Her finder du den billigste dildo

Træt af at trawle nettet igennem i din dildojagt? Så kommer ny prissammenligningsside dig til undsætning

Ny hjemmeside hjælper dig i din dildojagt. (Foto: shutterstock.com)
Ny hjemmeside hjælper dig i din dildojagt. (Foto: shutterstock.com)

For et års tid siden åbnede prissammenligningssiden dildo-priser.dk, hvor danskere for første gang kunne finde markedets billigste stykker sexlegetøj uden at skulle trawle hele nettet igennem.

Siden er flere kommet til, blandt andet erotikhistorie.dk og legetøjs-priser.dk.

Nu kommer så sextoyprices.com, som grundliggende tilbyder det samme: At skabe prisgennemsigtighed på sexlegetøksmarkedet.

Undgå at blive taget i røven: Hvis du tjekker priserne på sexlegetøj, er der råd til bobler. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Her er landets billigste sexshop

Ifølge en pressemeddelelse gennemgår sextoyprices.com hver nat et udvalg af 10 butikkers hjemmesider og indsamler informationer om produkter og priser. Så bygges et søgeindeks, hvor der holdes styr på prisudviklingen for hvert enkelt produkt.

Og ja, der er penge at spare:

Eksempelvis varierer et sæt Fifty Shades of Grey bækkenbundskugler fra 139 kroner  til 299 kroner fra billigste til dyreste butik. På tilsvarende vis varierer en We-Vibe 4 Plus parvibrator fra 749 kroner til 999 kroner og en Fun Factory Angelo vibrator fra 175 kroner til 329 kroner.

Den nordjyske ejer af sextoyprices.com oplyser, at flere butikker vil komme til, både danske og udenlandske.

En hurtig sammenligning af sextoyprices.com og fx dildo-priser.dk ligner en uafgjort. Førstnævnte har flere butikker og produkter tilknyttet. Omvendt viser dildo-priser.dk også prisen inklusiv levering.

Sex & samliv TV: Sådan får du 'Fifty Shades' i soveværelset

Analsex sker tit på mandens initiativ. (Foto: shutterstock.com) Sex & samliv Analsex kommer bag på pigerne

0 kommentarer
Vis kommentarer