Annonce:

Jeg vil knaldes med en strap-on

Hun vil dog gerne give mig finger

Annonce:
Følg Sex & Samliv
Ekstra Bladet

Hej Signe
Jeg er en ung fyr på 25, som har et lille problem. Jeg er sammen med min dejlige kæreste og har været det i et godt stykke tid, vi har et fantastisk sexliv.

Men der er en lille ting, som jeg synes der mangler. Jeg fortalte hende, at jeg tænder rigtig meget på at blive taget med en strap-on, og det var hun lidt skeptisk ved, men vi prøvede det. og jeg syntes, det var fantastisk!

Men efter det sagde hun, at hun ikke kunne få sig selv til at gøre det igen. Hun vil dog gerne give mig finger, hvilket er meget godt som supplement, men ikke helt lige så godt som med en strap-on.

Spørgsmålet er så, skal jeg acceptere, at hun ikke har lyst til strap-on sex og bare nyde det andet. Eller hvad kunne man ellers gøre?

mvh M

Kære M.
Nu ved jeg jo ikke, hvor meget I har talt om det, eller hvor godt I faktisk kender hinanden. Jeg kan dog høre på din kærestes formulering: ’Det kan jeg ikke få mig selv til at gøre igen!’, at den strap-on oplevelse, der var fantastisk for dig, absolut ikke har føltes fantastisk for hende.

Det lyder derimod som om, at hun der gik længere, end hun var parat til. Når vi går ’for langt’, så sker der ofte det modsatte. For at komme i sikkerhed trækker vi os helt over i det modsatte hjørne. Bare for at være på den sikre side, så vi ikke kommer ud i noget, der føles så ubehageligt igen.

Så jeg tror ikke, der behøver være tale om en permanent situation her. Men der skal gå tid. Hun skal føle sig tryg (ved sig selv!) igen. Og hun har brug for din accept og forståelse af, at hun aldrig skal gøre noget, hun ikke føler sig parat og har lyst til.

Når noget tid er gået, og I har haft en masse anden dejlig sex, kan det være, at hun er færdig med at sidde helt ovre i det modsatte hjørne. Og måske så på det tidspunkt kan begynde at tale om det. Hvad der var svært, sjovt, sært, anderledes etc for jer hver især. Men lige nu - hav tålmodighed og lad hende sunde sig over sit alt for store hop.

Kh Signe

Ubegrænset adgang med Ekstra Bladet+
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Ingen binding. Opsig, når du vil.
Abonnent? Log ind
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Med jobcentrene har politikerne skabt en mur mod den sunde fornuft
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: