Annoncørbetalt indhold Sinful Hvad er Annoncørbetalt indhold?
Annonce:
Annonce:

Her er hundredvis af nye måder at onanere

Hvis du som mand mangler inspiration til din onani, findes der i dag ekstremt mange lækre, effektive og finurlige onani-produkter at krydre sololegen med

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Den første form for erotiske oplevelser og erfaringer her i livet har vi med os selv.

Og selv om det da er vildt lækkert, når kæresten giver en et håndjob, så kan langt de fleste mænd og kvinder som regel bedst selv.

Her kommer årelang erfaring med at behandle egen penis efter fortjeneste naturligvis ind i billedet.

Men selv et håndjob udført af en selv kan med tiden gå hen og blive en smule trivielt,hvorfor flere mænd finder ny inspiration til onanien i den kraftigt ekspanderende sexlegetøjsverden.

Hvor onaniprodukter til mænd naturligvis er et helt kapitel for sig. Og er du en af dem, der endnu ikke har afsøgt markedet, så kan du også nemt blive overrasket over de ekstremt mange stykker sexlegetøj, man i dag kan krydre og optimere sin onani med.

Ny tider, helt nye produkter
Hvis du for alvor vil gå på opdagelse i junglen af sexlegetøj til mænd, er Skandinaviens førende online sexshop med sexlegetøj, Sinful.dk, det klart mest oplagte sted at rette øjnene hen.

Indstil dig på forhånd på at sætte god tid af til projektet. For der er meget at gå i krig med – ligesom det kan være super svært at både vælge og vrage, når man først har prikket hul på bylden.

”I løbet af de seneste år er produkterne blevet mere og mere populære. Det har resulteret i, at der er kommet flere forskellige onaniprodukter til mænd på markedet. Dette vil naturligvis sige, at dagene med uhygiejniske sexdukker eller kedelige vibratorer er ovre. Nu til dags simulerer de mange varianter følelsen af en ægte vagina, mund eller anus og giver dig den bedst tænkelige oplevelse.”

Det fortæller den Århus-baserede sexshop sinful.dk – og fremhæver så penis vibratoren Apollo Power Stroker. En kraftfuld penis vibrator, man kan nyde og dyrke håndfrit, mange mænd finder ekstra interessant.

Blødt og struktureret sleeve
Om dette stykke sexlegetøj til optimering af onanien fortæller Sinful shoppen blandt andet følgende:

”På indersiden har Apollo Power Stroker et blødt, struktureret sleeve, som sikrer dig ekstra stimulation, når du bevæger din penis ud og ind af penis vibratoren. Har du lyst, kan du nyde Apollo Power Stroker håndfrit, ved at sætte sugekop-bunden fast på en hård, glat overflade. Sugekop-bunden kan drejes og vippes, så du får præcist den vinkel, du har brug for, for at få maksimal nydelse med Apollo Power Stroker.” 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: