Her kan du støtte de frække cam-piger

Crowdfunding: Spil den af for en god sag

Reklamen for piggeybankgirls.com.

- Over artiklen her kan du se reklamen for piggybankgirls.com --

En drømmer om en tur gennem USA, en anden vil lave en forretning, hvor hun sælger parykker til skaldede børn, en tredje ønsker en ny pc, så hendes cam-arbejde blvier bedre for både hende og seerne. Og en hel masse vil bare have nogle større bryster.

piggybankgirls.com opretter piger fra hele verden sager, som de søger støtte til. Langt de fleste af pigerne lever i et eller omfang af at camme uartigt, så det, du får igen for din økonomiske håndsrækning, kan være frække fotos, videoer, brugt undertøj - de vanlige handelsvarer den branche.

Det tyske hold bagsitet, der tager 20 procent af støttekronerne, kalder det erotisk crowdfunding for kvinder. Med den kække pay off Do good by getting off har de allerede haft en vis omtale, fx vice.com og cosmopolitan.com, og ditto succes, idet flere kampagner har opnået den ønskede støtte:

 

Herunder kan du se campigen Foxie Moxie, der har mistet mange af sine ejendele og derfor søger et nyt sted at bo. Hvis du donerer cirka 35 kroner, kan du få lov at se hende modtage to pikke analt. For cirka 80 kroner får du hendes brugte trusser eller hendes første sprøjteorgasmevideo. Og sådan er det hele vejen.

Det fremgår ikke, om pigerne så rent faktisk bruger donationerne til det erklærede formål.

Her er pornoens fremtid

Her er verdens bedste cam-piger