprodukter, forklarer erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB.

Der nu sammen med sin mand, Manden, har testet fem meget forskellige stykker sexlegetøj henvendt både ham og hende - og hvor testparret, på grund af lidt uenighed omkring bedømmelsen af produkterne, i sidste instans kom frem til hele to testvindere.

Annonce:

Læs hele testen her

Har aldrig selv været klemme-fan
JoanB indrømmer, at hun aldrig selv har været den helt store fan af vibratorklemmer.

Og det til trods for, at klemmerne er nogle af de mest solgte parprodukter på verdensplan.

- I vores lille verden er sex ikke nødvendigvis altid lig med samleje. Sex kan heldigvis også være så meget andet. Det ene af de to testvindende produkter måske er det allerbedste bevis på. For med Hot Octopuss Duo er penetration nærmest helt umulig. Til gengæld er det et stykke sexlegetøj, både manden og kvinden har rigtig stor fornøjelse ud af – på samme tid.

Annonce:

- Testvinder nummer to er til gengæld tænkt og formskabt til at benytte i forbindelse med vaginalt samleje, og er et helt nyt og meget spændende produkt på markedet. Faktisk det så absolut nyeste på hylderne her i Danmark. Hjemme omtaler vi parproduktet som ”glidebanen til ham” – og fungerer rent faktisk også som en slags glidebane, når kvinden har vibratoren siddende oppe.

Og til forskel fra visse andre produkter i samme kategori, så bliver 'glidebanen”rent faktisk siddende, hvor den nu skal – også når man leger sammen, siger JoanB fra Joanb.dk.

Fem grunde til at onanere mere - meget mere

Fremtidens onani er lige her

HERUNDER SEXPERT-TV: Fræk weekend med dette legetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: