Her får du Europas frækkeste feriesex

Swingerguide: Eksperter har knaldet sig gennem Europa og fundet de bedste klubber

Sådan lokker La Miraga på Cran Canaria swingere til. (Foto: lamirageswingers.com)
Sådan lokker La Miraga på Cran Canaria swingere til. (Foto: lamirageswingers.com)

Er du lidt loren ved at besøge din lokale swingerklub, hvor du måske pludselig står køn til køn med din nabo, kan en tur i en udenlandsk klub virke mere tilforladelig.

Så hvorfor ikke tage chancen, når du nu alligevel skal på ferie i Europa.

Vi har fået de engagerede swingere på swingerguiden.dk til at lave denne liste over de syv bedste klubber i Europa.

Swingerguiden.dk  blev startet i 2007 af et swingerpar. De syntes, der manglede en hjemmeside, som kunne udbrede kendskabet til swingermiljøet og slå nogle af alle fordommene ihjel. Siden er i dag kendt for råd til nye swingere, samt de mange klubbeskrivelser fra ind- og udland.

Som hovedregel findes der to former for swingerklubber, by-klubberne og land-klubberne;

By-klubber er de mindre, men ofte velbesøgte by klubber, som satser meget på singlefyrene og de par og pige,r som søger flere singlefyre. Disse klubber afholder mange gangbang-arrangementer og er ofte godt besøgt. Disse swingerklubber gør sjældent så meget ud af indretningen, men satser mere på- at gæsterne selv skal være med til at skabe den rette stemning.

Land-klubberne: Ude på landet, eller i udkanten af de større byer finder man ofte de mere luksuriøse swingerklubber, som primært satser på par og piger. Her kommer der en mindre andel af singlefyre. Klubberne er godt besøgt af par og piger, der primært søger pigesex og partnerbytte med andre par. Disse klubber er ofte dyrere at besøge end by-klubberne. Til gængæld er indretningen ofte meget gennemført og stilren.

Denne guide tager udgangspunkt i, hvordan en swingerklub-tur kunne se ud for at par, der primært søger andre par og piger, samt en mindre andel af singlefyre. De steder, der er listet her, hører til de flotte og velindrettede landklubber.

www.shutterstock.com Sex & samliv En swingers bekendelser: Fræk orgietur gennem Europa

1. Tempeloase, ved Berlin, Tyskland


Denne swingerklub er kendt af en del danske swingerpar og er meget populær. Klubben er indrettet med Egypten som tema. Klubben har en fin buffet og har ofte grillbuffet om sommeren. Tempeloase er et godt eksempel på tysk swingerhygge. Er man I Berlin findes der en del andre attraktive swingerklubber. Så jo Berlin og Tempeloase er et besøg værd. Klubben er åben for både par og Singler, men der kommer flest par og piger.

Læs mere her

2. Fun 4 Two, nær Amsterdam, Holland

Fun 4 Two er flere gange blevet udnævnt til at være Europas bedste swingerklub. Swingere fra det meste af Europa besøger således Fun 4 Two. Der arrangeres blandt andet busrejser til Fun 4 Two, hvilket vidner om, at klubben er en oplevelse værd. Det, der gør klubben så berømt, er måden, den er opbygget på. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje. Indretningen af klubben er meget gennemført og skal opleves. Det mest populære er den hollandske by, hvor hvert hus udgør et legerum. Politistationen og fængslet er fx s/m-rummet osv. Fun 4 Two er en parklub, men singlepiger lukkes ind på bestemte dage. Singlefyre har ikke adgang.

Læs mere her

3. Die Oase, Rödermark, nær Frankfurt Am Main, Tyskland

Die Oase kunne godt være et tiltrængt stop på vejen syd på. Her kan man både være aktiv i klubbens lokaler eller slappe af og tage sol ved poolen. Klubben ligger ugeneret i en mindre tysk by, med en lukket have. Her findes der en stor terrasse og en udendørs pool. Her kan man både bade og sole sig nøgen sammen med andre swingere. Får man lyst til at lege med de andr,e er dette også en mulighed. Er vejret til det, grilles der på terrassen. Klubben er pænt indrettet og meget velbesøgt. Klubben er en ren par-klub. Kun par har adgang. Er det første gang- I besøger denne klub, så gå ind på deres hjemmeside og få en speciel billet. Så sparer I 10 euro på entreen.

Læs mere her

4. Flip, nær Zürich, Schweiz

Flip er en større swingerklub, der ligger i en industribygning. Denne beskrivelse lyder måske ikke videre spændende, men klubben er fint istandsat med forskellige temarum og en hel del forskellige saunaer. På toppen af bygningen har klubben sin egen tagterrasse med pool og liggestole. Klubben er åben for både par og singler, men der findes en par-afdeling, hvor kun par har adgang.

Læs mere her

5. La Mirage Swinger complex, Gran Canaria


På den spanske ø Gran Canaria finder man La Mirage, som er et feriested for swingere. Selve complexet ligner et almindeligt feriested. Den største forskel er, at man her kan gå nøgen rundt og sole sig nøgen efter et forfriskende bad i poolen. Det er naturligvis også tilladt at dyrke sex udendørs ved poolen, men der findes legerum, hvis man ønsker at benytte sig af dette.

De velkendte regler som et nej er et nej gælder på complexet som i andre swingerklubber. Om aftenen kan man besøge en af de mange forskellige swingerklubbe,r der findes i nærheden. La Mirage besøges hvert år af mange forskellige swingerpar fra det meste af Europa. Der skal bookes plads i god tid. Oftest er alt booket et helt år frem.

Læs mere her

6. Swingersclub Paradiso, Prag, Tjekkiet

I Østeuropa er de også begyndt at åbne parklubber. I Prag finder man Paradiso, som tilbyder en mindre, men meget fint indrettet swingerklub. Intet er overladt til tilfældighederne. Bestiller man drinks i baren, leveres de til dit bord, og der er en gennemgående stil over klubben. Dresscoden er frivillig. Det betyder, at nogle vælger at gå rundt påklædt, hvilket kan virke lidt underligt, men kan man affinde sig med dette, er det en god klub. Klubben er kun åben for par og piger.

Læs mere her

7. Cats og Rocks, München, Tyskland

I München finder man swingerklubben Rocks, som ligger en etage over swingerklubben Cats. Begge swingerklubber har samme ejer. I hverdagene er klubberne adskilt, men på fredage og lørdage slås de sammen til en stor swingerklub. Begge klubber er stilfuldt indrettet med sans for de små detaljer. På nogle dage trækkes der lod om en tur i limousine. Den såkaldte 'Stadtrundfart' kan tages med to andre par fra klubben. Man bestemmer selv, hvem man vil have med. Hvad man laver på turen, bestemmer man også selv. Sex er tilladt. De andre på gaden kan ikke se, hvad der sker inde i limousinen, men du kan se dem. Både Cats og Rocks er åben for både par og singler.

Læs mere her

(Foto: shutterstock.com) Sex & samliv En swingers bekendelser: Knaldede veninden, mens konen sov ved siden af

- Noget af det frækkeste, det er at gå en tur igennem klubber, hvor der er rigtig godt gang i alle rummene, og den oplevelse forventer jeg helt klart at få fredag, fortæller singleswingeren Naja. (Arkivfoto: www.shutterstock.com) Sex & samliv Der er fuld knald på, når singlerne swinger

Sex & samliv Trine, jurist og swingerklubejer: Hvad der sker i klubben, bliver i klubben

www.shutterstock.com Sex & samliv Swinger-Jonna: Nu prøver jeg det hele

29 kommentarer
Vis kommentarer