Hver anden kvinde får multiorgasmer

Efter den første orgasme er det en fordel af bruge denne teknik

Kvinder er på mange måder heldigere end mænd. De lever længere, de går ikke så ofte i hundene - og så får langt flere multiorgasmer.

Stimulation af klitoris, g-punkt og a-punkt og alle mulige og umulige følsomme steder i det klitourethrovaginale område kan udløse orgasme, så måske er det derfor, at helt op imod halvdelen af alle kvinder får multiorgasmer.

Det er folkene på det nystartede orgasmeguide-site omgyes.com, som sammen med sexforskeren Debby Herbenick har undersøgt orgasmetyperne hos 1055 repræsentativt udvalgte amerikanske kvinder mellem 18 og 85:

47 procent oplyste, at de får multiorgasmer.

Og hvordan opnår de så det?

En stor del af den, 53 procent, angav, at de efter den første orgasme bruger en anden teknik. De griber tilbage til tidligere berøringsteknikker, som er mere indirekte, enten blidere og/eller på et andet område:

'Mange begynder på den næste orgasme ved at modificere de teknikker, der virkede ved den første orgasme. Den store indsigt, som mange kvinder først får med alderen, er at behandle kroppen, som om det en helt ny krop med forskellige lyster og laster,' lyder det i studiet.

Lær mere om interaktive sexteknikker på omgyes.com/

Bliv superelsker med den virtuelle vagina

Ja, der er flere slags orgasmer

Bliv superelsker med disse stød '

Signe til ung pige: Sådan skal du onanere