Annonce:
Annonce:

Jeg får direktøren ned på alle fire

Danskerne under dynen: Selma er 37 år og domina til hverdag og fest

Selma holdt en lang pause fra sin strap-on efter en uheldig episode. (Foto: BL)
Selma holdt en lang pause fra sin strap-on efter en uheldig episode. (Foto: BL)
Annonce:
Følg Sex & Samliv

På vores rundtur i danskernes sexliv er vi taget til 37-årige Selma fra Hellerup. Hun har eget firma. Og så er hun domina.

Hun fandt ud af, at hendes hobby eller livsstil kunne blive en slags deltidsarbejde, der også kunne bruges til at få magtmændene i de rigtigt dyre jakkesæt til at slappe helt af.

- Jeg har altid interesseret mig for bondage og dominans og dyrket det meget. Jeg ville have plads til at dyrke mine eksperimenter, og jeg tror, jeg kun var 19 år, da jeg første gang prøvede at dominere en fyr. Det var det frækkeste, jeg nogensinde havde prøvet, og siden da har det være det vigtigste element i mit sexliv og egentligt også i mit liv i øvrigt.

Læs: Kvinde - sådan blev jeg masochist

Rutineret domina
Selma eksperimenterede sig vej igennem det sorte univers og blev en ret rutineret domina. Og nogle af rollespillene blev også brugt i hverdagen.

Annonce:

- Efter min uddannelse og nogle år som underordnet i diverse firmaer opdagede jeg, at jeg hellere ville være den styrende, også på jobbet. Så jeg blev selvstændig og havde i perioder flere folk under mig. Det fungerede rigtigt godt, men så kom krisen, og så gik mit firma konkurs. Pludselig stod jeg uden arbejde, uden underordnede og uden særligt mange penge.

Men Selma var stadig domina og mærkede mange potentielle ’slaver’ rundt omkring i bestyrelseslokalerne i byens firmaer.

- Når du er styrende, kan du lynhurtigt mærke på folk, du møder, om de har submissive elementer i sig, og det har selvfølgelig også en betydning, når du sidder i en forhandlingssituation. Jeg har mange gange brugt domina-tricks hen over forhandlingsbordet, og hvis du er submissiv - bevidst eller ej - så adlyder man de små vink, man får. Så længe de bare leveres rigtigt.

- Så er det også tit sket, at jeg har inviteret sådan en jakkesætsfyr med hjem efter forhandlingerne til den store omgang. En forhandling er jo altid en situation med udveksling af magt, og der kender jeg jo spillet bedre end de fleste.

Læs: Så frække er de perverse blogs

Annonce:

Penge
Desværre var der ikke flere forhandlinger, da Selma pludselig stod uden firma, og så var det tid at tænke kreativt.

- Jeg er gennem årene tit blevet tilbudt penge for at dominere mænd, både via scor.dk og i andre situationer, men jeg har altid sagt nej. Det er ikke, fordi jeg er forarget over tilbuddet, men fordi det jo så er en situation, hvor det så ikke er mig, der styrer 100 procent, og det er jeg ikke interesseret i.

- Men nu stod jeg så uden mit firma, uden job, og selv om jeg da ikke var fattig, så havde jeg brug for en indkomst. Så tænkte jeg, at det måske var værd at prøve. Jeg kunne jo selv sortere og stille krav og vælge de mænd, jeg havde lyst til at lege med alligevel. Om der var penge inde i billedet, gjorde måske ikke den store forskel.

Sådan forestillede Selma sig, at det ville være. Men det viste sig at være noget mere kompliceret, end hun lige havde regnet med.

Læs: Enlig mor - jeg elsker at pine mænd

Annonce:

Virkeligheden
Det kan være svært at føle sig som 100 procent domina i en situation, hvor man er købt til at levere en rolle. Virkelighed og fantasi er meget forskellig.

- Jeg kunne mærke, at det påvirkede mig, at det var en anden, der havde betalt for oplevelsen og, at jeg skulle give ham smæk, fordi han ville have det, i stedet for at det var mig, der ville det. Det tog mig lidt tid at vænne mig til psykisk, men heldigvis har jeg altid været god til at styre mig selv mentalt.

- Jeg tror faktisk først for alvor det hjalp, da jeg begyndte at bruge min strap-on igen. Den havde jeg ellers holdt pause med i nogle år efter en uheldig oplevelse.

Læs: Sådan styrer jeg manden seksuelt

Av
Da Selma fortæller om sin uheldige oplevelse, har jeg svært ved at sidde stille på stolen, for det er nok mange mænds værste mareridt.

- Det var en ung fyr, jeg bollede bagfra, og pludselig sprang der noget, så der stod blod udover det hele. Han måtte på hospitalet og sys, men ugen efter var han da tilbage efter mere. Det fik han nu ikke, men siden brugte jeg ikke den strap-on.

Annonce:

- Nu var der så en del af mine klienter, der gerne ville bolles bagfra, så jeg købte mig nogle stykker og gik i gang. Det hjalp. Det gav en følelse af at være helt tilbage i kontrol. Og så elsker jeg virkelig, når der ligger en stor stærk mand på alle fire foran mig, med eller uden hænderne bundet og bliver kneppet godt og grundigt igennem.

Læs: 37-årige Søren er sexslave

Mange vil domineres
Selma var ikke overrasket over, at der fandtes magtfulde mænd, der ville domineres af en stærk kvinde. Men overrasket over, at der var så mange.

- Der begyndte også at komme typer, der var lidt usædvanlige for mig i hvert fald. Nu er jeg ellers altid gået efter yngre, maskuline typer, der godt kan lide at underkaste sig, men nu begyndte der at komme direktører og mænd helt fra toppen, der trængte til virkelig at blive styret.

- Nogle af dem skulle svinebindes og kneppes hårdt. Det var interessant at se, at desto mere kontrol og ansvar de havde til hverdag, desto mere havde de behov for at underkaste sig.

Annonce:

- Jeg forstå jo godt mekanismen, men jeg har aldrig selv haft det på samme måde. Min måde at stresse af på har altid været ved at lade det gå udover en anden. Man skal tage ansvaret ekstremt alvorligt, men jeg ville ikke føle andet end irritation, hvis jeg skulle underkaste mig, selv om jeg jo også har været leder, siger Selma, der nu har lagt fritidsjobbet som domina bag sig:

- Jeg fik en chance for at starte firma op igen, og så lagde jeg det hele på hylden. Det var interessant, men jeg tror ikke, at det er noget, jeg skal leve af nogensinde.

Læs: Bliver liderlig af at skrive om kinky sex

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: