Her kåres Danmarks bedste stripper

Sex, erotik og DM i strip. Erotic World i Valby Hallen er i gang, og fredag aften løb Julie Ea med førstepladsen i DM i strip. Se hende her

Her kan du se Danmarks bedste stripper Julie Ea fyre den i Valby Hallen

Se Julie Ea fyre den af herover artiklen

Igen i år åbner Valby Hallen dørene for, vel nok, Danmarks frækkeste messe: Erotic World.

Den gamle hal er proppet med alverdens frække ting og sager, som uden tvivl kan give selv de mest gnavne typer inspiration til soveværelset.

Fredag eftermiddag blev der sat ekstra fut i løjerne, da fire frække sild dystede om guldet i DM i strip, og der blev kæmpet til sidste g-streng, før vinderen blev fundet.

Førstepladsen gik til pivfrække Julie Ea, der på trods at et helbred, som ikke var helt på toppen, vred sin veldrejede krop til en plads øverst på podiet.

Julie Ea, som tidligere er løbet med titlen som 'Månedens Side 9-pige', er 25 år, og den flotte blondine måler 170 centimeter fordelt på 57 kilo.

Pladsen som nummer et gav den heldige vinder den nette sum af 10000 kroner.

Se hende vinde herover artiklen

Det er meget mere end et kræmmermarked for sexlegetøj, lingeri og porno. Årets Erotic World sexmesse ligner mere andre livsstilsmesser, mener arrangøren Dennis Fuller, som åbnede dørene i Valby Hallen i dag fredag.

Vi spurgte spurgte ham, hvad man skal gå efter:

- Det, du skal se på messen er de mange foredrag,  shows og international kunst. Vi har gjort meget ud af at få en god blanding strip i form af Danmarksmesterskaberne, foredrag med følsomme emner som eks. Ageplay, swingerliv og transseksualitet.

Se Julie Eas vinderdans her

 

Sex & samliv Det skal du se på sexmessen

 

Her kan du se højdepunkter fra messens start fredag eftermiddag

1 af 8 
2 af 8 
3 af 8 
4 af 8 Følh med på messen her (Foto: Janus Nielsen, Covermodel)
5 af 8 
6 af 8 
7 af 8 
8 af 8 
59 kommentarer
Vis kommentarer