Her er dit nye drømmejob: Massagetester

Kan du lide at arbejde med mennesker, og er du god til fransk og tysk, så er drømmejobbet måske her

Erfaring og sprogkundskaber er nødvendige.
Erfaring og sprogkundskaber er nødvendige.

I 90'erne og 00'erne havde mandebladet Super stor succes med Massagetesteren - en anonym mand som en gang om måneden besøgte sexarbejdere på danske bordeller og derefter gav dem karakterer i anmeldelser - som var det restauranter.

Samtidig havde søstermagasinet Express glæde af serien med den danske sexturist Masterfucker Malsing, som testede hel- og halvprofessionelle piger i Thailand.

I 2006 forsøgte erotiksiden side6.dk samme et lignende massagetester-koncept, men måtte dog hurtigt lukke ned efter heftig kritik i pressen.

Nu leder en tysk virksomhed kaufmich.com efter en eller flere massagetestere. Vedkommende., der også kan være en kvinde, skal kunne flere sprog, herunder fransk, og gerne have en erhversuddannelse. Og være i besiddelse af en opdateret helbredserklæring.

Desuden er mange års erfaring i bordelbranchen nødvendigt (læs: Været flittig gæst hos prostituerede).

Arbejdet består blandt andet i at besøge bordeller og bedømme dem i forhold til rengøring, kundeservice og pris kontra ydesler. Og ja, det forventes, at du har sex med kvinder i arbejdstiden.

Også anmeldelser af events som gangbangs og bukkakefester er på jobbeskrivelsen, og du skal være åben og nyde at samarbejde, være flydende i tysk, skriftligt og mundtligt, samt have gode kommunikative og analytiske evner. Til gengæld får du lov til at være med til at udvikle testformatet.

Lønforhold er ikke oplyst, så måske bærer arbejdet lønnen i sig selv.

Kaufmich.com er en hjemmeside, hvor sexarbejdere og sexkunder mødes. Firmaet bag har 120 ansatte i Tyskland, Kina og Spanien.

I Danmark skriver anonyme kunder anmeldelser af prostituerede på eroguide.dk.

Søg jobbet her

Danmarks bedste job - 23. mar. 2015 - kl. 10:35 TV: Danmarks bedste job er ledigt - søg det her

13 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere