Hun har testet kvindens bedste sexvenner

Blogger har afprøvet det ultimative sexlegetøj

Der er dildoer og vibratorer og så er der pearldivers, der for mange kvinder er det ultimative sexlegetøj.

En perfekt såkaldt pearldiver stimulerer klitoris, det indvendige af skeden og G-punktet på samme tid.

Og passer den som kården i skeden til kvindens nedre region, så er der garanti for orgasme næsten hver gang, forklarer sexlegetøjsbloggeren JoanB, der har testet kvindens bedste sengeven.

- Hvis man får fingre i en pearl diver eller en rabbit, hvor målene bare ikke passer til ens nedre region, så får man af gode grunde meget svært ved at få det fulde potentiale ud af produktet. Og denne mindre heldige og kostbare situation har rigtig mange kvinder verden over desværre været i, er jeg fuldstændig overbevist om.

- For der skal nemlig ikke meget til med ”en forkert” pearldiver, for at man ikke kan ramme helt plet og samtidig slappe ordentligt af med stimulationen, forklarer erotik-blogger JoanB.dk.

I  sin test af fem forskellige pearldivers oplevede hun, at kun et af produkterne passede som hånd i handske til lige netop hende.

Om vinderen hedder det i testen, at ' Sinfuls egen pearldiver har en helt perfekt pasform. I hvert fald oplevet med min krop.' Og taberen får følgende ord med på vejen: 'meget ringe pasform og lidt for dyr.'

Læs testen her

Tykt skaft og massageperler, der kan mærkes
I testen skriver bloggeren blandt andet:
'En god pearldiver, er min helt personlige erfaring, handler rigtig meget om perfekt pasform – og så skal selve skaftet være relativt tykt, så man for alvor kan mærke de roterende perler under gummiovertrækket. Med hensyn til pasform så mener jeg, at klitorisvibrator-armen på siden af pearldiveren ikke må sidde alt for langt tilbage på skaftet. Ellers kan det nemlig være svært, hvis ikke umuligt, ved jeg af egen erfaring, at ramme og stimulere de helt rigtige steder. Men ved perfekt pasform, så er der næsten garanti for orgasme hver gang.

Mit personlige bud på en perfekt pearldiver-pasform er, at skaftet, hvor perlerne er placeret, skal være fra 13 – 15 centimeter i omkreds, og at der max er 6 – 7 centimeter fra hvor klitorisvibratorarmen slutter til spidsen/toppen af indføringsdelen. Er produktet designet med disse mål, som vinderen i testen er, passer den som hånd i handske, om man så må sige.'

Til ekstrabladet.dk fortæller sexlegetøjseksperten om sit snart mangeårige forhold til denne specielle type af vibrator henvendt kvinder, der stammer helt tilbage fra dengang, hvor hun bestyrede Danmarks første webshop med salg af sexlegetøj.

- Rabbits og pearldivers er IKKE til at bolle med. Vibratortypen er derimod designet til at holde i en fastlåst position, når dildovibratoren og klitoris-armen på siden af produktet stimulerer en bedst muligt – og så er det, at langt de fleste kvinder kan opnå orgasme med produktet. Og hvor er det dog super ærgerligt, at man, dog af gode grunde, som potentiel køber ikke har mulighed for selv at prøve/teste forskellige pearldiveres og rabbits, inden man eventuelt svinger Dankortet. For ikke to rabbits og pearldivers har nemlig de helt samme mål.

- Så selv om jeg ikke er bange for at udråbe pearldiveren som kvindens bedste legeven. Så gør jeg det med det forhold, at man altså også kan risikere at købe katten i sækken – og så er det formentlig både første og sidste gang, at man kaster penge efter sådant et produkt, slutter JoanB.

Læs testen her

Hans nydelse er i fokus. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne Brug dit sexlegetøj - på ham

Sexperterne TV: Få fræk weekend med dette legetøj

0 kommentarer
Vis kommentarer