Annonce:
Annonce:

I aften debuterer jeg i swingerklub

Annettes mor ved godt, hvad hun skal i aften...

- Selvfølgelig er jeg spændt, og også en lille smule nervøs. Men kun på den gode måde, og jeg vil hverken udelukke det ene eller andet.
- Selvfølgelig er jeg spændt, og også en lille smule nervøs. Men kun på den gode måde, og jeg vil hverken udelukke det ene eller andet.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Hun er ung, køn og lyshåret, og så har Annette en pænt sund appetit på sex – og om få timer tager hun så skridtet ind over dørtærsklen til en af Københavns populære swingerklubber, City Swingers på Amager.

Det skriver side6.dk.

- Selvfølgelig er jeg spændt, og også en lille smule nervøs. Men kun på den gode måde, og jeg vil hverken udelukke det ene eller andet. Heller ikke at være sammen med en sød fyr, hvis kemien er der, smiler den unge pige, der efter at have oprettet profil på klubbens netside og skrevet, at hun debuterer i klubben i aften, har fået mange tilbud fra sexinteresserede fyre.

Annonce:

- Interessen har været en smule overvældende, indrømmer jeg gerne. Det forventede jeg ikke lige. Jeg har også fået henvendelser fra mænd, hvor det måske godt kunne blive til noget. Jeg har dog valgt ikke at lave aftaler på forhånd, men glæder mig til at hilse på nogle af personerne bag de profiler, jeg har skrevet lidt med – og hvem ved, måske går det så hen og bliver til mere her i aften. Det er jo lige som det, man trods alt tager i klub for, fortsætter singlepigen.

Her kan du komme med på besøg hos City Swingers

Knaldevenner: Sammen ordner vi kvinder på stribe

Mor ved det godt
Selv om det heldigvis ikke længere er så tabubelagt og ”forbudt for kvinder” at henlægge en del af sine seksuelle aktiviteter til en eller flere frække klubber, er det fortsat kun de færreste, der som Annette fortæller så åbent om det.

-Jeg har fortalt det til et par gode veninder og kollegaer, og de synes heldigvis kun, at det er helt fint. Men det er dog ikke noget, de nogensinde selv kunne finde på, som de siger. Min mor ved det også godt, og har heldigvis heller ingen problemer med, at jeg nu besøger City Swingers. Bare jeg søger for at passe rigtig godt på mig selv.

Læs mere om Anette på side6.dk

I swingerklubben Adam og Eva kan du få det perfekte studiejob. Se med!

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: