Annonce:
Annonce:

Kink dit soveværelse op

Fræk indretning: Sexspejl, bollegynge og knaldesofa

Reklame for Luvvo sexspejl
Annonce:
Følg Sex & Samliv

Begynder det at flimre for øjnene og suse for ørerne, når du møder begrebet Indretning?

Det forstå vi godt, kvalmende mætte af boligprogrammer og design mig her der og alle vegne, som vi også er - men heldigvis viser det sig, at indretning kan være langt mere sexet end vaser i børstet stål, nips, blomster og alt fra IKEA.

Vi har fundet tre elementer, der i den grad kan pimpe dit soveværelse om til knaldeværelse.

Sexspejlet

For voyeuren giver et særligt spejl i loftet et ekstra kick. Enten ved onani eller ved fælles udfoldelser. At se sig selv og sin elskede i en anden vinkel, udefra og oppefra, end man er vant til, kan virkelig være mindblowing.

Det specielle spejl, der også fåes med rød prisme, hænges i loftet, og kan tages ned, når der kommer gæster/børn, så man kan have sine autorerotiske lurer/kigger-lege for sig selv.

Annonce:

Over artiklen her kan du se reklamen for sexpejlet Luvvo Mirror. Det koster små 3000 og vil få jer til at føle, som om I er med i en pornofilm/bor på hotel i Las Vegas.

Bollegyngen

Det kildede i maven, da du som barn gav den gas i gyngerne på legepladsen. Med en bollegynge kan du få det til at kilde lidt længere nede og gøre soveværelset til en legeplads for voksne.

De findes i utallige versioner, mens fælles for dem er, at den ene part, typisk kvinden, kommer op at svæve i alle mulige og umulige stillinger, hvor den anden part så har fuld adgang til partnerens indgange.

Den viste udgave Fetish FantasySwing Stand koster lidt over 2000 kroner på sexhop.dk for selve stilladset. Så slipper du for at bore huller i loftet, der ellers risikerer at falde ned om ørerne på jer. Angiveligt tager det kun ti minutter at stille op. Kan også stå i haven...

En gynge fåes for omkring 1200.

Sexsofaen

Annonce:

Også sexsofaen kommer i mange versioner - dog alle bygget over samme bølge-form. Som det fremgår af videoen herover og især billedet herunder sætter kun fantasien grænser for mulige stillinger, som man med fordel kan prøve af i møblet.

De viste sofaer fra divantantra.com kan fåes fra cirka 4000 kroner, men man kan også nøjes med en elskovspude.:

'Hvis skubbet ind under kvindens lænd eller mave under sex sikret den, at han kan trænge endnu dybere ind i hende og derved giver den begge endnu kraftigere og vildere orgasmer. G-punkts orgasmer vil næsten blive en selvfølge, med hjælp fra dette simple middel. Pudens kileform gør den optimal til flere forskellige formål,' lyder det på sexhop.dk.

Man kiler den ind under kvindens lænd...
Man kiler den ind under kvindens lænd...

Få håndfri orgasme med lutter lyd - og fire andre sjove sextips

TV: Så ofte skal I knalde

Prøv en ny stilling allerede i aften - du bli'r lykkelig af det

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: