Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Her er dit kærlighedssprog

Danskerne er tilsyneladende mest til fysisk berøring

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Den amerikanske parterapeut, Gary Chapman, har udviklet teorien om de fem kærlighedssprog, der går ud på, at vi mennesker længes efter forskellige ting i vores parforhold og nære relationer. Når du ved, hvilket kærlighedssprog du og din partner taler, kan du bruge denne viden til at blive klogere på, hvad I begge ønsker i et parforhold.

I forbindelse med Valentinsdag den 14. februar har knap 5000 danskerne taget en test hos den erotiske webshop, Sinful, for at finde frem til, hvilket kærlighedssprog de taler. De mange svar viser, at danskernes foretrukne kærlighedssprog, med hele 51 procent, er fysisk berøring.

Er dit kærlighedssprog fysisk berøring, er du meget opmærksom på den fysiske kontakt i parforholdet. Det kan selvfølgelig være kys, kram og sex, men det kan også være en let berøring, når man står og vasker op eller at holde i hånden på gågaden.

Hvis din partner er tilbageholdende på det område, vil du savne kærtegn i hverdagen, fordi man har behov for fysisk kontakt for at føle sig elsket. Taler din partner dette kærlighedssprog, skal du huske at give hende/ham en stor krammer en gang imellem. Det er nemlig på denne måde, du tydeligt viser, at du elsker en person, der taler dette kærlighedssprog, lyder det fra sinful.dk.

Når du kender dit eget og din partners kærlighedssprog, kan det styrke jeres parforhold. Du kan fortælle din partner, hvad der er det vigtigste for dig, og på samme måde ved du, hvad du kan gøre for, at din partner føler sig allermest elsket.

Foruden fysisk berøring, er de andre kærlighedssprog: søde ord, gaver, tid og nærvær samt tjenester. Læs om dem her

Tag testen her - hvilket kærlighedssprog taler du?

Sinful.dk har sendt testen ud i de andre markeder, Norge, Sverige og Finland.

Her kan vi også se, at folk mest er til "fysisk kontakt"

Norge: Knap 1000 besvarelser. 45% endte med "fysisk kontakt"

Sverige: Over 1600 besvarelser. 47% endte med "fysisk kontakt"

Finland: Knap 800 besvarelser. 53% endte med "fysisk kontakt"

Sinful kan IKKE se kønsfordelingen blandt deltagerne.

Mathilde Mackowski, medstifter af sinfu.dk, har denne kommentar til det danske resultat:

- Det er lidt overraskende, at over halvdelen af de personer, der har taget testen på vores hjemmeside, ender med fysisk kontakt. Fordelingen plejer at være mere ligeligt fordelt mellem de fem kærlighedssprog.

- På den anden side er det nok de fleste af os, der synes, det er dejligt at få et kærligt kram, eller en anden fysisk bekræftelse på, at vi er ønsket og elsket, og det er netop det, som testens resultat også viser os. tilsyneladende mest til fysisk berøring

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: