Jeg tænder på iscenesat voldtægt

Et styk voldtægt, tak! 34-årig kvinde lever sine uartige fantasier ud

Tæven og XXNasty lever fantasierne ud i klubben XX Dark. (Foto: Bastian Larsen)
Tæven og XXNasty lever fantasierne ud i klubben XX Dark. (Foto: Bastian Larsen)
Følg Sex & Samliv

Voldtægtsfantasier blandt kvinder er meget, meget langt fra voldtægter i virkeligheden, og selv om fantasien måske er fræk for nogle, så handler det mere at få viljen taget fra sig end om selve overgrebet.

Det er en fantasi og absolut ikke en virkelig trang. De fleste nøjes med fantasier, men nogle lever dem ud og iscenesætter voldtægter.

Vi har snakket med en af de kvinder, der længe gik og fantaserede om at blive overfaldet og taget af en flok maskerede mænd.

Hun kalder sig Tæven, er 34 år og selvstændig fra Nordsjælland. Og vi har talt med en af de mænd, der hjælper med at arrangere udlevelsen af de fantasier under trygge rammer. Han kalder sig XXNasty, er 44 år, håndværker og fra København.

Læs: Derfor vil kvinder tages hårdt

Mødtes på sexklub
Tæven: - Jeg er faktisk gift og har tit snakket om min mand om nogle af de her ting, men det var slet ikke noget for ham. Men jeg havde jo længe fantaseret om det her med mange mænd og bare være prisgivet deres vilje, så endelig oprettede jeg en profil på scor.dk.

- Der fandt jeg XXNastys profil. Den så helt vildt spændende ud, så vi aftalte at mødes på en cafe. Han fortalte om det hele, og det lød meget spændende og scary, og så blev jeg taget en tur ned i sexklubben Xxdark. Jeg blev lidt forskrækket over mørket og stemningen, men det var også utroligt spændende.

- Jeg har aldrig været i en sexklub før, så det var helt nyt, og alle mine fantasier har jo handlet om, at det gerne måtte være beskidt og mørkt. Det er jeg jo ikke vant til hjemme. Det skulle egentligt bare have været en rundvisning, men det blev noget mere end det.

Men der er jo stor forskel på fantasi og virkelighed, så da endelig der blev sat en ’voldtægtsseance’ op for hende, var der godt med nerver på.

Læs: Når er mindfuck er bedre end et vanligt knald

Spændt
Tæven: - Jeg var spændt som en flitsbue, og havde helt ondt i maven og glædede mig helt vildt. Men jeg nåede næsten ikke ind af døren, før jeg bliver overfaldet af, jeg ved ikke hvor mange mænd med elefanthuer på og også en pige. Jeg blev blindfoldet, og så gik de ellers i gang.

- Jeg vidste slet ikke, at de ville have masker på, eller hvor mange de var, og jeg vidste slet ikke, at der ville være en pige. Det eneste, jeg vidste, var, at jeg skulle have sex. Siden har det været sådan, at XXNasty fortæller, hvor jeg skal møde op, og så møder jeg op, men jeg ved aldrig, hvad der skal ske.

XXNasty: - Der er mange, der kører et herskerforhold med smæk og pisk. Sådan er det ikke her. Det er mere oppe i hovedet. Hvis hun tror, hun skal have klemmer i brysterne, så får hun måske en blomst i stedet. Det er vigtigt, at det hele tiden er ukendt og overraskende. Det er det, der udløser det hele, men tillid er utroligt vigtigt, det fungerer slet ikke uden.

Tæven - Og tilliden fik jeg hurtigt med dig. For selvom det måske gør ondt, så ved jeg, at der bliver passet på mig. Jeg havde også et kodeord i begyndelsen, men det er ikke nødvendigt længere.

Grænser
Og der er derfor, man kan lege ’voldtægt’, uden at nogen kommer til skade. For respekten for grænserne er altafgørende, så man ikke får en dårlig oplevelse.

Han: - Det vigtigste er selvfølgelig, at det hele foregår efter pigens ønsker. Særligt i starten, mens tilliden bygges op, er det vigtigt, at man finder ud af, hvad kvindens præferencer er.

- Men der sker intet, hun ikke vil have sker, og det sørger jeg for 100 procent. Og styrken ved, at det foregår i en klub er, at der næsten altid er folk nok, for ellers er der tit for mange frafald. Så kan det være jeg improviserer og inviterer flere folk med, hvis jeg kan lide dem, og så er det pludselig juleaften!

Hun: - Vi har kun haft én oplevelse, hvor han måtte bede en fyr gå. Hans måde at være på var forkert, og han gjorde et par ting, jeg ikke brød mig om.

Han: - Og der er nul tolerance sådan et sted, og det skal der jo være.

Læs: Pas på de farlige fantasier

Mange kvinder
Nogle tænker måske, at det er en fordom, at der er mange kvinder, der går rundt med voldtægtsfantasier, men ikke ifølge XXNasty.

XXNasty: - Jeg får masser af breve, hvor kvinder ønsker at få udlevet de her voldtægtsfantasier. Og det er kvinder fra 18 år og opefter. Ikke at de tænder på det i virkeligheden, men de vil gerne udleve det under trygge forhold, så det arrangerer jeg. Så snakker vi regler og grænser. Et godt princip for den første oplevelse er, at hun skal komme hjem og fortryde noget, hun ikke fik gjort. Altså hun skal være sulten efter mere og være lidt understimuleret. Så får man bygget tillid op, for igen handler det altid om pigen. Jeg tror, jeg læste et sted, at det er kvinders mest udbredte fantasi.

Tæven: - Jeg tror, jeg har haft sådan et setup i hvert fald en gang om ugen. Det frække er, at du får taget al ansvaret fra dig. 'Uha de er store og stærke, og jeg kan ikke gøre noget!' Du er bare et objekt, og jeg er sikker på, at det tænder mange kvinder. Jeg har to fortrolige veninder, jeg fortæller om de her ting, og de synes, at jeg er syg! Haha. Men de synes jo også, at det er utroligt spændende at høre om. Mange har jo fantasien, men udlever den aldrig.

Tæven: - Jeg har alle mulige tanker om det her liv, men jeg er helt sikkert ikke klar til at springe ud og forlade min mand endnu. Det er jo også kun fire måneder, siden jeg startede, men lige nu fylder det utroligt meget i mit liv. Det er selvfølgeligt også frækt, at jeg kan blive opdaget, men hvis jeg var single, ville jeg også finde alle de her lege fantastiske!

Læs: Når sex bliver sygt

Det handler om at overgive sig
Ifølge sexolog Maj Wismann tænder kvinderne måske ikke så meget på selve 'voldtægten', men mere på tanken om at overgive sig og lade sig opsluge fuldstændig af begær, lyst og nydelse.

- At give sig hen, at være 'tvunget' til det og ikke være styrende eller kontrollerende. Hun er så at sige tvangsindlagt til at nyde legen. Selvfølgelig kan hun sige fra som i alle andre rollespil, men vi leger, at hun ikke kan. Rollespil er stærkt undervurderet, og hvis man vil arbejde med sin seksualitet, kan det være en spændende måde at (gen) eller ny-opdage sin lyst til.

- Jeg råder dem, der kaster sig ud i disse lege til at lave regler, stopord og måske lige få gennemtænkt scenariet. Hellere bruge et par timer på en ordentlig forberedelse end at få en dårlig oplevelse.

Læs: Gør din frække fantasi til virkelighed

LÆS LÆNGERE INTERVIEW MED TÆVEN OG XXNASTY

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+