Hun prøvede tre orgasmesikre tryllestave: Her er vinderen

Ikonisk massagestav slået af pinden i test

Joan med de tre kraftige tryllestave.
Joan med de tre kraftige tryllestave.

Hitachi Magic Wand, der er havnet på magasinet Times top 10 liste over alletiders ikoniske gadgets, får nu baghjul af yngre og ledningsfri tryllestavs-model.

Sexlegetøjsblogger JoanB har holdt den gamle orgasme-legende op imod to nye wands, hvoraf den ene er dansk udviklet.      

- Hitachi Magic Wand, den prisvindende orgasme- og vibrator-legende, kom på markedet for snart 50 år siden (i 1968). Men kun ganske få danske kvinder har igennem årene haft glæde af den ikoniske tryllestav. Alle årene har 'den gamle dame' nemlig udelukkende været tiltænkt det amerikanske marked, herunder også kun det amerikanske el-net, siger JoanB til ekstrabladet.dk.

En del eksemplarer har med tiden dog fundet vej over Atlanten, godt hjulpet på vej af den verdenskendte sex- og orgasme-guru Betty Dodson, der meget hurtigt fik udskreget Hitachi Magic Wand til at være intet mindre end 100 procent orgasme-sikker.

- Helt specielt velegnet kvinder, der havde ekstra svært ved at opnå orgasme, forklarer den danske erotik- og sexlegetøjsblogger JoanB, der via det hedengangne magasin Tidens Kvinder selv fik fingre i den originale orgasme-stav i begyndelsen af 00'erne.

Nu har JoanB holdt den gamle vibrator-legende op imod de to mest autentiske Wand-udfordrere på markedet.

Sexperterne - 31. aug. 2012 - kl. 22:54 TV: Tryllestav med orgasmegaranti

Tre hotte tryllestave, kun en vinder
- Den ene er den direkte arvtager til Hitachi Magic Wand, som i dag, heldigvis, kan erhverves her i Danmark under navnet Magic Wand Rechargeable - og som til forskel fra originalen er både genopladelig og uden ledning.

- Jeg helt personligt oplever som et meget stort og væsentligt plus. ikke mindst set i lyset af, at Magic Wand Rechargeable er mindst lige så kraftig og effektiv og endda har flere typer af vibrationer end dens legendariske forgænger.

Læs testen: Hitachi Magic Wand vs Magic Wand Rechargeable

På sin blog skriver JoanB blandt andet:

'Min konklusion, efter at have sammenlignet de to er, at den nye og trådløse Magic Wand i allerhøjeste grad lever op til sin gamle og ikoniske forgænger. Derfor vil jeg fortsat anbefale Magic Wand Rechargeable til alle kvinde, der ønsker sig en god, yderst kraftig og ikke mindst driftsikker klitorisvibrator, der er så orgasmesikker som muligt.'

- Den anden wand/tryllestav, jeg har valgt at holde op imod den snart 50 år gamle original, er Europe Magic Wand, der rent faktisk er dansk designet og udviklet – og som i høj grad blev sat i verden på baggrund af, at Hitachi Magic Wand aldrig har kunnet fås til det danske el-net, fortsætter JoanB, der af de tre wands, der rent udseendemæssigt ligner hinanden vildt meget, rangerer Magic Wand Rechargeable højest.

Europe Magic Wand,  Magic Wand Rechargeable og klassikeren Hitachi Magic Wand.
Europe Magic Wand, Magic Wand Rechargeable og klassikeren Hitachi Magic Wand.

Verdens kraftigste Wand hedder Doxy
- Både den originale fra Hitachi og Europe Magic Wand er gode og solide vibratorer med kraftige og effektive vibrationer. Men at man i dag kan få Magic Wand Rechargeable, der uden ledning kan gøre orgasme-tricket mindst lige så godt – og endda har flere og lige så kraftige vibrationsmuligheder, gør at jeg peger på denne som min klare favorit, siger den danske erotik- og sexlegetøjsblogger.         

Verdens indtil videre kraftigste Wand/tryllestav, Doxy, har JoanB ligeledes testet og blogget om:

- Og selv om den sorte power-stav ikke har været holdt direkte op imod ikonet Hitachi Magic Wand, så er den store og tunge vibratorbombe helt klart også værd at tage i betragtning, siger JoanB.

HUSK: Denne måned er viet til masturbation - læs mere her

Læs stavtesten: Hitachi Magic Wand vs Magic Wand Rechargeable

HERUNDER: SEXOLOGEN tester Europe Magic Wand:

1 af 2 Europe Magic Wand, Magic Wand Rechargeable og klassikeren Hitachi Magic Wand.
2 af 2 Joan med de tre kraftige tryllestave.
5 kommentarer
Vis kommentarer