Annonce:
Annonce:

Her er vores frækkeste sex 2015

Læserpanelet fortæller om deres bedste sexoplevelser fra året, der gik

Annonce:
Følg Sex & Samliv

Engangsknald, trekanter, røde corsager og orgasmekontrol var på læserpanenelets sexmenu i 2015:

Maria: Engangknald
Årets bedste sexoplevelse var faktisk et one night stand. Vi var en flok venner i byen, og jeg havde flirtet med en af de gutter, der var med hele aftenen. Og lige pludselig var han smuttet med en af mine veninder, og lad mig sige: Jeg var pænt irreteret.

Annonce:

Nå men, jeg sad og brokkede mig lidt til hans fætter, og så kigger han på mig og siger, skal vi ikke skride. Og det gjorde vi, og så endte vi første i en baggård, hvor det gik løs. Folk kunne se det hele, og vi grinte og havde det bare mega sjovt. Vi ender hjemme ved min lejlighed og kan ikke komme ind fordi jeg har glemt mine nøgle. Så vi bryder faktisk ind i min lejlighed og knalder bare over det hele, imens vi drikker os mere og mere stive. Det var bare så fedt og sjovt, har ikke set ham siden. Men tænker, at succesen gentager sig, hvis vi render ind i hinanden igen.

Jan: Rød corsage
Den oplevelse, jeg husker bedst, er, at jeg sad på mit hjemmekontor og arbejdede. Hun gik i bad og brugte meget lang tid derude. Da hun kom ud, gik hun direkte i soveværelset og klædte sig på. Men hvilken påklædning! Hun kom ind til mig iført rød corsage under badekåben, der 'tilfældigvis' stod åben. Hun spurgte hæst, om vi skulle se film og slog uden videre op på redtube og fandt en film med to kvinder og en mand. Den nåede vi ikke at se ret meget af, før hun uden videre gik ind i soveværelset. Kort efter hørte jeg en højlydt stønnen derindefra og fandt hende godt i gang med to dildoer. Det kunne jeg ikke stå for, så jeg overtog styringen.

Annonce:

Jeg håber, jeg dels vil få mere sex, og dels vil få afprøvet sex med to kvinder flere gange. Godt nok har jeg prøvet det, men der er jo stor forskel på, hvordan man vinkler det. Sidste gang koncentrerede vi os mest om den ene af kvinderne; denne gang vil jeg gerne være i centrum.

Mia: I spa
Årets bedste må nok være min kærestes debut i en trekant med mig. Det var en stor ting at opleve sammen! Hans første trekant, så jeg skulle agere støtte, hjælp og skabe tryghed. Det var mig, der fandt den anden part, vi var sammen med. En pige til en fest. Det var hyggeligt og stille og roligt og vigtigst af alt en god førstegangsoplevelse for min kæreste. Nytårsforsættet må være flere oplevelser af selvsamme - at rykke hans grænse lidt, så vi kan opleve mere leg sammen!

Annonce:

Finn: Magt
Den er svær, for vi knalder på mange forskellige måder, som er frække på hver sin måde. Men efterhånden som min kæreste har lært at nyde øjenkontakt i en almindelig missionær, er hver knald mere og mere tæt. For nylig er vi begyndt at lege med, at hun ikke må få orgasme, før jeg giver hende lov - og det har medført en uhørt intensitet, hvor jeg nyder at mærke, at hun er i min magt, og hun tilgengæld på en og samme gang kan både slippe kontrollen og alligevel holde igen, så hendes nydelse bliver out of this world. Hvorpå hun får orgasmer, der bare bliver ved og ved.

Jeg håber, at vi kan blive ved at at finde på nye lege ved at fortsætte turde åbne op for de inderste fantasier - og måske skal vi prøve en trekant, hvor vi er to mænd om hende: hun drømmer om en sandwich.

Simon: Sexrus
Årets bedste sex var, da min kone og jeg for nogle måneder siden besluttede at slippe tøjlerne, og bare tage imod alt det den anden part gav, og det tændte os meget, og gav os anledning til at gå amok i en sexrus.

Jeg håber, at 2016 vil bringe et år, hvor jeg kan slippe kontrollen og så bare lade sex føre mig nye og spændende steder hen i mit forhold. Mange kommer til at låse deres sexliv fast i nole enkelte præferencer, men mit håb er, at min kone og jeg kan formå at skabe et seksuelt ønskerum sammen, hvor vi sammen går nye oplevelser i møde.

Annonce:

Tina: Flere orgasmer
Årets sexoplevelse var, at jeg kunne få flere orgasmer på en nat. Har ellers svært for mig at få orgasme.
Fordi det havde været en dejlig dag med flirt hele dagen, hygge om aftenen og en afslutning med sex på sofaen og fortsatte inde i soveværelset.

Jeg håber selvfølgelig på at få en kæreste, der kan acceptere mig som jeg er og ikke blot tager mig for givet. En kæreste som kan forstå et NEJ, uden det kommer til at rable for ham. Og en som har mod på at give mig enten tantra-massage.

HERUNDER SEXPERT-TV: Så vil vild var min vagina-massage

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: