Her kan du få opfyldt din mest beskidte fantasi

På ny hjemmeside beskriver du din frække fantasi, hvorpå professionelle sexarbejdere giver et tilbud på, hvad det vil koste at få den udlevet

- Mænd har ofte nogle meget specifikke lyster med hensyn til dominans. De er ofte også vilde med ret hård dominans, i modsætning til mange kvinder, hvor et sæt håndjern og en flogger er nok at lege med igennem et helt liv, forklarer Dorte Holbek. (Foto: shutterstock.com)
- Mænd har ofte nogle meget specifikke lyster med hensyn til dominans. De er ofte også vilde med ret hård dominans, i modsætning til mange kvinder, hvor et sæt håndjern og en flogger er nok at lege med igennem et helt liv, forklarer Dorte Holbek. (Foto: shutterstock.com)
Følg Sex & Samliv

'Vil gerne ydmyges i en time. Jeg tænder enormt på tanken om, at skulle blive spyttet på (gerne i hovedet), facesitting, slikke din røv, drikke din urin med mere.'

Sådan skriver en 24-årig mand fra København på den nye hjemmeside tabooify.dk. Her kan lystne mænd og kvinder oprette en profil og beskrive deres mest intime sexfantasi. Derpå kan interesserede, ofte professionelle sexarbejdere, komme med et bud på, hvad det skal koste at udleve fantasien.

En stor del af de mange mandefantasier går på fodsex og på at lade sig dominere af en kvinde:

'Du er den smukke pige/kvinder der går forbi mig på gaden iført (ægte) læderbukser eller læderkjole/nederdel, en elegant skjorte/jakke og lange læder støvler. Jeg tænker hende får jeg aldrig lov at tale til, men du vender du om og snakker til mig. Vi tager hjem, drikker et glas vin. Det udvikler sig, du begynder at pirer mig blidt, stille og roligt klæder vi hinanden af for til sidst at ende i sengen hvor vi lader tingene udvikle sig. Efterfølgende kæler vi lidt inden lyster kommer over os igen.
Under seancen hele beholder du støvlerne på.'
Mand, 30 år, Vanløse.

'Jeg kunne godt tænke mig at møde en kvinde, der faktisk nød at få tilbedt sine fødder – eller i det mindst forstod, hvorfor mænd kan have en sådan fetich. Min fantasi kommer i to versioner. En - hvor kvinden forstår at være en lille smule dominerende – og en hvor initiativet i højere grad ligger hos mig.'
Mand

'Jeg tænder på at slikke kvindes fisse og røvhul, bagefter hun tisser på mig. On top of that, skal vi have sex...du skal kneppes i alle hullerne, blowjob uden, gerne deep throat med masse af spyt. Du skal se godt ud, velplejede negle.'
Mand, 30, København

Derfor skal du prøve den omvendte analsex

'Vil gerne tages og bruges til Facesitting, gerne hårdt og af en kvinder der er ældre end jeg og helt en "meget" frodig kvinde.
Mand, 44, Aalborg.

Vil gerne ydmyges i en time. Jeg tænder enormt på tanken om, at skulle blive spyttet på (gerne i hovedet), facesitting, slikke din røv, drikke din urin med mere.
Mand, 24, København

'Min fantasi, ganske simplet, at blive holdt som slave i 24 timer, møder op hos min Domina, og de næste 24 timer, er jeg helt under hendes kontrol, no safeword, no escape, no mercy, beskriver det vist bedst.'
MAnd, 40, Aalborg

'Søger sex partner til gensidigt analsex og andre fetish lege, gerne lak, er du ikke bange for at tage en påspændingsdildo på og gøre det på mig, samt andet hvor vi sammen finder grænsen.'
Mand, 43 Augustenborg

Mange glædespiger har allerede budt ind på en del af fantasierne. På oversigten over de personer, der tilbyder at tage betaling for at udleve fantasierne, fremgår det, at der er usædvanligt mange mænd. Altså gigolos. En hel del af dem gør det dog gratis. Med andre ord ser de siden som en sexdatingside.

S/M-sex: Her er det en fordel at være et sexobjekt

Indblik
Helt overordnet giver siden et fascinerende indblik i den mandlige seksualitet, mener sexolog og psykoterapeut Dorte Holbek, der har arbejdet meget med den sorte side af seksualiteten.

- Lysten til dominerende kvinder eksploderer. Ønsket om at være passiv i sex, og altså ikke være den givende,' men i stedet den 'modtagende,' er blevet 'legalt' for mænd. Siden pegging-bølgen skyllede ind over Danmark for nogle år siden, er mænd i stigende grad kommet frem med deres lyster til at blive domineret. Så det er ikke antallet af piger, der er dominerende i sengen, der er faldet, det er antallet af mænd, der vil domineres tilgengæld, der er steget - og det med orkanagtig styrke, siger Holbek.

En rigtig mand ta'r den selv bagi

På en eller anden måde er det blevet legalt at ville domineres, så flere mænd kommer ud fa busken, mener psykoterapeuten:

- Mænd har ofte nogle meget specifikke lyster med hensyn til dominans. De er ofte også vilde med ret hård dominans, i modsætning til mange kvinder, hvor et sæt håndjern og en flogger er nok at lege med igennem et helt liv. Derfor er det sindssyg svært at finde rigtige dominaer, der kan tage mænd på den hårde måde.

- Der findes et par stykker her på Sjælland, men der er langt imellem de gode, har jeg ladet mig fortælle. Derfor forudser jeg, at tabooify vil få markedet til at boome med dominaer i løbet af de næste år, når branchen får et redskab som dette til at komme i kontakt med generte kunder på.

Holbek peger på, at 'gråzonepigerne' - dem der er på sugardating og som måske har flirtet med prostitution eller befinder sig i randområderne af det marked, måske vil få øjnene op for det enorme behov, der er for dominante kvinder.

 

Chefen Preben: Min kone bestemmer i sengen

Polaritet
Sexolog og parterapeut Amanda Lagoni ser på dominansbehovet i en lidt anden kontekst: Polaritet:

- Dominans handler blandt andet om polaritet, hvor den maskuline og feminine energi bliver kraftigt udtalt, den handlende kontra den passive, den kontrollerende kontra den åbne, siger Lagoni.

- Mange kvinder leger først med at skifte mellem disse poler, når de er i en relation, hvor de er trygge. Bl.a. ved at partneren også selv kan skifte mellem disse. Jeg tror, vi synes, det bliver frækt at dominere, når vi selv kan domineres. Generaliserende kan man sige, at kvinden befinder sig bedst i den overvejende feminine energi, og denne er den modtagende og åbne. Derfor skal der også en mand med en stærk maskulin energi til for at åbne hende, så hun bliver tryg, sikker og åben. Og Så kan vi lege med at bytte roller.

Michelle: Derfor sprang jeg ud som kinky

Det er et fåtal af kvinder, der befinder sig bedst i den overvejende maskuline energi, mener Lagoni:

- Derfor vil de fleste kvinder ikke have som udgangspunkt at dominere, men i stedet at modtage og åbne op. De findes, men ikke som efterspørgsel. De fleste kvinder vil domineres, ikke dominere. Hvilket også giver god mening, da de ovevejende finder sig hjemme i den feminine energi - den bløde, empatiske og åbne tilstand. Fra naturen er manden den dominerende - den penetrerende, den stødende - og kvinden modtagende og åben. Det er svært for mange kvinder at bytte rundt på de roller. Jeg tror ikke, der er for få kvinder, der vil dominere. Jeg tror nærmere der er for mange mænd, der ikke vil eller kan.

Single og pervers? Sådan finder du en kæreste

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.