Hun underviser i sexlegetøj på universitetet

Judith Glover har verdens første ph.d i erotiske hjælpemidler

Glover har angiveligt verdens første ph.d i sexlegetøj.
Glover har angiveligt verdens første ph.d i sexlegetøj.

Sexlegetøj er ikke bare blevet big business og noget for selv pæne piger og drenge med sans for god smag og ditto design.

Nu kan man også blive undervist i sexlegetøjsdesign på universitetet.

Judith Glover, der underviser i industriel design på det tekniske universitet i Melbourne, Australien, har netop afsluttet sit første kursus-forløb i kunsten at kreere funktionelle og gode seksuelle hjælpemidler.

Glover, der angiveligt har verdens første i ph.d i sexlegetøjsdesign, fortæller på theage.com.au, at hun bliver irritereret over at gå på en designmesse og se på tusindvis af stole, men ikke nogle produkter, der for eksempel har at gøre med impotens.

- Pornobranchen kontrollerer stadig det meste design og flertallet af produkter er af dårlig kvalitet, produceret i Kina, og noget af det farligt, hævder Glover, der ikke kun taler og skriver om og forsker i sexlegetøj - hun har også selv designet en del - i porcelæn.

Goldfrau kalder Judith Glover sin serie i porcelæn.
Goldfrau kalder Judith Glover sin serie i porcelæn.

- Min ide er bringe principperne bag ordentligt industriel design ind i sexindustrien og udfordre de store spillere, som genbruger de samme gamle produkter og ideer igen og igen.

Forskeren mener, at markedet er modent til hendes ideer, idet en stor gruppe købestærke og designbevidste kvinder er klar til den slags produkter:

- Pengene ligger hos kvinder plus 50. Og deres behov er ikke blevet mødt, fordi samfundet ikke ser på kvinder som seksuelle væsner i den alder, lyder det fra Glover, der lavede universitetskurset sammen med en 26-årig studende, Victoria Cullen.

Cullen blev i sin tid interesseret i området, da hun arbejdede i København i 2013, hvor hun syntes, folk var så åbne omkring sex.

Hans nydelse er i fokus. (Foto: shutterstock.com) Sexperterne - 5. nov. 2015 - kl. 20:39 Brug dit sexlegetøj - på ham

En mand og hans penis. Sex & samliv - 19. nov. 2015 - kl. 21:06 Modne kvinder er til realistiske dildoer

Se også: Kvinder søges til test af sexolie

15 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere