Annonce:
Annonce:

Jeg har vænnet mig til meget lidt sex

Kender du det? Ibens Uffe får for lidt

- Heldigvis er der da lys forude, synes jeg, og mit håb går da også på, at Iben igen kommer mere oven på - selvfølgelig også rent seksuelt, siger Uffe.
- Heldigvis er der da lys forude, synes jeg, og mit håb går da også på, at Iben igen kommer mere oven på - selvfølgelig også rent seksuelt, siger Uffe.
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Kan du huske Iben, der i en årrække har døjet med nedsat sexlyst i forbindelse med stressrelateret depression?

Iben: En orgasme om dagen holder depressionen væk

Nu fortæller hendes ægtemand, Uffe, hvordan det er at få for lidt - og intet kunne gøre ved problemet.

Hvilket mange danske mænd og kvinder kan relatere til, al den stund at lystdiskrepans er et af de mest udbredte problemer i parforhold.

Uffe er gift med en super lækker og indbydende kvinde, akutsygeplejersken Iben, der oven i købet er fantastisk at være sammen med i sengen, som manden fortæller.

Det store problem for Uffe er bare, at hustruen måske kun en gang eller to om måneden har lyst og overskud til seksuel aktivitet . og det matcher altså slet ikke mandens lyst til Iben.

Annonce:

Under overskriften Drømmen om at få sexlivet tilbage' fortæller Iben her meget åbenhjertet om sin kamp for at få sexlysten tilbage på rette spor her  

For Uffe er det lidt som at stå skrupsulten foran en bugnende og yderst indbydende buffet, men aldrig sådan helt kunne spise sig mæt i retterne.

Her er dine 6 største sexproblemer

Har vænnet sig til meget lidt sex
Parret fra Kellerup i Jylland, der har været fast sammen siden år 2000, og som har tre drenge under 10 år, har så langt fra et sprudlende og fantastisk sexliv - og sådan har det været i snart mange år.  

To gange, den første gang tilbage i 2007, er Iben blevet ramt af en stressrelateret depression, der kombineret med medicinering for samme har fjernet langt det meste af den sexlyst, hun tidligere havde. På samme konto forduftede ligeledes det meste af hendes evne til at kunne opnå orgasme, der ikke gjorde situationen for hverken hende eller Uffe nemmere i sengen.

Annonce:

- På et tidspunkt går det med næsten nul sex jo hen og bliver hverdag. Så med årene har jeg da så småt vænnet mig til, at det altså bare er sådan - og meget svært at gøre noget ved, fortæller Uffe, der siden begyndelsen af forholdet har været den, der konsekvent havde klart mest lyst.

Drømmesex: Sådan vil danskerne ha' det

En stor og intens trang til sex med hustruen, der med årene ikke er blevet mindre - måske endda tværtimod. Til gengæld er manden blevet rigtig meget bedre til at undertrykke sine behov. For konstant at plage og smide små og kedelige stikpiller efter hustruen, det giver i alle fald ikke pote, ved manden af bitter erfaring i dag.

- Det er nok en stor fejl, set i bakspejlet, at vi ikke tog hul på snakken om problemerne med vores sexliv allerede tilbage i 2007. Så havde jeg nok haft en noget bedre forståelse for hendes mange afvisninger af mig, fortsætter Uffe, der aldrig, som han meget kontant udtrykker det, kunne finde på at købe sig til sex. Lige som manden heller aldrig ville risikere forholdet til hustruen ved fx at få sig en elskerinde. Sex betyder godt meget for ham, men kærlighed, sammenhold og troskab altså mere.  

Annonce:

Så sex er altså udelukkende på menuen i det lille hjem, når Iben en sjælden gang er afslappet, udhvilet og samtidig, selvfølgelig, er seksuelt tændt – og så er det altså bare for Uffe med at gribe chancen, lige nu og her, for ellers kan der nemlig nemt gå flere uger, før næste mulighed for sex opstår. 

Kvinder kræver en sexpille

Glidende overgang
Det er en stor fejl at tro og/eller påstå, at det altid er den part, der har mest lyst, der også altid har det sværest i forholdet. For ham/hende, hvis lyst ikke er så stor, døjer som regel med konstant dårlig samvittighed over ikke at kunne leve op til partnerens håb, krav og forventninger.

- Det er faktisk først for nyligt det sådan for alvor er gået op for mig, at det primært er Ibens depression og medicinering, der er hovedårsagen til hendes manglende lyst. Nok også fordi, at det jo ikke er sket fra den dag til den anden, det har været en glidende overgang. Desuden har hendes lyst samtidig har været stærkt dalende i forbindelse med, at vi har fået vores tre drenge, fortsætter Uffe, som i dag har stor forståelse for Ibens sygdom og situation.

Annonce:

Men når man til hverdag står lige midt i suppedasen - og når ens lyst til samvær med hustruen er påtrængende - så gælder det indimellem altså om at finde en grimasse, der kan passe.

- Hvis jeg nu er rigtig meget tændt, så har jeg nok ikke haft så meget tålmodighed med Iben, som jeg måske burde have haft. For er hun ikke på næsten med det samme, begynder jeg hurtigt at tænke tanken, at det jo alligevel intet nytter - og så kan jeg lige så godt bruge tiden til noget mere fornuftigt.  Fx at arbejde på huset eller lign. Jeg selvfølgelig ikke får stillet mine lyster af, men så spilder jeg i det mindste ikke tiden, tænker jeg i situationen.

(Indslag: Julie Sørensen og Sarah Stilling Skrivergaard)
Ann-Charlotte onanerer smerterne væk

Annonce:

Iben benytter orgasme som sovepille
Pt. går Iben for anden gang langtidssygemeldt på grund af stressrelateret depression, og da fred og ro er den bedste kur for at komme oven på sådan en omgang igen, så er det i virkeligheden, når Iben er helt alene hjemme, at hun er mest afslappet - og samtidig får lyst til at få en orgasme.

Psykiater Henrik Littauer fortæller om hvorfor sex, nærhed og ikke mindst orgasme har en så positiv indvirkning på personer, der som Iben døjer med depression her

- Iben har altid været glad for sexlegetøj, men jeg har simpelthen 'forbudt hende' at finde legetøjet frem, når jeg ikke er hjemme. For det gælder jo som sagt om at slå til, når muligheden en sjælden gang byder sig, smiler Uffe, som selvfølgelig ikke har den fjerneste ide om, i hvor høj grad hustruen benytter sine vibratorer, når han og børnene er ude af huset.

Annonce:

Men, som manden siger, så sker det jo nok - ikke mindst på baggrund af, at lige netop orgasmen for Iben fungerer som en helt fantastisk afslapning for både krop og sjæl. Hvorfor hun også kun er ekstra glad for atter at kunne opnå orgasme, hvis hun kæmper nok for resultatet. Denne fornøjelse satte sygdommen en overgang nemlig også en effektiv stopper for.

- Heldigvis er der da lys forude, synes jeg, og mit håb går da også på, at Iben igen kommer mere oven på - selvfølgelig også rent seksuelt. Men det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden, ved jeg udmærket også godt. Men hun er godt nok værd at vente på, siger Uffe med et stort smil.

TV: Sådan tackler du et sexmonster

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: