I dag skal du komme for verdensfreden

Global Orgasm Day skal sikre fred på jord

Joan og Veronica vil komme for fredens skyld.
Joan og Veronica vil komme for fredens skyld.

Vintersolhverv markerer dagen, hvor lyset og måske lysten vender tilbage. Og det er i dag, 21. december, og det skal fejres med orgasmer verden over, hvis det står til folkene bag Global Orgasm Day, der siden 2006 har opfordret verdens borgere til at komme for fred på jord.

To danske kvinder vil gøre deres for gøre dagen i dag til noget særligt.

Veronica er en af de kvinder, der aldrig har fået en orgasme. Indtil hun fandt Womanizer. Og det er søreme ikke fordi, hun ikke har forsøgt. Både alene og sammen med en partner. Nu har den super kønne blondine dog fået fingrene i en helt ny type af sexlegetøj, der evner at gøre dejlige ting for hende, hverken hun selv eller andre former for vibratorer tidligere har evnet.

- Det tager fra 30-60 sekunder, før Womanizer for alvor tager fat. Det gælder om lige at slappe af og komme i den helt rette stemning. Men så sker der helt klart også ting og sager, smiler Veronica, der endnu aldrig har opnået en reel orgasme - men måske i dag.

- Men Womanizer kan meget vel vise sig at være sexlegetøjs-produktet, der får mig hele vejen hen over bakketoppen, fortæller 29-årige Veronica fra Ålborg i forbindelse med en test og anmeldelse af Womanizer på Sexshop.dk.

Der rent fysisk mere minder mere om et øretermometer end om en af de mest effektive klitorisstimulatorer, der endnu har set dagens lys. Men man skal altså ikke skue hunden på hårene, som den unge kvinder siger.  

Sex & samliv 78 kvinder: Sådan skal du give os orgasme

Ikke alle kvinder har lige nemt ved at få orgasme, og så er de, som Veronica, der aldrig har oplevet at komme helt i mål. Men nu venter den første af slagsen, som hun selv udtrykker det, forhåbentlig lige om hjørnet. 

I forbindelse med sin anmeldelse fortæller den kønne nordjyde endvidere, at Womanizers meget anderledes form for stimulation, der foregår via små intense sug og lufttryk direkte på klitoris, nu evner at give hende forløsning. Og det altså hver eneste gang, det nye stykke sexlegetøj tages i brug.

HERUNDER kan du se, hvad sexlogen mener om Womanizer

Også den danske sexblogger Joan B. hylder orgasmen på sin blog.

'Orgasmen gør godt for mit sind og min krop. Orgasmen gør det muligt for manden at give mig mere nydelse. Jeg slapper af i hvert atom, jeg består af. Vibratoren hjælper mig med at møde orgasmen, hvis jeg er stresset eller syg. Og evnen til at multi-orgasme har jeg lært at opnå med mine elskede rabbits. Så er der andet end at sige: Orgasme for fred!'

Joan B. oplyser overfor ekstrabladet.dk, at hun allerede har fået en orgasme ved egen hånd og regner med et par stykker sammen med manden senere.

Global Orgasm Day skal ikke forveksles med International Orgasm Day, der falder for 18. gang 8. august 2016.

- I dag har jeg fået øjnene op for, at der altså findes de her mange typer af dildoer og vibratorer, der næsten alle kan give mig orgasme. Og hvad dælen skal jeg så bruge en mand i sengen til..? siger Tina. (Arkivfoto: shutterstock.com) Sex & samliv Tina, 44: Vil hellere have en vibrator end en mand

- Det er en naturligt forløb at overgive sig til det naturlige flow i fødslen i al dets orgasmiske potentiale. (Foto: Rebecca Hanscombe) Sex & samliv Rebecca: 'Jeg fik en fødselsorgasme'

- Sex for mig er noget, der fører to mennesker sammen. Det er det mest intime. Det er i denne intime oplevelse, at man mærker hinanden. Ser hinanden, som man nu er. Det er total hengivelse - og overgivelse! siger 41-årige Tina. Sex & samliv Sabine, 41: Mine orgasmer er ofte voldsomme - og altid drivvåde

HERUNDER SEXPERT-TV: Sådan tvinger du orgasmen frem

13 kommentarer
Vis kommentarer