Joan, 42: Jeg har numseskam

Kvindeklumme: Erotikbloggeren fortæller om sin lille røv og om hvordan hun snyder den større

Røv, numse, bagdel, Twerk Queen, Kiim Kardashian og Batle of the Butts. Røven er i fokus, og den må meget gerne være stor og struttende.

Så hvad gør man, når man altid har haft en meget lille popo? Det fortæller sexblogger og legetøjstester JoanB om denne klumme:

Jeg var cirka 20 år, da en jævnaldrende veninde, sådan nærmest ud af det blå, ret kontant gjorde mig opmærksom på, at jeg havde en lille og flad røv. Den bitch!

Men ok. Jeg havde jo en lille numse - og havde altid haft det.

Men efter hendes verbale slag i ansigtet var det første gang, jeg sådan for alvor begyndte at fokusere noget mere på den del af os kvinder, der i dag er så fantastisk stor fokus på.

Men lille og flad røv eller ej, så gælder det sgu om at få det bedste ud af situationen, er mit mantra - uden hverken at gå til yderligheder eller uhyrligheder. Som fx at lade en eller anden tilfældig sidegade-kirurg fylde mine numsebalder med forstørrende implantater, man ikke bare kan fjerne igen, når man kommer hjem fra turen i byen med veninderne.

Se også: 3. runde af Battle of the Butts: Numsegodter i g-streng

Ok at være lidt numse-misundelig
Hvert år, når ekstrabladet.dk søger efter nye, skønne og runde kvindebagdele til Battle of the Butts, trigger konkurrencen min snart mangeårige følelse af mangel på røv. Jeg bliver sgu lidt misundelig på de her flotte konkurrence-numser.

Også selv om jeg godt kan se, at nogle af numsebillederne er taget fra en super smart vinkel, der gør bagdelen i fokus mere rund og indbydende at se på.

Vrider jeg selv i hoften på den helt rigtige måde, og samtidig drejer hofteskålen lidt til den ene side og bukker i knæet, mens jeg trækker maven godt ind og skyder min petit bagdel lidt skråt opad, så kan selv jeg få en lille smule mere fyldig røv. Og det giver mig på bedste teenage-maner mig samtidig mulighed for at få smartphone-knipset et snapshot eller to. Som i heldigste fald får mig til at se ud som om, jeg har dette her fantastiske svaj i lænden og en god, rund bagdel, der sidder lige, som den skal.

Men sådan er virkeligheden jo bare ikke. I hvert fald ikke min virkelighed, oplevet i baldehøjde. 

For jeg har jo ikke denne her flotte, fyldige og polstrede røv, de fleste kvinder i dag drømmer om, og som mændene kigger meget langt efter og savler over.

Men lige som det er torskedumt og spild af både tid og kræfter at græde over spildt mælk, så nytter det heller ikke at grave sig ned og blive unødig deprimeret over sin lille røv.

Specielt da ikke, når man på 30 sekunder kan snyde sig til en større og flottere af slagsen.

Læs Joans til at snyde numsen større her

Mormortrusser med baldeimplantater
Min inspiration til at skrive om Battle of the Butts numserne kontra min egen minimale bagdel, stammer fra min egen lille samling af mormortrusser med indlagte baldeimplantater.

På facebook, tilbage i 2008, blev jeg for første gang nogensinde præsenteret for udenlandske reklamer for de her kunstige numser. Hvorpå jeg fluks bestilte to par trusser/underbukser med baldeimplantater. Nu ville jeg nemlig have den røv, jeg aldrig tidligere havde været i nærheden af - og har siden kun udvidet min kunstig-røv-samling med endnu flere varianter. 

Ikke til brug i hverdagen. Det er snyde-numserne ofte både for besværlige og varme til at rende rundt med. Skal jeg til gengæld deltage i en fest eller et arrangement, hvor jeg ønsker at tage mig ekstra godt ud, så tager jeg sgu en kunstig røv på.

Som helt automatisk får mig til at tænke på en skæg og hyggelig pigeweekend i London, der sluttede med en interessant episode ved baggagebåndet i Københavns Lufthavn. Her genfortalt af min gode veninde Mathilde, der heller aldrig glemmer numse-kikset.

'Jeg glemmer det aldrig! Alle os fem piger, stod der på række ved bagagebåndet og ventede på Joans kuffert. Hun blev mere om mere utålmodig og irriteret. Pludselig kom tasken frem på båndet. Den var helt ødelagt, og det meste var flået ud af den. Og hvad der var allerværst - hendes "kunstige numse" rullende rundt på båndet. Så ALLE kunne se den..

Og 1-2-3, så fløj det ud af mig: "Joan, der kommer din røv!".

Og så flækkede vi alle fuldstændig sammen af grin. Vi grinede og grinede og kunne slet ikke samle os. Tænk at være så lidt selvhøjtidelig omkring sin krop, som Joan var lige der.

Det tror jeg vi er mange kvinder, der kan lade os inspirere af."

Snyde-røven giver mig S-form
Det var ret vildt, hvor meget mere kropssymmetri og mere form de her mormortrusser med kunstige balder fra dag et gav mig. Ikke mindst med tanke på, at jeg rent fysisk slet ikke ligner de kvinder, jeg med misundelse normalt kigger langt efter.

De piger, jeg spotter på gaden og bare tænker wauuu!!! Hende der har bare en krop som det helt perfekte ”S”. Kvinden som har til både gården og gaden, og som samtidig har et rigtig godt svaj i ryggen. Min figur, for at sige det hudløst ærligt, fremstår mere som et ”?”.

Jeg har i øvrigt alt for store, og så en ryg, der går hele vejen ned til knæene.

Det er i hvert fald sådan, jeg ser mig selv. Hvorfor de her 'kunstige' baldebukser da også lige er mig. Med en kunstig røv på kan jeg endda holde mine jeans oppe. Helt uden at have bælte på. 

Når jeg som barn sad på skødet af en voksen, så hørte jeg ofte: 'Nej, nej, hop ned, Joan! Det gør ondt! Din bagdel er simpelthen så spids.' Og samtidig havde jeg pænt store problemer med de hårde og stive træstole i skolen, som mange af os med garanti stadig kan huske. 

Her sad jeg dag efter dag og fik ondt i både balderne og ryggen. For skulle jeg ikke sidde direkte på baldebenene, der gjorde nas, blev jeg nødt til at placere mig på en lidt skæv og akavet måde på stolen der gjorde, at jeg i stedet fik ondt i ryggen. Så ofte var det et spørgsmål om pest eller kolera.

Alligevel skulle jeg helt frem til 8. klasse, før jeg endelig fandt på at tage en blød pude med i skolen. For at kunne udholde de mange timer på torturstolene”

Her har Joan snydt sig til større numse.
Her har Joan snydt sig til større numse.

Træning
Men hvad man ikke er født med af rund og fyldig røv, påstår de træningskloge, kan man træne sig til.

Yeeeeah, right!!! For at få en smule mere fylde bagpå har jeg i perioder trænet mine balder. Ikke mindst trænet squats, altså benbøjninger. Som skulle være noget af det mest virksomme, hvis man ønsker at få en større og mere fast og rund røv. 

Og jeg kan da godt både se og mærke, at træningen gør en lille bitte forskel. Men det handler godt nok om at bide tænderne sammen og hænge i. Specielt når man hverken er 20 eller 30 år ung længere. Ellers begynder numsen bare lige så langsomt, men sikkert at drage sydpå. Nøjagtig som ens bryster helt naturligt og automatisk med alderen begynder at gøre. 

Men selv super flotte og veltrænede fitnessmodeller, der er bygget lidt mere som jeg, kæmper ofte en mere eller mindre forgæves kamp for at opnå denne her perfekte røv.

For er genetikken først imod en, så skal der enten mirakler, indsprøjtninger med fedt eller olie eller en knivskarp skalpel til, for at gøre noget alvorligt ved problemet. Og her er jeg som sagt for længst stået af. 

Går man i dag i Hunkemøller, Change eller en af de andre butikskæder eller forretninger, hvor man kan købe diverse lingeri, er det næsten umuligt at finde nogle af de rigtig lækre bh-er, uden at de er proppet med fyld. Og ofte kan man ikke engang tage fyldet ud. Så i princippet har man ikke engang et valg.

Mit håb går på, at dette her med diverse former for kunstig fyld på røven med tiden kan blive bare en smule mere accepteret og benyttet af os kvinder, der er udstyret med små og/eller flade numser. For hvorfor er det acceptabelt at 'snyde' med fx brysterne, håret og øjenvipperne, og så ikke også kunne gøre det med bagdelen? For at opnå en bedre og flottere kropssymmetri, samt noget mere selvtillid og velvære i dagligdagen?

For er man først tilfreds med, hvad spejlet viser, så føler og udstråler man pludselig også noget helt, helt andet. Det giver bare en helt anden form for glæde og tilfredsstillelse, og ikke mindst en hel masse selvværd. Men først og fremmest, er min personlige mening og holdning, bør man udelukkende tage en kunstig røv på for at glæde sig selv. 

Som sagt, så kan man få snart rigtig mange varianter at kunstige numser, men desværre kun mest i udlandet. Men egner en kunstig røv sig også til at gå i byen med? Fx med opløftende udsigt til, at man havner hjemme i en fremmed fyrs seng? Ja, naturligvis!

Det er vel ikke meget værre, end at man hurtigt kan smutte en tur på toilettet og fjerne balderne, inden han skal opleve en uden tøj på – og nu med lidt mindre numse end han måske lige havde forestillet sig. Men værre er det vel så heller ikke. Fyrene er vel også snart blevet rigtig godt vant fyldet i kvinders push-up bh-er. Hvorfor skulle det være så meget anderledes med en kunstig røv??? Når man kan gribe i egen barm, kan man vel også gribe i egne balder.

Det har jeg i hvert fald valgt at gøre!

Læs Joans til at snyde numsen større her

Se også: Har du numse-skam? Her er løsningen

Pernille tog lige et par numsefotos og sendte til redaktionen, da vi talte med hende fordele. Sex & samliv - 25. jan. 2017 - kl. 21:45 Pernille, DK's bedste røv 2014: I lang tid var jeg kun numse og intet andet

Kys & kærlighed - 23. jun. 2016 - kl. 08:56 Kvinden med kæmpebagen insisterer: Min røv er ægte

1 af 2 Her har Joan snydt sig til større numse.
2 af 2 
63 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Sex & samliv
Seneste i Sex & samliv
Hent flere

Skærm

Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere