'Jeg bliver skuffet, hvis han ikke slikker'

En række af vores frimodige, kvindelige læsere fortæller om deres syn på oralsex med engangsknald

Jeg ved intet bedre end at sutte en fyr, der nyder min behandling af hans pik, siger en af vores kvindelig læsere. (Foto: All Over)
Jeg ved intet bedre end at sutte en fyr, der nyder min behandling af hans pik, siger en af vores kvindelig læsere. (Foto: All Over)

For nogle er det en helt naturlig del af et hvilket som helst samleje, for andre er oralsex med et engangsknald alt for intimt.

Men skal man tro på vore afstemninger til højre for artiklen her, hvor 1400 kvinder og 3500 mænd foreløbig har deltaget, er det ganske populært at bruge munden første gang. Især mændene yder og nyder gerne cunnilingus og fellatio.

I går kunne vi fortælle om en amerikanske undersøgelse, der viste, at oralsex ved engangsknald ikke er en del af det faste sexmanus, hvilket specielt kvinder var glade for.

Og den danske sexolog Signe V. Bentzen forklarede, at det for mange kvinder er for intimt at blive slikket af en fremmed - blandt andet fordi piger ofte har et lidt ambivalent forhold til egen kusse. Den artikel kan du læse her.

Og her kan du læse, hvad en række af vores kvindelige læsere mener om oralsex på engangsknald:

Line: Venter helst
Jeg har ikke noget imod at blive slikket af en partner, første gang vi har sex, men vil egentlig helst vente til, vi kender hinanden lidt bedre og har lært hinandens kroppe og grænser bedre at kende.

Jeg slikker aldrig en partner første gang. Mener også det er lidt mere 'personligt' og ikke for alle og enhver, hvis man kan sige det sådan.

Tina: Elsker at blive slikket
- Jeg elsker at blive slikket af en ny partner, første gang vi er sammen. Jeg har intet problem med at lade ham dufte og smage min fisse. De fleste fyre er vilde med en våd, liderlig fisse, som smager af liderlighed.

Jeg knepper unge fyre, og de er ret ofte total tændt på at få min modne, våde fisse. Jeg har, inden jeg mødes med en ny partner, fortalt ham, hvordan jeg gerne vil have det, så han ikke bliver forlegen eller gør noget, jeg ikke synes om.

Jeg ved intet bedre end at sutte en fyr, der nyder min behandling af hans pik. Jeg kan virkelig blive meget tændt og så fugtig, at det løber ned ad benene på mig, hvis jeg kan se og mærke, fyren nyder det. Ofte har jeg, inden jeg mødes med en ny partner, spurgt til, hvordan han vil have min mund og tunge skal behandle hans pik, så jeg ikke famler i blinde og risikere at gøre noget, han ikke synes om.

Læs: Derfor dyrker vi engangsknald

Lotte: Betyder mere for mænd
Jeg føler, at blowjob betyder mere for mænd, end det gør for kvinder. Jeg har oplevet, at de første gang helst vil have hele turen både blowjob og sex, hvilket jeg heller ikke har nogen problemer med.

Jeg vil dog helst ikke slikkes første gang, for jeg føler, at det er at lukke fyren for tæt på, og det er den måde, hvorpå jeg bedst får en orgasme, og det er en privat ting for mig. Hvorimod fyren helst vil have, at de får orgasme hver gang.

Læs : Glade piger glade for oralsex

Tina: Bliver skuffet
Jeg ville blive enormt skuffet, hvis jeg ikke bliver slikket! For det er da helt klart min favorit. En ren nydelse! Det er næsten et must, men ingen tvang fra min side af.

Mænd vil jo gerne have suttet deres diller ved den første gang.

Læs: Dyrk han diller - og han glemmer dig aldrig

Inge: Hvis jeg føler mig tryg
Jeg vil gerne slikkes, hvis jeg eller føler mig tryg ved personen. Det er jo altid spændende med en ny, om det er en som, kan sit kram, eller om det er en, der er totalt håbløs…

Hvis jeg siger nej, er det som regel, fordi situationen ikke lægger op til det. Hvis det er en hurtig tur i en opgang eller lignende, så kan det være lige meget.

Jeg slikker gerne en fyr første gang, hvis muligheden er der. Og da det er en af de ting, jeg normalt får ros for, så vil jeg jo gerne glæde fyren/kvinden. Desuden tænder det mig enormt at se en andens nydelse.

Læs: Pigernes frækkeste engangsknald

Libeth: Afhænger af situationen
Om jeg vil, afhænger meget af, hvordan første gang er. Hvis det er fra en bytur, så nej, svedige løg og sur fisse er no go! Men det er udelukkende pga. tanken om renlighed. Men ellers slikker jeg gerne første gang, fordi jeg elsker at se min partner nyde det - jo mere nydelse jeg kan give ham, jo mere våd bliver jeg.

Men den der med, om han må/skal slikke mig første gang er svær. I grunden må han godt, og det er ofte sket, men nu jeg tænker over det, har der været et par tilfælde, hvor jeg ikke har syntes, det har været på sin plads, og det er ved dem, jeg ikke har kendt så godt. Tror det er noget med, at så behøver de ikke nødvendigvis at ligge og kigge op i mig, når jeg ikke engang har kigget dem nok i øjnene endnu til at kunne huske deres øjenfarve…

Læs: Her er læsernes saftigste slikketips

Malene: Hver gang, tak!
Jeg er vild med at blive slikket - så helst hver gang. Også hvis det er første gang vi er sammen - så ved jeg virkelig, at han vil mig. Så for mig er det en meget vigtig del af opvarmningen og ønsket om at være helt tæt.

At slikke en mands pik er meget ophidsende for mig - at mærke, hvordan han bliver hårdere, høre ham nyde varmen og følelsen af min mund og tunge - smage ham. Også første gang - for mig er det enten eller: har jeg ikke lyst til at slikke og sutte hans pik, så er det, fordi lysten er halvlunken.

Læs: To ud af tre har lige haft oralsex

1 kommentar
Vis kommentarer