Klar til fræk festival? Test af kondomer, der kan tåle lidt af hvert

Kondomtest lægger blandt andet vægt på, hvor let det er et påføre

TV: Joan tester kondomerne

-- I videoen over artiklen her tester Joan de forskellige kondomer --

Druk, sommer og festival betyder scoringer og sex med fremmede i små telte. Og det betyder også, at man skal huske kondomer.

Derfor har legetøsjtester og sexinspirator JoanB testet festivalegnede kondomer på sin blog:

- Når jeg og min mand med jævne mellemrum tester kondomer – i denne omgang har vi testet ferie- og festival-egnede kondomer, så er min mand ikke specielt begejstret. Som et utal af andre mænd er han på forhånd klar over, at det bliver en indædt kamp for ham at holde gejsten oppe. 

- Specielt hvis kondomet er pænt besværligt at krænge på – eller hvis nu følsomheden i penis efter påsætningen er ekstra meget nedsat. I sådan en situation betyder det så mindre, at jeg så gør mig nok så meget til. Så overdøver besværlighederne ved kondomet nemlig hans lyst til at dyrke sex. 

Læs testen her

- Og har irritationen over gummiet først fået overtaget, så er det ekstra svært for ham at komme på banen igen. Så på den led, der er han som mænd er flest, fortæller bloggeren, der sammen med sin mand – i anledning af sol, sommer og boblende hormoner – har testet en række ferie- og festivalegnede kondomer. Hvor der er en eller flere positive festival-fiduser ved hvert stykke gummi.

Når JoanB og Manden i fællesskab tester, så er det langt fra altid, at de i sidste ende begge peger på det samme produkt som testvinder – og sådan var det også i denne ombæring.

- Vi er mand og kvinde, og her har jeg udelukkende været den modtagende part, mens Manden har været den givende. Der giver lidt forskellige oplevelser med de seks kondomtyper i testen.

- Min personlige testvinder blev Wingman-kondomet, hvor Festival Fidusen er, at kondomet er super nemt at påføre. Selv den mest fulde og fumlefingrede kan gøre det på to sekunder – og vil manden have, at hun sætter det på, så er det også super nemt for hende.

Fidusen med Wingman er, at kondomet er udstyret med en lille rød bøjle, man benytter til at rulle det på med – og det kan vi alle altså finde ud af. Bøjlen tillader heller ikke, at man i kampens hede kommer til at vende kondomet på vrangen

Manden er også på Wingman-holdet, men er endnu mere til kondomet BILLY BOY B2 – her lyder Festival Fidusen: 'Kondom med tynd elastikeffekt, der sætter sig under kanten af glans. Glider ikke af, smyger sig helt ind til penis. Sider rigtig godt. Man(d) kan holde længere – uden bedøvende creme mv.'

Begge de to testvindere har har parret belønnet med fem ud af fem mulige stjerner. I bunden af testen finder vi kondomet LOVE LIGHT Technosex, der kun er tildelt to stjerner.

Her er Festival Fidusen, at det lyser grønt i mørke. Men da kondomet samtidig er så tykt, at Manden næsten intet kunne føle med det på, så endte ”HULK-kondomet altså på en sidsteplads, forklarer JoanB – og fortæller videre om, hvilke kriterier parret lagde vægt på i deres bedømmelser.

Er hun lækker? Så gider du ikke kondomet

Hurtigt, nemt og bollevenligt
- I forbindelsen med testen, hvor decideret sex med kondom på naturligvis også indgik i bedømmelsen af de seks meget forskellige typer af gummi, har vi begge haft forskellige ting at fokusere på.

- I vores endelige og fælles bedømmelse har vi valgt at lægge vægt på kriterier ved hvert enkelt kondom, som – for at tage et aktuelt eksempel – fx kan genere og irritere i et klaustrofobisk og mørkt festivaltelt ud på natten. Eller hvis man nu skulle være så heldig at score en omgang strandsex i måneskinnet: Åbning af emballage, påsætning, lugt, smag og følsomhed – eller mangel på samme – ved brugen af gummiet. 

- Og som hver gang, vi tester nyt sexlegetøj, glidecremer eller som nu, altså kondomer, så opstår der både gode som negative overraskelser under testen. Fx testede vi også verdens stærkeste kondom, ifølge producenten – og begge blev vi positivt overraskede over, hvor meget der reelt skulle til, for at få prikket/skåret hul på gummiet. Et helt fjerde kondom var derimod så forbandet svært at få på, at vi til sidst måtte opgive – eller rettere: Manden mistede gejsten i sådan en grad, at vi måtte opgive.

Læs om vinderne her

Sådan er druksex og hashknald

Danskere sætter rekord i usikker sex

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

En del gerningsmænd synes at gå fri