Her er forårets frække nyheder

1. april lanceres fire gakkede sexideer

Gesjæftige og iderige folk på landets marketingkontorer har altid travlt med at hive sjove ideer op af hatten, når vi nærmer os 1. april.

Devisen er tilsyneladende: Nu er det forår, og derfor er tiden moden til at plante projekter, der måske kan klare sig i forårssolen og vokse sig stærke.

Dildopusherne hos sinful.dk har fået den oplagte ide at hooke op med fitness-tosserne i en unavngiven kæde om salg af legetøj i motionskædens centre landet over.

Sammenhængen mellem godt sexliv og hyppig motion er flere gange blevet påvist videnskabeligt, så sinful.dk mener, at man slår to fluer med et smæk. De opstiller automater med vibratorer og dildoer - lige ved siden af dem med energidrikke etc.

Se også: Masser af motion giver bedre potens

I starten er det kun kvinderne, der får muligheden for at benytte sig af tilbuddet, da kontrakten mellem sinful.dk og fitnesskæden er begrænset til salg af vibratorer til kvinder. For der er mangler dokumentation omkring, hvorvidt mænd også kan drage fordel af orgasmer, når de skal restituere deres muskler.

- Vi arbejder i øjeblikket på muligheden for at inkludere sexlegetøj til mænd i automaterne, men vores samarbejdspartner ønsker yderligere data på området først. Vi håber på positive resultater, så mænd også kan komme til at drage glæde af vores produkter i fitnesscenteret inden for de næste 6 måneder, siger Mathilde Mackowski.

Her på redaktionen venter vi bare på, at en swingerklub slår sig sammen med fitnessworld.dk, hvilket i vores optik er endnu mere oplagt. Et bollerum i hvert fitnesscenter - lige ved siden af udstrækningsområdet.

Det koncept lanceres nok, når det bliver 1. april igen...

Brugt legetøj
Også konkurrenterne hos erotik.dk har taget idehatten på: De har fundet et hidtil sort og uopdyrket marked for brugt sexlegetøj.

Så erotik.dk lancerer derfor en dildoversion af dba.dk , hvor man kan købe og sælge dildoer, vibratorer, bolledukker og suttemaskiner.

- Man kan let købe sig fattig i seksuelle hjælpemidler, for hånden på hjertet: Hvor mange vibratorer har man egentlig brug for? lyder det fra Jonas, som styrer erotik.dk.

- Jeg er helt sikker på, at masser af danskere har samlet et lager af dildoer i sengeskuffen, hvor de samler fnuller. Så find dem frem, vask dem, og sæt dem til salg.

Se også: Swingere: Sådan skal kønslæber se ud

Kødjagt
Singler er jo på evig jagt efter frisk kød i kærlighedsdisken, så derfor giver det god mening, at dating.dk og Coop, der står bag SuperBrugsen og Fakta, åbner singlesupermarkeder i Aahus og København.

- Indkøb er noget, vi alle sammen gør i løbet af ugen, og derfor vil vi give vores medlemmer en ekstra dimension til deres datingliv og samtidig gøre det nemmere og billigere at handle ind, siger marketingansvarlig for Dating.dk, Thomas Røhr Kristiansen.

I SuperSingle sælges alle varer i singlestørrlser, og samtlige ansatte skal være singler, hvilket betyder, at man kan satse på kassedamen, hvis flirten ved køledisken eller champagnehylderne fuser ud.

Vi forudser hyppig udskiftning af personalet.

Se også: 62 danskere smidt ud af datingsite: Ikke smukke nok

BDSM-skole
De mange sexmøder, sådanne indkøb vil afstedkomme, kan også betyde, at man kommer til skade under sexlegene. For mange uøvede kaster sig nemlig ud i brutale sexseancer, inspireret af den der '50 Shades of Grey.'

Derfor lancerer pikterapeuten Carl-Mar Møller i samarbejde med dildotjenesten winkwink.dk et BDSM Akademi.

Her han amatør lære reglerne for god s/m, så ingen kommer til skade.

- Vi har oplevet et stigende salg af BDSM produkter efter filmen er kommet ud, men også en tilbagemelding for mange danskere, der har slået sig gevaldigt i forbindelse med brug af produkterne, derfor tror vi at der er et stort marked for et akademi, der kan få folk til at undgå disse skader siger Kristoffer Hjerrild fra winkwink.dk:

- Rigtig mange danskere ved ikke hvor hårdt man skal slå eller hvor vildt man skal lege med produkterne og derfor er vi meget glade for at have Carl-Mar indover til at hjælpe.

Carl-Mar udtaler sig på baggrund af egne erfaringer:

- Jeg glæder mig over at kunne ruske op i danskerne og hjælpe dem, så de ikke går og slår sig i stedet for at have det sjovt. I forbindelse med dominans og spanking dør det sjove, hvis folk virkelig slår sig og skal på sygehuset eller skadestuen. Jeg har ved brug af spankingudstyr tidligere måtte indlægges med forbrændinger på balderne, hvilket jeg nu mener, at jeg kan undgå. Jeg har lært rigtig meget i forbindelse med kurserne.

Man kan tilmelde sig fra i dag 1. april.

Hvilket er en dato, man nok lige skal huske på, når man har læst denne artikel.

 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere