Ida låner sin mand ud til sex

Danskerne under dynen: Stor kærlighed at dele manden seksuelt med andre, mener den 36-årige Københavner

36-årige Ida og hendes mand lever i et seksuelt åbent forhold, hvor de giver hinanden lov til på egen hånd at udleve seksuelle lyster og fantasier sammen med andre. (Modelfoto: colourbox.com)
36-årige Ida og hendes mand lever i et seksuelt åbent forhold, hvor de giver hinanden lov til på egen hånd at udleve seksuelle lyster og fantasier sammen med andre. (Modelfoto: colourbox.com)

Kan man overvinde jalousien og angsten ved at dele sin partner seksuelt med andre, kan det bidrage til at styrke sexlivet og parforholdet generelt.

Nogle kvinder vælger at dele deres mand, der ofte tolkes som den største kærlighedsgave, man overhovedet kan give sin partner.

36-årige Ida og hendes mand lever i et seksuelt åbent forhold, hvor de giver hinanden lov til på egen hånd at udleve seksuelle lyster og fantasier sammen med andre - både par og singler.

En måde at leve og være sammen på, som mange faste par overvejer og i det små måske forsøger sig med.

Men er den ene part en lille smule jaloux eller usikker på, om partneren nu også har helt rent mel i posen, så kan ordningen hurtigt skabe uoverstigelige problemer i parforholdet.

Læs: Knald ved siden af med god samvittighed

Lynhurtig sex
Ingen tvivl om, at de nærmest uanede muligheder for lynhurtige kontakter til ligesindede via Internettet har fået interessen for at involvere andre end partneren i sexlivet til for alvor at eksplodere - og jo flere, der løbende vælger at springe med på vognen, jo hurtigere ruller også kun snebolden. Jo større bliver kun mængden af potentielle sexpartnere ude af huset.

- Jeg kan ikke svare på, om kvinder generelt har sværere ved at dele deres mand med andre kvinder og par, end mænd har det med at dele deres kvinder med andre, siger Ida til ekstrabladet.dk.

- Hos os har det dog været sådan, at jeg de seneste par år har haft mere eller mindre frie hænder til at være sammen med andre seksuelt, mens min mand kun har været ude et halvt års tid, forklarer Ida fra København, der tænder på at låne sin mand ud til sex med andre kvinder og par.

Læs: Den moderne mand er en hanrej

Positivt overskygger negativt
Dermed slet ikke sagt, at det foregår helt uden omkostninger for Ida. Til gengæld overskygger det positive ved 'ordningen' det mere negative.

- Første gang, min mand var ude helt alene, var det godt nok lidt af en prøvelse for mig. Jeg havde seriøst ondt i maven over situationen, og det var de længste fire-fem timer, jeg nogensinde har oplevet. Men selvfølgelig kom han da hjem til mig igen, og han elskede mig lige så højt, hvis da ikke endnu højere, end da han tog af sted. Så selv om der skulle overvindelse fra min side til, så var det det hele værd.

Læs: Her kan du låne en kone til sex

Påvirket
En bekræftelse på, at det ikke var så farligt en dag, men derimod kun positivt for både forholdet og det vores fælles sexliv, mener Ida, der ikke længere har det nær så svært, når manden tager alene i byen for at dyrke sex med andre.

- Ingen, der elsker sin partner meget højt, kan være helt upåvirket af, at låne ham eller hende ud til sex med andre - og det gælder jo også, når jeg er ude. Så fortsat får jeg da et lille sug i maven, når min mand er ude. Specielt når han besøger en enlig kvinde.

- Men for det første tænder jeg på at låne ham ud, og for det andet bliver jeg igen og igen jo bekræftet i, at det ikke er så farligt endda. For hvor går han også hen og finder en anden kvinde, der er lige så frisindet og rundhåndet som mig? griner Ida, der i høj grad også tænder på at have en mand, andre kvinder og par tænder på at være sammen med seksuelt.

Læs: Utroskab - nej tak!