Her er landets frækkeste by

Se om du bor i byen med mest sexlegetøj

Hvordan måler man, om en by er fræk? Antal børn pr. indbygger? Knaldefrekvensen? Udbredelsen af kønssygdomme? Kondomforbrug? Pornoforbruget?

Ud over at de fleste af ovennævnte er ganske svære at blotlægge, så er der endnu en måde at opgøre, hvor sexet en by er. Legetøjsshoppen sinful.dk er kommet med deres bud: antal indkøbte stykker legetøj pr. indbygger i forhold til postnummer.

Der er selvfølgelig mange andre sexshops, så billedet er på ingen måde endeligt, men det giver dog et sjovt heat map over danskernes lyster.

Og vinderen i 2015 er: Randers. Året før lå byen på en mere ydmyg 14.-plads. Det år vandt Uggerløse, som nu er rykket ned på en flot fjerdeplads.

Sexkortet herunder tager udgangspunkt i mængden af sexlegetøj købt i danske byer. Sexkortet er en slags ‘heat map’, hvor byerne er farvelagt efter, hvor meget sexlegetøj indbyggerne køber i forhold til landsgennemsnittet. Jo mørkere rød en by er, jo mere sexet er den.

Mørkest er kortet over Randers, hvor borgerne ifølge undersøgelsen køber 2,09 gange mere sexlegetøj end landsgennemsnittet. Dermed får Randers førstepladsen efterfulgt af Jordrup og Rømø.

sinful.dk kan du gå på opdagelse i det interaktive kort, der afslører, at Marslev på Fyn ligger på plads nummer 591.

Sexperterne - 10. apr. 2015 - kl. 10:45 TV: Her er den pulserende sexrevolution

Sexperterne - 22. nov. 2014 - kl. 20:24 TV: Sådan virker blowjob-robotten

Amerikanske Men's Health har lavet noget lignende. Her så de blandt andet på fødselsrater, legetøjssalg, kønssygdomme og kondomsalg. Vinderen blev Austin, Texas.

22 kommentarer
Vis kommentarer