Annonce:
Annonce:

Hun kommer to gange - jeg kommer aldrig

Veludrustet mand får hjælp af sexologen

SEXPERT-TV: Sådan knalder I med en stor pik
Annonce:
Følg Sex & Samliv

-- Over spørgsmålet her - relateret Sexpert-tv: Sådan knalder I med en stor pik --

Kære Signe
Jeg er en ung mand med lavt selvværd, og selv om jeg er en ret pæn mand, så føler jeg det ikke selv. Problemet er, at min kæreste igennem længere tid har brokket sig over, at jeg er for stor. Dette gør, at vi er nødt til at afslutte sex for tidligt: Hun måske kommer en eller to gange, mens jeg slet ikke er i nærheden af det.

Hun siger, at jeg skal være stolt af, at jeg er stor, men jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal føle, for jeg har mistet lysten til sex totalt, fordi jeg aldrig får lov at komme. I tidligere forhold har det også lidt været et problem, at jeg først kom efter 45-60 minutter. Det er tit rigtigt fedt første date, men efter det bliver det mere og mere en klods om benet for forholdet.

Jeg gider næsten ikke engang tage initiativ til sex, hvis jeg ikke får lov at komme, men på den anden side vil jeg heller ikke have sex, der gør ondt på min kæreste. Hvad gør jeg?

Dude

Her er dine 6 største sexproblemer

Derfor får du præstationsangst  

Kære Dude
Det lyder jo slet ikke spor sjovt det der. Det duer jo ikke at du mister lysten, selvom jeg sagtens kan forstå, hvorfor det sker. Kunsten er at finde måder, som I kan være sammen på, der ikke gør ondt på hende, men som er gode for dig.

En måde er at bruge en masse glidecreme mellem hendes dejlige lår og bede hende samle dem godt omkring din penis. Hun kan eventuelt liste en hånd mellem lårene og lige gribe fast om den med et par fingre for at øge grebet om den.

Men pas på at det ikke kommer til at handle for meget om at komme for dit vedkommende. Der findes intet mere dræbende for sexlegen, end hvis der hele tiden ligger et pres om, at det skal ske.

Sæt dig i stedet for at undersøge, hvilke stillinger I kan bruge, som måske er meget stimulerende for hende. Måske er det også muligt for dig at opleve større lyst og for hende at rumme dig, hvis du sætter tempoet godt ned. Det er ofte frækkere for kvinden end fuld fart frem, og det giver dig mandpoweren tilbage, hvis hun når at længes efter hvert stød.

Kh Signe

Av, hans penis er for stor

Desperat mand: Ingen udløsning i syv år

Ung mand kan ikke komme efter en times sex

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: