Annonce:
Annonce:

Her er dit nyeste gokketøj

Tag med på stor amerikansk sexmesse, hvor dansk sexdronning viser de bedste nyheder til mænd

Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen viser Mathilde de bedste nye sexgadgets til mænd --

Højrehånden og så deruda. Det har virket fint for mænd i tusindvis af år og for dig i en stor del af dit liv.

Men efterhånden kan det måske føles lidt uinspirerende med samme velkendte tag på tingene, og så er det jo heldigt, at den stadig større sexlegetøjsindustri har fået øje på manden som købestærk og nysgerrig forbruger af andet end billige bolledukker og porno som seksuelle hjælpemidler.

Lige nu mødes producenter og forhandlere af alskens sexudstyr på ANME-messen i Los Angeles, Californien. Her viser især amerikanske producenter af sexlegetøj deres nyeste kollektioner frem.

Annonce:

Mathilde Mackowski, som er stifter af Skandinaviens største online forhandler af sexlegetøj, Sinful.dk, har taget turen til Los Angeles for at undersøge, hvad der er de nyeste tendenser på USA’s største sexmesse.

Tag med Mathilde på sexet amerikansk messe

I videoen over artiklen viser Mathilde rundt på messen med fokus på de mest spændende nyheder til mænd.

Sinful.dk har blandt andet vundet en E-handelpris og Børsens Gazelle-pris og omsætter for et tocifret millionbeløb årligt.

Sexlegetøjsindustrien omsætter for gigantiske summer hvert år verden over: Branchen spås at vokse med op til omkring syv procent årligt frem mod 2020, hvor den globale omsætning beregnes til at blive 29 milliarder dollars.

Mathilde er begejstret for Blow Yo - onaniprodukt til mænd:

Annonce:

- En genial nytænkning af det traditionelle onaniprodukt til mænd. Blow Yo har indbygget to ringe i hver sin ende af produktet, hvilket giver en tæt følelse, når man benytter produktet - men det giver også manden muligheden for at sætte sin hånd ind imellem de to ringe og på den måde skabe en endnu mere stram og pirrende oplevelse.

- Den er designet på baggrund af en sexlegetøjs-opfinder konkurrence, afholdt af en engelsk shop. Her fik vinderen af den bedste sexlegetøjsopfindelse mulighed for at få sin designerdrøm udlevet - og bedst af alt - se sit eget produkt blive et færdigt produkt, der nu bliver solgt i hele verden.

Hvem vil især få glæde af det?

- Alle mænd, der drømmer om en endnu mere realistisk onani-oplevelse.

Sexshopejeren er også glad for IFUK - Onaniprodukt med tilhørende VR-oplevelse:

Annonce:

- VR-produkter til mænd bliver bedre og bedre, og her har manden mulighed for at se en rigtig film, der synkroniserer med hans bevægelser med produktet. Så kommer det næsten ikke tættere på den ægte vare. Det er egnet til alle mænd, der gerne vil opleve en meget tæt følelse af at have sex med en kvinde, når det præcis passer ind i hverdagens travlhed. Jeg tror, at de mænd, der kommer til at købe produktet, er mænd, der har erfaring med sexlegetøj.

Det tredje sexhit til mænd, som Mathilde viser i videoen over artiklen, er Verge fra We-vibe:

- Verdens første app-styrede penisring til mænd. Det er første gang- vi har set et produkt decideret designet til mænd, som kvinden kan styre. Det er en spændende ny tankegang. Download den gratis We-Vibe Connect app, og lad hende fjernstyre din nydelse, når I er adskilt, eller brug den, når I er sammen til at skræddersy den ultimative oplevelse. Det er klart mest til mænd, der tænder på at give kontrollen videre til sin partner. Verge giver en masse nye muligheder for leg og pirring til manden. Det fortjener at blive fremhævet, og derfor synes jeg virkelig, det er et spændende produkt.

HERUNDER viser legetøjsbloggeren sine legetøjsfavoritter til mænd (Video: Arkiv):

TV: Her er det bedste sexlegetøj til mænd

Annonce:

Sexlegetøj til mænd hitter

Så frække var danskerne i 2016

Det mest latterlige sexlegetøj

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: