Annonce:
Annonce:

Her er verdens flotteste boller

Global testikel-konkurrence med seks danske deltagere viser, at løgposer IKKE anses for attraktive

Det kræver store nosser at deltage i denne slags konkurrence, og det har vinderen tydeligvis. (Foto: ballscontest.com)
Det kræver store nosser at deltage i denne slags konkurrence, og det har vinderen tydeligvis. (Foto: ballscontest.com)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

De er uvurderlige for artens overlevelse. Alligevel står nosserne lidt i skyggen af pikken.

Det viser resultatet af en global konkurrence for løgposer, hvor mere end 1000 mænd fra 35 lande (seks fra Danmark) sendte billeder af deres testikler ind.

Og selv om vinderen Brandon Walker, 25, fra Sydney, Australien, kommer op på et gennemsnit på 6,4 på en skala fra 1 til 10, får langt de fleste bundkarakterer. Kun otte deltagere fik et gennemsnit på fem eller højere.

De fleste boller er ikke pæne.
De fleste boller er ikke pæne.

Her er verdens smukkeste k....r

Danske piger: Sådan vil vi have den...

Da manden bag konkurrencen Brian Sloan lavede en lignende, bare med vaginaer, var der mange flere deltagere, der scorede de høje karakterer. Vinderen af den scorede et gennemsnit på 7,7, og 95 deltagere fik fem eller højere.

Så Brian Sloan, der står bag disse særprægede konkurrencer samt legetøjet Autoblow 2, og hans regnedrenge konkluderer:

Annonce:

Vulva-konkurrencen træk flere besøg og stemmer end boller-battlen, men sidstnævnte var mere international, havde flere deltagere og brugerne var mere engagerede.

Det store antal lave karakterer var bemærkelsesværdigt, og alle typer løgposer var således utiltalende - i gennemsnit. Vulvakonkurrencen viste derimod, at der klart var en type fisser, der var mere populær end andre.

'Vi havde håbet, at resultatet ville vise, at den flotte scrotum findes. Vi havde håbet, at når man tænker på scrotums store biologiske betydning, så ville folket bedømme nogle af dem som smukke. Men data viser, hvad mange måske ville havde sagt var åbenlyst: Der er intet attraktivt ved scrotum, uanset hvordan den ser ud.'

Vinderen af The Balls Contest modtog 5000 dollars. Nummer 1, 2 og tre får 3D-scannet deres løgposer, så der derefter kan laves nøjagtige kopier. Som kan anvendes som dørstoppere, brevpressere og bogstøtter - og andre dekorative brugsgenstande...

Annonce:

Læs den detaljerede rapport om konkurrencen her - hvor du finde pudsige fakta som: 89 brugere besøgte siden mere end 200 gange. 15688 danskere så konkurrencen, mere end 50 hjemmesider har skrevet den. Brugerne gav de laveste karakterer om morgenen og om mandagen, og mange brugere var meget nosse-nationalistiske, idet de gav højere karakter til nosser fra eget land.

Se alle vinderne her - advarsel: Du risikerer lange nosser.

Blowjobs
Vi spurgte sexolog og parterapeut Signe V. Bentzen, om nosserne står i skyggen af pikken i kvinders univers:

- Generelt er kvinder ret ligeglade med dem. De hænger jo bare der, alt for følsomme og med kalkunpludder-hud. Så mange forstår dem ikke. De ved ikke, hvad de skal stille op med dem og er måske lidt berøringsangste omkring dem. Så de ignorerer dem. Andre har selvfølgelig brudt koden og nyder at lege med dem og slikke på dem. Fx når de giver blowjobs, hvilket langt de fleste mænd synes er himmelsk.

Bøsser
Og den danske sexolog Bjorn Dotzauer, der blandt andet har skrevet om klunker på sin blog, synes, at bollerne er undervurderet, også blandt bøsser:

Annonce:

- I bøssekredse er det ofte pikken der får mest opmærksomhed, men mange elsker at lege med nosserne både på sig selv og på partneren. I visse kredse gælder det om at have store nosser. Man sprøjter derfor saltvand ind i pungen, så de bliver enorme. Især i San Fransisco og Berlin er dette fænomen udbredt.

- Nosserne anses i mange kredse ikke som noget nær så frækt, som feks pikken bliver, og man kan endda slippe godt fra at vise sine nosser offentligt.

- Hos mange bøsser er nosserne overskygget af pikken, som jo er hovedorganet ved seksuelt samvær med andre. De fleste mænd har et ok forhold til deres boller, men modsat pikken bliver nossernes størrelse ikke på sammen måde gjort op. Dog har jeg været udsat de seneste år, at store nosser vækker positiv opsigt. Måske tendensen fra Berlin og USA er på vej til Danmark? lyder det fra Bjorn Dotzauer.

Mænd: Grib vores boller

Sådan er vores intimbarbering

Pigernes drøm: Sådan skal penis se ud

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: