Hun har Danmarks bedste røv

Her er vinderen: Se hvem der fik hver tredje stemme i Battle of the Butts 2014

Se starten på Pernilles fotoshoot her

Hun er 23 og og fra Aalborg - og så har hun landets bedste bagdel.

Pernille vandt nemlig finalen i 'Battle of the Butts 2014', hvor hun har fået hver tredje stemme. Og det på trods af, at hun faktisk var lige ved at slet ikke komme i finalen. Hun endte nemlig på en tredjeplads i sin semifinale, mens da en af vinderne trak sig, kom hun med i finalen alligevel.

Resultatet af finalen.
Resultatet af finalen.

SE alle finalisterne her - Maria, Pernille, Karina, Nicole og Mary: Sex & samliv Baldefinale: Find landets bedste bagdel

Pernille var også en tur på kopimaskinen

Vi ringende til Pernille, der er ved at uddanne sig til sosu-assistent. Hun tog telefonen, da hun havde en pause på arbejdet - et plejehjem 'langt ude på landet,' som hun siger:

Du har så landets bedste røv...

- Jiiihhiii - Nej, hvor fedt. Det er jeg glad for. Det synes mine venner, famile og bekendte også. De giver mig tit ros for den. Og fremmede kan også finde på at give den komplimenter, lyder det fra en glad Pernille, der fortæller, at hun elsker at prøve nye ting af og deltage i konkurrencer og den slags - for eksempel træner hun op til bikinifitness-konkurrence til september.

Pernilles hofteholdere drillede en smule. Heldigvis stod folk klar for at hjælpe

På klingende aalborgensisk fortæller Pernille, at hun også er stripper:

- Og der bliver røven rystet, så det er en fryd. Jeg elsker den der opmærksomhed og nyder at være i centrum. Det er fedt af være fræk, og frækt af få fokus og penge for det. Det er en win-win, sider Pernille, der har fået fyld i sine bryster:

- Men røven er stadig mit bedste træk. Og så er den ægte. Ikke for stor, ikke for bette - ikke for blød, ikke for fast. Og god fra alle vinker. Og den ser bedst ud i et par små hotpants. Selv om g-streng nu heller ikke skader den. Det har jeg på lige nu - under mit arbejdstøj. De gamle skal jo også have noget at glæde sig over, siger Pernille, der synes, at Angelina Jolies bagdel er optimal, selv om den nok er lidt mindre end hendes egen.

- Jeg er ikke så meget for de helt store. Det bliver lidt for voldsomt, siger singlepigen, der har denne beskrivelse af den perfekte kvinde:

- God røv, lille talje og store patter!

Nu er du jo single - hvad skal man gøre for at score dig?

- Komme i en fed, hurtig bil og tage mig med på spa-ophold. Og så hjælper det, hvis han er lige dele gentlwman og bad boy.

I næste uge kan de se den billedserie, som Pernille får taget i anledning af, at hun har vundet Battle of the Butts 2014.

Tak til alle de andre smukke og dejlige deltagere i konkurrencen. I skal være mere end velkomne til at være med næste gang.

Herunder kan du se Pernilles finalebilleder:

- Det gør sikkert ikke noget, at min t-shirt på billedet er næsten gennemsigtig. (Foto: Karsten H. Petersen) Sex & samliv Hun har landets bedste kavalergang  

3 kommentarer
Vis kommentarer