Hun har Danmarks bedste numse

- Det er spild af bagdel, hvis den ikke bliver nusset, siger den sikre vinder af Battle of the Butts 2017. OBS: Se de nye foto

Fyldig, struttende og smuk.

Danmark bedste røv sidder på en 42-årig kvinde fra Sydsjælland.

E. er mor til to og arbejder i omsorgssektoren - og så har hun altså den bedste numse i landet, ifølge 60 procent af de godt 16000 stemmer i finalen, hvor Karina, 40, tog 25 procent og Maria, 21, de sidste 15.

Hej E - det er nu officielt: Du har landets bedste røv!

 - Det er godt nok en overraskelse for mig! Havde på ingen måde regnet med, at en halvgammel og halvstor numse kunne vinde sådan en konkurrence, men det gør mig glad, at det visuelt attraktive ikke nødvendigvis er det unge og modelagtige, som naturligvis også er smukt - men at det helt naturlige voksne look også er attraktivt, det er da skønt.

Så hvorfor tro du at du får 6 ud af ti stemmer?

- Jeg tænker, at min er megerykvindelig - med former fra naturens side og alligevel 'velholdt'.  En røv der ikke er givet op på og heller ikke bare er to trænede muskelkugler. Bare sådan en naturlig kvinderøv med fylde. Men altså., det synes jeg nu også de andre er. Så jeg ved ikke hvorfor det lige blev min, for jeg synes, det er tydeligt at s,e at det meget er samme type røv som har haft succes i konkurrence.

Synes du, der ligger et budskab i a t en moden kvinde med en relativt stor røv kan vinde?

- Jeg synes, det viser noget om, at det måske ikke KUN er det, medierne viser mest af, som er det, mænd tænder på. Udover det så tror jeg, at os med store numser nu også føler os lige så lækre som dem med små. Der er sket et skred på det område., så jeg kunne da ønske, at man i langt højere grad kommer til at se almindelige voksne kvinder. som også udstråler og er symbol for den sexede attraktive kvinde. Det er heldigvis noget, der sker mere og mere -og måske er min bagdel en del af den udvikling også. En voksen stærk kvinde med voksne børn - midt i livet - kan også være sexet og attraktiv.

Har du fået mange komplimenter for din numse gennem tiden?

- Næ, kærester har, men fremmede mænd går jo ikke og giver komplimenter. Det vil jeg lige opfordre mænd til. Måske ikke kun på røven, men sådan generelt. Komplimenter er dejlige. Når de er velmente. På nettet har jeg dog fået komplimenter.  hvis jeg har lagt billeder op, og det var også der, der var en, som opfordrede/udfordrede mig til at deltage i denne konkurrence.

- Faktisk har jeg altid hadet min krop med store bryster og bagdel. Først her efter de 40 jeg har lært at elske min krop. Har igennem hele livet bare gerne ville være petit.

Så må jeg hellere ile med at sige: Du har en fantastisk røv!

- Tak!

Har du en kæreste? Og har dine kærester været glade for din bagdel?

- Nej, jeg har ikke en mand i mit liv pt. Efter to år som single ville det dog være fantastisk at møde en mand, som er vild med mig og min røv. Og ja, mine ekskærester har været ret glade for og fascineret af min bagdel. Hvilket har været fantastisk at mærke.  Hvilken kvinde nyder ikke at være begæret også for det fysiske - og ikke mindst blive nusset på bagdelen? Det ville være spild af bagdel...

Har du en hilsen til de andre deltagere?

- Jeg synes simpelthen der har været så mange smukke, lækre bagdele med og fatter seriøst ikke, jeg vandt. Både tidligere deltagere og dem, der kom i finalen er jo virkelig lækre. Skønt med forskellighed - og det vigtige er jo ikke, hvad andre synes er smukt. Det vigtige er, at vi elsker os selv som vi er om vi smider røven i konkurrencer eller ej. Vi skal ikke ensrettes, men elske og hylde forskelligheden.

Og så til det spørgsmål, som mange læsere givetvis også stiller sig selv: Står du frem til fotoshoot?

- Ulempen ved at bruge ældre kvinder kan være, at der er job, store børn og en masse dødsyg livserfaring med ind over, og det tilsammen gør, at jeg forbliver den anonyme røv.desværre.

 

 

HERUNDER kan du se de tidligere vindere: Pernille (2014), Nina (2010, 2012) og Sine (2007).

Sex & samliv Hun har Danmarks bedste røv

Sex & samliv Jubii - jeg har Danmarks bedste bagdel!

Sex & samliv Hun har DK's bedste bagdel

Denne bagdel har 33 år på bagen (undskyld). Den tilhører Sine fra Esbjerg. Sex & samliv Dette er Danmarks bedste røv