Her er sexnørdernes hotte sommer

 

Sexlegetøj til langdistanceforhold.
Følg Sex & Samliv

-- Over artiklen relateret Sexpert-tv: Skal din kæreste på ferie uden dig? Sådan får I sex alligevel --

Fire af vores mest nørdede sexfantaster fortæller, hvad de gør for at få denne sommer til at blive lidt frækkere end hverdagen

Sexnørder, som både arbejder med og har sex som hobby, må da gøre noget helt særligt, når de skal have en fræk sommerferie eller hvad?

Fire danske kvinder, der alle arbejder med forskellige sider af seksualiteten. fortæller her, hvad deres sexede sommerplaner er.

Korte nederdele
Erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB:

- For mig betyder en varm og dejlig sommer, som lige nu og her i Danmark, at jeg har mulighed for at være lidt mere lækker end ellers. For når vejret er til det, så ynder jeg rigtig meget at gå i nederdele, og indimellem også de lidt mere korte af slagsen.

- Jeg holder super meget af at gå i bare ben, der får mig til at føle mig ekstra sexet og fræk. For mændene kigger jo, som er en mega-skøn måde at få positiv opmærksomhed på. 

- For mig handler en sexet sommer derfor i høj grad også om det modsatte køn. At se håndværkerne og vejarbejderne stå der og svede i den bagende sol, mens de knokler løs. Fx en tømrer, der står i bar overkrop oppe på taget og sveder med hammeren i hånden - altså hammeren til at banke søm i med. Og kan jeg samtidig få et langt blik og måske også et pift på grund af mine sommerben, så er det jo bare superfedt – og booster helt klart selvtilliden. 

- Af samme årsag går jeg derfor også ekstra meget op i at pleje mine ben. Ved hjælp af træning og ved at passe godt på huden på benene. Sørge for at barberingen foregår efter alle kunstens regler, og hvor skraberen er helt i top, så resultatet også bliver helt i top. Samt naturligvis benytte en rigtig god barberskum, så jeg ikke ender op med rifter eller rødmen - og så ellers slutte af med at smøre benene ind i en lækker creme, så huden både føles og ser lækker ud.

- Så lange, brune og glatbarberede stænger, kombineret med svedige og halvnøgne håndværkere er helt klart med til at gøre min sommer mere sexet - samt, slet ikke at forglemme, sørge for at få en hel masse lækre orgasmer. At have sex med sig selv og/eller med kæresten, toppet med en orgasme eller to, hjælper ikke kun på kuløren, men helt klart også på humøret.

- Man får generelt bare mere energi og bliver gladere af at bruge lidt tid i den boldgade på sig selv.

Singlekvinder regner med en masse god feriesex

Massage
Tao-tantrainstruktør Trine Tao:

- For nylig fik jeg en virkelig effektiv tao-tantramassage af en dygtig tao-massør. Den løste op for en masse spændinger i hele kroppen, så min livsenergi igen kunne strømme frit.

- Og hvordan kommer sexen så ind i billedet her? Joh, livsenergien ER jo selve vores seksuelle kraft og dermed forudsætningen for, at vi overhovedet kan have et velfungerende sexliv - og et velfungerende liv i det hele taget.

- Her til sommer har jeg booket en session i elskovsundervisning til mig og min mand - hos samme tao-massør, hvor vi får undervisning i, hvordan vi kan cirkulere og udveksle vores seksuelle energi med hinanden.

- Vi dedikerer hele dagen til hinanden - efter sessionen tager vi nok ud at spise og går i teatret, i biografen eller til stand-up.

- At bevare den seksuelle gnist i et forhold kræver tid og ro. Læs f.eks. min blog om stress som sexlivets største dræber.

- Og lige nu har vi jo det mest pragtfulde sommerlandskab, der indbyder til en masse fræk aktivitet. Det er stadig muligt at finde et ugenert sted til aktiviteterne - og tænder man mere på risikoen for at blive set, er der også rige muligheder for det. Det skal også prøves her i sommerens løb!

Så mange danskere håber på masser af feriesex

Eventyr
Lucy Vittrup, forfatter og seksualitetsdebattør, skriver på sin blog, at sommer er lig eventyr, så det er bare at komme i gang;

'Jeg vil gerne udfordre dig denne sommer til at vælge kontakt til eventyreren i dig. Også seksuelt. Uanset om du er single eller i et fast forhold. Kendetegnende for eventyr er, at du ikke helt ved, hvad der kommer til at foregå. Eventyr kræver også, at der er noget på spil! Her hører det rutinemæssige syv-minutters knald med andre ord ikke hjemme.

Du behøver ikke at tage i swingerklub eller dig selv til en trekant med din bedste veninde. En tur i Ikea kan gøre det. Vi ved alle, at et indkøb netop der kan være dræbende. Men prøv at blive væk fra din partner i nipseafdelingen og send ham eller hende en sms fra toilettet. Gør dig klar til at give en omgang hengiven oralsex. Så blev den Ikea-tur pludselig til et eventyr.'

I podcasten #Udenfilter fortæller Vittrup, at hun blandt andet skal på sejltur med kæresten og en ven, hvor hun og kæresten har sat sig for at huske at stadig være elskende, selvom der er en tredje part så tæt på.

Til ekstrabladet.dk siger Vittrup:

- Det, som jeg elsker ved sommersex, er muligheden for at give den gas på sanselighed og fræk sex i naturen Det kan være at blive kærtegnet og få kysset bryster i vandet, ligge tæt på stranden eller nøgenbade alene om aften og mærke friheden af sin nøgne krop i vandet for så at blive tørret af kæresten. Enkelt, sanseligt.

- Problemet er dog, at vi til tider kan have så store forventninger til ferie, at det netop bliver mere til skænderi-tid end til elskovstid. Derfor er det vigtigt, at vi gør os den ulejlighed lige at tænke over, hvordan vi vil sætte rammerne for vores intimitet og erotik i ferien.

Her får du Europas frækkeste feriesex

Tid sammen
Mathilde Mackowski, der er medstifter af Skandinaviens største sexshop sinful.dk sammefatter det hel således:

- Ferietid = tid sammen. For mig er det tiden sammen, der betyder noget. En ferie er bedst, når der ikke er lagt nogle planer, men at man bare kan tage en dag af gangen. Når der er tid til kærlighed og nærhed, så kommer resten ofte af sig selv.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter